Yok Can'ım doktorun kaç haftadasın diyor
İlk başlarda bayağı zorlanmıştım mide bulantısından dolayı ama şuan çok rahatım . 16+2 olduk bugün sizin nasıl gidiyor bizden ilerdesiniz .
arkadaslar selam tekrar,
ya songunlerde hamılelerın cep telı kullanmaması gerektıgını duydum... ama ıllakı kullanıyoruz.siz ne durumdasınız bu konuda??*
Nazanen burda 19 gözüküyo benim de o şekil mesela atıyorum iki gün sonra yirmi hafta olcaksam burda iki gün önce oluyo
ben söylemeyeyim cnm kaç olduğumu kilodan dolayı hamileliği erteliyodum ama kg vermeye çalıştığım dönemde hamile kaldım baya bayagı kiloluyum yaniBen b.12 ıgnesi oldum 7 kg.aldım kendimwde 2 kg toplamda tam 10 kg aldımvauan 62 kg yum ,sen kacsın canım
ben söylemeyeyim cnm kaç olduğumu kilodan dolayı hamileliği erteliyodum ama kg vermeye çalıştığım dönemde hamile kaldım baya bayagı kiloluyum yani
kızlar sırt üstü yatıyorum ben siz nasıldınız hamılelıgınız boyunca nasıl uyudnuz?
Slm ya ben geceleri sagima yatyorum agri zipleniyoooooo sirt ustu yatam diyorum belim agryo sola zaten yatamiyorum si nasldnzzzz boyle oluyomuydu
Bende araya yastık koyuyorum çok rahatSaga yatmak iyi degildir kan dolasimindan dolayi ,sirt ustu yatinca benim de belim sirtim oluyorum sola yat,arayada pike al mis gibi uyuyorsun canım
Aaaaa tmm da saglikli olsun yeterki niye illa kiz diyosun kiBen dün doktora gittim. Bebeğime erkek dedi. Testisleri daha inmemiş 20. haftada çok küçük bi ihtimal belki kız deriz ama yanılmam pek notlarıma da erkek diye yazıcam dedi. Kız çok istemiştim. Benim için dua ederseniz sevinirim belki bi dasha gidince kızmış yanılmışım der doktor.
Tabiki en büyük duam o zaten. Ama iki oğlum olduğu için içimden hep kız geçirdim. Hayırlısı artık.Aaaaa tmm da saglikli olsun yeterki niye illa kiz diyosun ki
Ben dün doktora gittim. Bebeğime erkek dedi. Testisleri daha inmemiş 20. haftada çok küçük bi ihtimal belki kız deriz ama yanılmam pek notlarıma da erkek diye yazıcam dedi. Kız çok istemiştim. Benim için dua ederseniz sevinirim belki bi dasha gidince kızmış yanılmışım der doktor.
Tabiki en büyük duam o zaten. Ama iki oğlum olduğu için içimden hep kız geçirdim. Hayırlısı artık.
Himm anladim. Ilk degilmisss tabi ozamn dogru haklisin gonlunden kiz istyosundur.... InSAllah hayrlisi olurrrTabiki en büyük duam o zaten. Ama iki oğlum olduğu için içimden hep kız geçirdim. Hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?