- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Tiksinmekten yorgun dustum ya herseyden tiksinirmi bir insan.anlik canim birsey istiyor sonra hoop ondanda igreniyorum. Bulasik deterjanimdan igrendim gittim baska aldim.mis gibi yeni yapilan fasulyeyi ertesi gun cope dokturdum kokuyor diye ahh zormus bu durum[/QUOTE
Bebislerimizi saglicakla kucagimza alana kDar sabredecegizbende oyleee. Tiksiniyorum herseyden
Kiz olabilir seninde ama bende normalde salatasiz sofraya oturmazdim,Aklima gelmiyo bile simdi,acayip aci yedim ben ,tursu varya immm salatalalik turşusuz yemek yemedim. Valla kutur kutur:)ay benım ne acababende tavuktan tiksindimmmmmm etten balıktan ((( sebzecıyım agırlıklııııı
Tiksinmekten yorgun dustum ya herseyden tiksinirmi bir insan.anlik canim birsey istiyor sonra hoop ondanda igreniyorum. Bulasik deterjanimdan igrendim gittim baska aldim.mis gibi yeni yapilan fasulyeyi ertesi gun cope dokturdum kokuyor diye ahh zormus bu durum
İnşallah benim de kızdır.5 yaparız kızı. haftaya belli olacak inşallah benim.. Basur için sarı kantaron yağını tavsiye ediyorlar. Çok iyi geliyormuş bilginize.
Ne tahliline sağlık ocağına mı Can'ım benim aşı yapçaktı 5. Ayda tetanoz aşısı oluyormus doktoruma gideyim geleym öyle yaparız dedim hemşireye yarın da doktora gidicez bakalım ayrıntılıya gitmiycem gibi gözüküyo yarın sorucam tekrar Bi doktoruma en son gerek görmemişti bakalım inşallah kızımızı güzelce görürüzbeşinci aya girince küçük Bi alet var ekran falan yok onunla geze geze buldu başta bulamayabiliriz daha yeni girdiniz 5e dedi sonra araya araya karnımın alt kısmında bulduk çok şükür kalp atışlarını gayet iyi dedi ebe
Sen dört ayın içindesin ortalarında bende beşe yeni girdim dört btti Can'ım bende karıştırıyorum kendimi hala dört aylık diyodum sen beşsin dedilerRutin kan tahlili sanırım sabah gidicem canım bilmiyorumki, e senin gebelik takvimin benden 2 hafta once ben 4 aylik oldum sen nasil 5 oluyosun ?:)
Sen dört ayın içindesin ortalarında bende beşe yeni girdim dört btti Can'ım bende karıştırıyorum kendimi hala dört aylık diyodum sen beşsin dediler
Valla bilmiyorum ki Can'ım benim adet tarihimden iki hafta sonrası gibi hesaplıyo doktor iki hafta geç döllenme olmuş yanı bu iki hafta geç hali bir ocakta doğacak dedi önce sonra 29 aralık dedi bugun de 15 20sinden sonra bekliycez dedi çok karışık ama bugün 20. Haftanın ilk günü her yeri o kadar net o kadar güzeldi ki maşallah diyeyim gördük kızımızı güzelceSenin oZaman gebelik takviminde yanlislik var canım,1 hafta oynuyomu ne?
Hadi hayırlısı olsunKizlar cinsiyet erkekmissss:)))) bebek uyuyodu kalp atisini dinletince birden hareketlendi..... Ya ben istemiyorum kalp atisi sesi zararli diyolar dinlemeye
Insallah biter tiksinmem bende agiz tadiyla yemek yerim. Bulantim buyuk oranda gecti bakalim bebegim iyi olsunda aahh ahh annelik ne kutsalhaftaya duziceksin merak etme,normale donuceksin
Benim normalde de midem kotudur herseye bulanir yani,dusun ben bile normal e döndüm sukur
Ayyyyy hadi InSAllah saglicakla gorursunkızlar herkese günaydın merhabaaa bugün çok heyecanlıyım çünkü oğluşumu görmeye gidicez birazda dr randevumuz var sağlık ocağınada uğrayacam 16 ağustosta gel dedi ama ben çalıştığım için ancak bugüne izin alabildim ttenoz aşısı yapcak heralde oda hadi hayırlısı
inşallah canım teşekkür ederimmmAyyyyy hadi InSAllah saglicakla gorursun
valla ben yemedim hiç hamileliğimden beriKizlar hamileyken ananasyedinz mi
Kizlar cinsiyet erkekmissss:)))) bebek uyuyodu kalp atisini dinletince birden hareketlendi..... Ya ben istemiyorum kalp atisi sesi zararli diyolar dinlemeye
Valla bilmiyorum ki Can'ım benim adet tarihimden iki hafta sonrası gibi hesaplıyo doktor iki hafta geç döllenme olmuş yanı bu iki hafta geç hali bir ocakta doğacak dedi önce sonra 29 aralık dedi bugun de 15 20sinden sonra bekliycez dedi çok karışık ama bugün 20. Haftanın ilk günü her yeri o kadar net o kadar güzeldi ki maşallah diyeyim gördük kızımızı güzelcemagnezyum yazdı bacaklarıma kramp giriyo onun için bide kendi kan hapımı yazdı o kadar tetanoz aşısında sakınca yok dedi bide bugun her yerine baktı kalp odacıklarına beynine her yerine onun için gitmiycem ayrıntılıya yüzünü bile gördük yani
Insallah biter tiksinmem bende agiz tadiyla yemek yerim. Bulantim buyuk oranda gecti bakalim bebegim iyi olsunda aahh ahh annelik ne kutsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?