- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
kızlar herkese günaydın merhabaaa bugün çok heyecanlıyım çünkü oğluşumu görmeye gidicez birazda dr randevumuz var sağlık ocağınada uğrayacam 16 ağustosta gel dedi ama ben çalıştığım için ancak bugüne izin alabildim ttenoz aşısı yapcak heralde oda hadi hayırlısı
Evt tAvktan tiksndim....
işte benim adet tarihimden iki hafta sonrasına göre haftası Can'ım aslında şuan 22 hafta olmam lazım ama geç döllenmiş bizim kızCok sevindim hadi bakalım prensesimiz gelsin hayırlı sıyla
Ben soyle biluyorum adet tarind3n 2 hafta öncesini hesaplıyorlar,5.6 dr.gittim hepsi aynı seyi dediler
Kramplara evet magnezyum cok iyi ,bende istiycem bu gitmemde
Ay hadi çok şükür Can'ım yaGünaydın herkeze ben 4.lü testi yaptırmısyım hanı ayrıntılıdan sonra bunudavyapalım amniyosentez e oyle karar verırsın demisti kendi dr,um ,dun aradım tedt cıkmıs dr.telefon da soyledi cokk guzel cıktı testin dedi bana sorarsan gerek yok ,ama bu testler 100% degıl bılıyosun iöin rahat etmezse yaptır diyo ( zaten esimle bende istemiyoruz karsıyız)
Yınede insan rahatlıyo ,önermem dedi,ama onlarda prosedür olarak korkuyolar sonra dava acılıyo bize diye
Neyse hani su bana 2 ve 3 lü testi yaptırdığım devlete aldım göturdum raporları adam baktı, baktı ,baktı
Hııı sen defaylıya gırmişsin okadar para vermişsin diye bi gıcık oldumu bana ,cok konusuyo zaten,işte bunların lab.bizimki bir degilde,bundada % 90 ıyıdın % 100 degıl tek amniyosentez % 100 de bılmem nede ,2 bin tl lik kan testıne ne diyosun dedim ,daha bu hastaneye o testi yaptıran gelmedi ,gelmezde diyede laf soktumu bana
Sen bilirsin ben seni bilgilendırıyımde dedi
( gecende 2 lı de testımın sonuclarını bulamadıgında ,burası devlet,makinalarımız çin malı diyodu ,tekrar yapmıştı)
Simdide bizdede var ayrıntılı buraya gelmıyosun diye bir tavır bir tavır
Siz gidin dısarda verin paraları ,anam bir trip bir trip ,zaten benım dr,larım dısarda tahlil için gitmişin oraya be adam onun içinde bir yaptırdıgım tahlılı 15 gun bekledim çıkmadı ,tekrar yaptırdım ,3lüyü erken yaptım düşük cıktı,bıyokımyasallar
Deli ettı benı dün ,
( bu arada 4 lü test 3 lü nün ,aynısı tek bir sey daha arıyorlar,iyi cıktı tahlilim )dua larınızı esirgemeyin ,cici anneler
Bugun kutlamaya gidiyoruz aksam
Bende kilolu hamile kaldım doktor ilk üç ay hatta dört aylıkken bile gittiğimZde kilo almamışsın ama kötü bişey değil demişti bu defa Bi iki kilo falan aldım sanırım hiç kilo lafı etmedi o yüzdenDr kontrolüne gittim bugün bebeğim iyiydi gelişimi normal ama onun dişinda ben çok kilo almisim sabahtan beri moralim çok bozuk tam 6 kg sizler ne durumdasiniz kaç kg aldiniz hanimlar zaten yuksek bi kg ile baslamistim
Dr kontrolüne gittim bugün bebeğim iyiydi gelişimi normal ama onun dişinda ben çok kilo almisim sabahtan beri moralim çok bozuk tam 6 kg sizler ne durumdasiniz kaç kg aldiniz hanimlar zaten yuksek bi kg ile baslamistim
Kizlar size ne sorucam ben yavru kedi bakiyorum kiyamadim olecekti sokakta cok ufak neyse 6 gundur bizimle elimden geldigince dikkat ediyorum ama umarim mikrop kapmamisimdir. Allahin yarattigi cana kiyamadim simdi kendi evladim icin korkuyorum dun cok agladim ya sorun cikarsa diye toksoplazma cok tehlikeliymis Rabbim yasatmasin bu aciyi cok moralsizim kediyede kiyamiyorum agladim dun miyavladikca. Test yaptiracagim yine cok uzgunum
Benimde yok bagisikligim. Allah biliyor ya merhametim agir basti birakamazdim sokakta oylece. Artik ne gelirse Rabbimden ben bir cana kiyamadim Allahimda benim evladima kiymaz dua ediyorumBen o testleri coktaaan yaptirdim ,bana asla yaklasma kedi kôpege dedi,bagisikliligim yokmus onlara karsi oyle dedi,2.5 ayinda yapiliyor,
iyyy zaten duyunca bile bi tuhaf olutorum asiri korkyyorum ben
Bizde dün cinsiyetimizi öğrendik nihayet ve oğluşumuz oluyorrr .
Rabbim sağlıklı sıhhatli aldırsın kucağımıza inşallah
Nasıl anladınKizlar sanirim bu takvimde yazanlar 2 hafta geriden geliyor
Yok Can'ım doktorun kaç haftadasın diyorBugunki yazanlardan canım ,
ben dun tam 4.5 aylik oldun burda okusana tebrikler 4, ayliksiniz diyor:) zaten once ben yasiyorum iste agri v.s sonrasinda burda soyluyor:)) suphelebiyordum zaten,
O halde yil basindami dogurucam neee
Amin inşallah,hepimiz bebeslerimize sag salim kuvusuruz inşallah canım
Bu sene kiz yiliymis ama bu sayfada simdilik erkek yili gorunuyo ,11 di 14 olmus prensler maşallah,
Birde henuz ikiz ve 3 uz olan yok :)
nasil geciyo hamileliginiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?