2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

ay benım ne acaba bende tavuktan tiksindimmmmmm etten balıktan ((( sebzecıyım agırlıklııııı
Kiz olabilir seninde ama bende normalde salatasiz sofraya oturmazdim,Aklima gelmiyo bile simdi,acayip aci yedim ben ,tursu varya immm salatalalik turşusuz yemek yemedim. Valla kutur kutur:)

haftaya duziceksin merak etme,normale donuceksin
Benim normalde de midem kotudur herseye bulanir yani,dusun ben bile normal e döndüm sukur

İnşallah benim de kızdır.5 yaparız kızı. haftaya belli olacak inşallah benim.. Basur için sarı kantaron yağını tavsiye ediyorlar. Çok iyi geliyormuş bilginize.

Hadiya deniyim ,inşallah kizdir canım

Rutin kan tahlili sanırım sabah gidicem canım bilmiyorumki, e senin gebelik takvimin benden 2 hafta once ben 4 aylik oldum sen nasil 5 oluyosun ?:)

Rutin kan tahlili sanırım sabah gidicem canım bilmiyorumki, e senin gebelik takvimin benden 2 hafta once ben 4 aylik oldum sen nasil 5 oluyosun ?:)
Sen dört ayın içindesin ortalarında bende beşe yeni girdim dört btti Can'ım bende karıştırıyorum kendimi hala dört aylık diyodum sen beşsin dediler

Sen dört ayın içindesin ortalarında bende beşe yeni girdim dört btti Can'ım bende karıştırıyorum kendimi hala dört aylık diyodum sen beşsin dediler

Senin oZaman gebelik takviminde yanlislik var canım,1 hafta oynuyomu ne?

Günaydın herkeze ,gittim saglik ocagına iki tup kan verdim geldim simdi,
herkezden aliyorlarmis bu ayda ,takip guzelmis sıkı baya,kg bakiyo tansiyon olcuyo, sekerdi,tiroid ,kan sayimi vs .
o senin dedigin kalp atislarini dinliyorlarmis 5.ayda. baktim guk,guk ses geldi yanimdan aa bu ne dedim seninkinide dinliycez dedi:) sen geldin aklima
5.ayda tetonoz aşısı yapcaklar 3.tane pes pese unutmayin sakin

Senin oZaman gebelik takviminde yanlislik var canım,1 hafta oynuyomu ne?
Valla bilmiyorum ki Can'ım benim adet tarihimden iki hafta sonrası gibi hesaplıyo doktor iki hafta geç döllenme olmuş yanı bu iki hafta geç hali bir ocakta doğacak dedi önce sonra 29 aralık dedi bugun de 15 20sinden sonra bekliycez dedi çok karışık ama bugün 20. Haftanın ilk günü her yeri o kadar net o kadar güzeldi ki maşallah diyeyim gördük kızımızı güzelce magnezyum yazdı bacaklarıma kramp giriyo onun için bide kendi kan hapımı yazdı o kadar tetanoz aşısında sakınca yok dedi bide bugun her yerine baktı kalp odacıklarına beynine her yerine onun için gitmiycem ayrıntılıya yüzünü bile gördük yani

haftaya duziceksin merak etme,normale donuceksin
Benim normalde de midem kotudur herseye bulanir yani,dusun ben bile normal e döndüm sukur
Insallah biter tiksinmem bende agiz tadiyla yemek yerim. Bulantim buyuk oranda gecti bakalim bebegim iyi olsunda aahh ahh annelik ne kutsal

kızlar herkese günaydın merhabaaa bugün çok heyecanlıyım çünkü oğluşumu görmeye gidicez birazda dr randevumuz var sağlık ocağınada uğrayacam 16 ağustosta gel dedi ama ben çalıştığım için ancak bugüne izin alabildim ttenoz aşısı yapcak heralde oda hadi hayırlısı

Ayyyyy hadi InSAllah saglicakla gorursun

Kizlar cinsiyet erkekmissss:)))) bebek uyuyodu kalp atisini dinletince birden hareketlendi..... Ya ben istemiyorum kalp atisi sesi zararli diyolar dinlemeye

Hayırlı sı olsun canım ( tavuk tan tiksinrn senmiydin?) yok 20 sn zararlı degıl zaten 3.5 sn. Dinletiyorlar

Cok sevindim hadi bakalım prensesimiz gelsin hayırlı sıyla
Ben soyle biluyorum adet tarind3n 2 hafta öncesini hesaplıyorlar,5.6 dr.gittim hepsi aynı seyi dediler
Kramplara evet magnezyum cok iyi ,bende istiycem bu gitmemde

Insallah biter tiksinmem bende agiz tadiyla yemek yerim. Bulantim buyuk oranda gecti bakalim bebegim iyi olsunda aahh ahh annelik ne kutsal

Canım eksi seyler ye geçirir,yersin merak etme,kızlar kefir icin mutlaka sutten cok iyi
Aynen simdiden sınanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…