2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Yok Can'ım doktorun kaç haftadasın diyor

18 tatlim

İlk başlarda bayağı zorlanmıştım mide bulantısından dolayı ama şuan çok rahatım . 16+2 olduk bugün sizin nasıl gidiyor bizden ilerdesiniz .

Zaten 4.ayda herkez rahatlar derler,ben ilk 5 hafta anlamadim sonra pregoston kullanıyodum öldüm,öldümresmen cubuk krekerle beslendim diyebilirim,disardan yedik hep,sukurki kabızlık ve basur disinda iyiyim canım,seninkidemi ilk gebelik yad kac?

arkadaslar selam tekrar,
ya songunlerde hamılelerın cep telı kullanmaması gerektıgını duydum... ama ıllakı kullanıyoruz.siz ne durumdasınız bu konuda??*

İlk 3.aya kadar herseyden kıllandım hoparlör den konustum kulaklik vs,simdide tlf odada birakuyorum uyurken asla ayni odada yatmiyorum ,laptop xararli diyorlar ilk 3.aya kadar netin fisini bile cekiyodum,su andada gece yine cekiyorum :)

Bu arada x ray cihazlarindan bile gecmiyorum,:)

Bu arada catlamamak icin hangi kremleri kullaniyosunuz?

Canım benim ocak ayında bi düşüğüm olmuştu . Bu ikinci gebeliğim . ilk başlarda bende progeston ve folik asit kullandım . Simdi de decavit ve ferrum kullanıyorum . Yaşım 26 bakalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alalım bebişleri kucağımıza.

Nazanen burda 19 gözüküyo benim de o şekil mesela atıyorum iki gün sonra yirmi hafta olcaksam burda iki gün önce oluyo

ben söylemeyeyim cnm kaç olduğumu kilodan dolayı hamileliği erteliyodum ama kg vermeye çalıştığım dönemde hamile kaldım baya bayagı kiloluyum yani

Olsunya sikinti yapma sonucta kilon varmi evet var 70.80.90 onemli degil ,toptan verirsin spor yaparsin canım

kızlar sırt üstü yatıyorum ben siz nasıldınız hamılelıgınız boyunca nasıl uyudnuz?

Bende yuz üstü yatiyordum hep eskiden ,somdi korkuyorum bebege zarar veririm diye ,genelde sola yatiyorum cok iyiymis kan akisini daha iyi hale getirirmis sola yatmak

Cici anneler nasılsınız bakalim ,nasil gidiyor ,neler yapiyosunuz,?

Slm ya ben geceleri sagima yatyorum agri zipleniyoooooo sirt ustu yatam diyorum belim agryo sola zaten yatamiyorum si nasldnzzzz boyle oluyomuydu

Slm ya ben geceleri sagima yatyorum agri zipleniyoooooo sirt ustu yatam diyorum belim agryo sola zaten yatamiyorum si nasldnzzzz boyle oluyomuydu

Saga yatmak iyi degildir kan dolasimindan dolayi ,sirt ustu yatinca benim de belim sirtim oluyorum sola yat,arayada pike al mis gibi uyuyorsun canım

Ben dün doktora gittim. Bebeğime erkek dedi. Testisleri daha inmemiş 20. haftada çok küçük bi ihtimal belki kız deriz ama yanılmam pek notlarıma da erkek diye yazıcam dedi. Kız çok istemiştim. Benim için dua ederseniz sevinirim belki bi dasha gidince kızmış yanılmışım der doktor.

Aaaaa tmm da saglikli olsun yeterki niye illa kiz diyosun ki

Aynu ben ,iki Kz bir erkek demislerdi ayni gun dusun ,
daha detayliya ultrasonlar var girince belli oluyo canim ,baska dr.a da git bende kiz istiyodum cunku ,ayni gun 3 dr.a gorundum ,inşallah seninde kizin olur rabbim gonlune gore versin tatlım

Tabiki en büyük duam o zaten. Ama iki oğlum olduğu için içimden hep kız geçirdim. Hayırlısı artık.

Maşallah canım,bizim ilk genelde sayfada ,sen bizden tecrubelisin bu konuda ,yas kac bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…