2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bende yarin gosterirse ogrenecegim cinsiyetini Allahim hayirli evlatlar versin.zaten ilk hic onemli degil kiz erkek kucagimizda saglikla görelimde insallah.cok heyecanliyim

Bende yarin gosterirse ogrenecegim cinsiyetini Allahim hayirli evlatlar versin.zaten ilk hic onemli degil kiz erkek kucagimizda saglikla görelimde insallah.cok heyecanliyim

Hadi hayırlısı canım ,
evet heyecan dorukta tır

Kızlar 19.haftamdayim ,ama henüz bebişimin oynadigini hissetmiyorum,bazen gaz gibi gecisler oluyo sanirim,onunlada karistirmak istemiyorum,cok sis karnim ondanmi duyamiyorum acaba,bazen midemde pir,pir bisiler oluyo esim diyoki orda olmaz orasi .mide:)
ama neden hissetmiyirum ya

Ben gibi olan varmi?
Ben çok hafif hissediyorum bak bazen senin kadarkende hissediyodum ama sadece geceleri bacaklarımı uzatıp uzandığımda kasıklarıma yakın Bi yerlerde kıpırdama gibi bişey oluyodu içimde bişey kayıyo gıdıklıyor gibi artık gündüz de hissedebiliyorum aniden hissettiriyor kendini kızım

Selamlar kızlar,
Ben cok kitap okuyorum, genelde yazılan: ilk hamilelikte 22. Haftadan sonra, daha sonraki hamileliklerde 20. Haftadan sonra hissetmek mümkün. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını almanızı öneririm her şeyin cebabı bu kitapta kısa öz ve net şekilde açıklanmış ancak tabii her gebelik kendine hastır :) çok kilolu olunca tekmeler daha da geç hissediliyormuş. İkiz bebekler alan darlığından 26. Haftaya kadar bekliyorumuş. Bazı hamileliklerde son aya kadar tekme hissedilmeyebiliyormuş.
Bende de aynı şekilde kasıklarımın arasında pırrr pırrr diye geçişler ve aritmik atışlar oluyor. Emin olmak için ileriki haftaları bekleyeceğim :)

Yaaaa ben niye hissetmiyorumki,sabah ac karnina elini koy hissedersin diyorlar ama dimdide bakiyorum ,yok yok
acaba oluyoda cok su ictigimden benmi bagirsak hareketleri saniyorumki yada cokk tembel teyzesi bu yatiyo surekli

Selam tatlım,icimi rahatlattin valla ,dr.da bana 10.15 gube hissedersin demisti 15 bugun oldu:)annem de dun tlf da beden oynamadimi diyince evham yaptim sanırım,
kitapin yazari kim? Bende iyi bir kitap arastiriyorum ,doğuma kadar ve sonrasi icin ,sen kac haftaliksin cinsiyet bellimi?

Kizlar ben hala kabizim ve wc de zorlaniyorum baya ,korkuyorum zorlanirken bebisi ittiririm diye ,bisey olurmuki sizce ?

Yaaaa ben niye hissetmiyorumki,sabah ac karnina elini koy hissedersin diyorlar ama dimdide bakiyorum ,yok yok
acaba oluyoda cok su ictigimden benmi bagirsak hareketleri saniyorumki yada cokk tembel teyzesi bu yatiyo surekli
Benim tam tersi geçen gün ceviz yedim gündüz de hissettim yani açken değil tokken hissettim Can'ım git gide kuvvetlenecek kasları büyüycek ve hareketleri daha sağlam olcak Biz daha çok hissedicez ben gebelik.org y takip ediyorum hafta hafta çok güzel şeyler yazıyo

Hanimlaaar oglum oluyor doktor kesin erkek dedi. Benim icin fark etmiyordu zaten sadece kesinlesmesine cok sevindim.

Amin çok sağol canım. Düşündüm ama cesaret edemiyorum ayrıntılıya orada da erkek diyecekler diye. En iyisi 1 ay daha bekliyeyim bu arada da dualarıma devam ederim. Onun için dua istedim sizden. İnşallah ben de sana benzerim. Senin için çok sevindim Allah gönlüne göre vermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun.

Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)

İnşallah canım benim,evetya o siteyi cok duyuyorum gecende sole bi göz atiyim dedim isim cikti ama aklimda inceliycem

38 yaşındayım canım.

Senden 3 yas kucugum ,senin 2li ve 3lu testlerin nasıl cikti? Amniyosentez istemedilwrmi senden canım ? Benimde herseyim normal ama yastan dolayı amniyosentez sartmis ,% 100 emin olmak icin ,ben ve esin korktuk yaptirmadik

Anliyorum seni teyzemin 3 oglu var,torunlari hep kız oluyo:) 1 ayda beklesen neysen p cikicak canım,bence gir baktir bi ,burda bende kelebek varya ilk kiz onundu ayyy diyodum inşallah benimde kiz ur,simdi sende ben gibi,benim ki kabul oldu canım,inşallah seninkide olur Allah kalbindeki neyse onu nasip etsin inşallah

Yok Can'ım olur mu hiç tutma hapşır sadece

Bende oyle bir hapsuruyorumki maşallah,esim diyoki bebis korktu yavas:)

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nTWF5TGqZco İzleyin kızçeler ben izledim ağlıyorum şuan Can'ım kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…