- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Bende yarin gosterirse ogrenecegim cinsiyetini Allahim hayirli evlatlar versin.zaten ilk hic onemli degil kiz erkek kucagimizda saglikla görelimde insallah.cok heyecanliyim
Ben çok hafif hissediyorum bak bazen senin kadarkende hissediyodum ama sadece geceleri bacaklarımı uzatıp uzandığımda kasıklarıma yakın Bi yerlerde kıpırdama gibi bişey oluyodu içimde bişey kayıyo gıdıklıyor gibi artık gündüz de hissedebiliyorum aniden hissettiriyor kendini kızımBen gibi olan varmi?
Ben çok hafif hissediyorum bak bazen senin kadarkende hissediyodum ama sadece geceleri bacaklarımı uzatıp uzandığımda kasıklarıma yakın Bi yerlerde kıpırdama gibi bişey oluyodu içimde bişey kayıyo gıdıklıyor gibi artık gündüz de hissedebiliyorum aniden hissettiriyor kendini kızım
Selamlar kızlar,
Ben cok kitap okuyorum, genelde yazılan: ilk hamilelikte 22. Haftadan sonra, daha sonraki hamileliklerde 20. Haftadan sonra hissetmek mümkün. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını almanızı öneririm her şeyin cebabı bu kitapta kısa öz ve net şekilde açıklanmış ancak tabii her gebelik kendine hastır :) çok kilolu olunca tekmeler daha da geç hissediliyormuş. İkiz bebekler alan darlığından 26. Haftaya kadar bekliyorumuş. Bazı hamileliklerde son aya kadar tekme hissedilmeyebiliyormuş.
Bende de aynı şekilde kasıklarımın arasında pırrr pırrr diye geçişler ve aritmik atışlar oluyor. Emin olmak için ileriki haftaları bekleyeceğim :)
Benim tam tersi geçen gün ceviz yedim gündüz de hissettim yani açken değil tokken hissettim Can'ım git gide kuvvetlenecek kasları büyüycek ve hareketleri daha sağlam olcak Biz daha çok hissedicezYaaaa ben niye hissetmiyorumki,sabah ac karnina elini koy hissedersin diyorlar ama dimdide bakiyorum ,yok yok
acaba oluyoda cok su ictigimden benmi bagirsak hareketleri saniyorumkiyada cokk tembel teyzesi bu yatiyo surekli
38 yaşındayım canım.Maşallah canım,bizim ilk genelde sayfada ,sen bizden tecrubelisin bu konuda ,yas kac bu arada?
Amin çok sağol canım. Düşündüm ama cesaret edemiyorum ayrıntılıya orada da erkek diyecekler diye. En iyisi 1 ay daha bekliyeyim bu arada da dualarıma devam ederim. Onun için dua istedim sizden. İnşallah ben de sana benzerim. Senin için çok sevindim Allah gönlüne göre vermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun.Aynu ben ,iki Kz bir erkek demislerdi ayni gun dusun ,
daha detayliya ultrasonlar var girince belli oluyo canim ,baska dr.a da git bende kiz istiyodum cunku ,ayni gun 3 dr.a gorundum ,inşallah seninde kizin olur rabbim gonlune gore versin tatlım
Ne ilk ne ikinci üçüncüHimm anladim. Ilk degilmisss tabi ozamn dogru haklisin gonlunden kiz istyosundur.... InSAllah hayrlisi olurrr
Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)Kızlar 19.haftamdayim ,ama henüz bebişimin oynadigini hissetmiyorum,bazen gaz gibi gecisler oluyo sanirim,onunlada karistirmak istemiyorum,cok sis karnim ondanmi duyamiyorum acaba,bazen midemde pir,pir bisiler oluyo esim diyoki orda olmaz orasi .mide:)
ama neden hissetmiyirum ya
Yok Can'ım olur mu hiç tutma hapşır sadecekızlarrr hapsurmanın zararı varmıdır yaaa soncta baskı oluyodur bıdeee((
Benim tam tersi geçen gün ceviz yedim gündüz de hissettim yani açken değil tokken hissettim Can'ım git gide kuvvetlenecek kasları büyüycek ve hareketleri daha sağlam olcak Biz daha çok hissedicezben gebelik.org y takip ediyorum hafta hafta çok güzel şeyler yazıyo
38 yaşındayım canım.
Amin çok sağol canım. Düşündüm ama cesaret edemiyorum ayrıntılıya orada da erkek diyecekler diye. En iyisi 1 ay daha bekliyeyim bu arada da dualarıma devam ederim. Onun için dua istedim sizden. İnşallah ben de sana benzerim. Senin için çok sevindim Allah gönlüne göre vermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun.
Yok Can'ım olur mu hiç tutma hapşır sadece
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nTWF5TGqZco İzleyin kızçeler ben izledim ağlıyorum şuanCan'ım kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?