2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Hadi hayırlı sı tAtlım,tetenoz 5.ayda oluyo canım

Günaydın herkeze ben 4.lü testi yaptırmısyım hanı ayrıntılıdan sonra bunudavyapalım amniyosentez e oyle karar verırsın demisti kendi dr,um ,dun aradım tedt cıkmıs dr.telefon da soyledi cokk guzel cıktı testin dedi bana sorarsan gerek yok ,ama bu testler 100% degıl bılıyosun iöin rahat etmezse yaptır diyo ( zaten esimle bende istemiyoruz karsıyız)
Yınede insan rahatlıyo ,önermem dedi,ama onlarda prosedür olarak korkuyolar sonra dava acılıyo bize diye

Neyse hani su bana 2 ve 3 lü testi yaptırdığım devlete aldım göturdum raporları adam baktı, baktı ,baktı
Hııı sen defaylıya gırmişsin okadar para vermişsin diye bi gıcık oldumu bana ,cok konusuyo zaten,işte bunların lab.bizimki bir degilde,bundada % 90 ıyıdın % 100 degıl tek amniyosentez % 100 de bılmem nede ,2 bin tl lik kan testıne ne diyosun dedim ,daha bu hastaneye o testi yaptıran gelmedi ,gelmezde diyede laf soktumu bana
Sen bilirsin ben seni bilgilendırıyımde dedi

( gecende 2 lı de testımın sonuclarını bulamadıgında ,burası devlet,makinalarımız çin malı diyodu ,tekrar yapmıştı)
Simdide bizdede var ayrıntılı buraya gelmıyosun diye bir tavır bir tavır
Siz gidin dısarda verin paraları ,anam bir trip bir trip ,zaten benım dr,larım dısarda tahlil için gitmişin oraya be adam onun içinde bir yaptırdıgım tahlılı 15 gun bekledim çıkmadı ,tekrar yaptırdım ,3lüyü erken yaptım düşük cıktı,bıyokımyasallar
Deli ettı benı dün ,
( bu arada 4 lü test 3 lü nün ,aynısı tek bir sey daha arıyorlar,iyi cıktı tahlilim )dua larınızı esirgemeyin ,cici anneler
Bugun kutlamaya gidiyoruz aksam

Cok sevindim hadi bakalım prensesimiz gelsin hayırlı sıyla
Ben soyle biluyorum adet tarind3n 2 hafta öncesini hesaplıyorlar,5.6 dr.gittim hepsi aynı seyi dediler
Kramplara evet magnezyum cok iyi ,bende istiycem bu gitmemde
işte benim adet tarihimden iki hafta sonrasına göre haftası Can'ım aslında şuan 22 hafta olmam lazım ama geç döllenmiş bizim kız çok güzel gidip görmek ya

Ay hadi çok şükür Can'ım ya

Dr kontrolüne gittim bugün bebeğim iyiydi gelişimi normal ama onun dişinda ben çok kilo almisim sabahtan beri moralim çok bozuk tam 6 kg sizler ne durumdasiniz kaç kg aldiniz hanimlar zaten yuksek bi kg ile baslamistim

Dr kontrolüne gittim bugün bebeğim iyiydi gelişimi normal ama onun dişinda ben çok kilo almisim sabahtan beri moralim çok bozuk tam 6 kg sizler ne durumdasiniz kaç kg aldiniz hanimlar zaten yuksek bi kg ile baslamistim
Bende kilolu hamile kaldım doktor ilk üç ay hatta dört aylıkken bile gittiğimZde kilo almamışsın ama kötü bişey değil demişti bu defa Bi iki kilo falan aldım sanırım hiç kilo lafı etmedi o yüzden

Kizlar size ne sorucam ben yavru kedi bakiyorum kiyamadim olecekti sokakta cok ufak neyse 6 gundur bizimle elimden geldigince dikkat ediyorum ama umarim mikrop kapmamisimdir. Allahin yarattigi cana kiyamadim simdi kendi evladim icin korkuyorum dun cok agladim ya sorun cikarsa diye toksoplazma cok tehlikeliymis Rabbim yasatmasin bu aciyi cok moralsizim kediyede kiyamiyorum agladim dun miyavladikca. Test yaptiracagim yine cok uzgunum

Ben b.12 ıgnesi oldum 7 kg.aldım kendimwde 2 kg toplamda tam 10 kg aldımvauan 62 kg yum ,sen kacsın canım

Ben o testleri coktaaan yaptirdim ,bana asla yaklasma kedi kôpege dedi,bagisikliligim yokmus onlara karsi oyle dedi,2.5 ayinda yapiliyor,
iyyy zaten duyunca bile bi tuhaf olutorum asiri korkyyorum ben

Ben o testleri coktaaan yaptirdim ,bana asla yaklasma kedi kôpege dedi,bagisikliligim yokmus onlara karsi oyle dedi,2.5 ayinda yapiliyor,
iyyy zaten duyunca bile bi tuhaf olutorum asiri korkyyorum ben
Benimde yok bagisikligim. Allah biliyor ya merhametim agir basti birakamazdim sokakta oylece. Artik ne gelirse Rabbimden ben bir cana kiyamadim Allahimda benim evladima kiymaz dua ediyorum

Bizde dün cinsiyetimizi öğrendik nihayet ve oğluşumuz oluyorrr .
Rabbim sağlıklı sıhhatli aldırsın kucağımıza inşallah

Bizde dün cinsiyetimizi öğrendik nihayet ve oğluşumuz oluyorrr .
Rabbim sağlıklı sıhhatli aldırsın kucağımıza inşallah

Amin inşallah,hepimiz bebeslerimize sag salim kuvusuruz inşallah canım

Bu sene kiz yiliymis ama bu sayfada simdilik erkek yili gorunuyo ,11 di 14 olmus prensler maşallah,
Birde henuz ikiz ve 3 uz olan yok :)
nasil geciyo hamileliginiz ?

Bugunki yazanlardan canım ,
ben dun tam 4.5 aylik oldun burda okusana tebrikler 4, ayliksiniz diyor:) zaten once ben yasiyorum iste agri v.s sonrasinda burda soyluyor:)) suphelebiyordum zaten,
O halde yil basindami dogurucam neee

Bugunki yazanlardan canım ,
ben dun tam 4.5 aylik oldun burda okusana tebrikler 4, ayliksiniz diyor:) zaten once ben yasiyorum iste agri v.s sonrasinda burda soyluyor:)) suphelebiyordum zaten,
O halde yil basindami dogurucam neee
Yok Can'ım doktorun kaç haftadasın diyor

Amin inşallah,hepimiz bebeslerimize sag salim kuvusuruz inşallah canım

Bu sene kiz yiliymis ama bu sayfada simdilik erkek yili gorunuyo ,11 di 14 olmus prensler maşallah,
Birde henuz ikiz ve 3 uz olan yok :)
nasil geciyo hamileliginiz ?

İlk başlarda bayağı zorlanmıştım mide bulantısından dolayı ama şuan çok rahatım . 16+2 olduk bugün sizin nasıl gidiyor bizden ilerdesiniz .

arkadaslar selam tekrar,
ya songunlerde hamılelerın cep telı kullanmaması gerektıgını duydum... ama ıllakı kullanıyoruz.siz ne durumdasınız bu konuda??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…