Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)
Ben az önce klasik müzik açtım karnıma koydum ne kadar çok hareket etti varya tip tıp vurdu hep seyirme gibi değil güçlü güçlüİnşallah canım ya az once kıpırdadı zaten ama geldii gectii:)
Oyyy bu cokkk tatli ama yaaa
Bende onu da izledimkelebek922 o video yu izledim ama onun altindaki, dogmamis cocuktan babaya mektubu, izledik simdi esimle,ben agladim,esim cokkk duygulandi kiz,uykusu kacti adamin valla,kotu oldu cok duygulandi askim yaa
Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)Kızlar 19.haftamdayim ,ama henüz bebişimin oynadigini hissetmiyorum,bazen gaz gibi gecisler oluyo sanirim,onunlada karistirmak istemiyorum,cok sis karnim ondanmi duyamiyorum acaba,bazen midemde pir,pir bisiler oluyo esim diyoki orda olmaz orasi .mide:)
ama neden hissetmiyirum ya
Can'ım çok sağol bana duan için. İnşallah kabul olur. Benim doktorum ikili testin sonucu iyi o yüzden üçlü teste gerek yok dedi. Amniyosentezi istemez . 3. Hamileliğim hep aynı doktor belki ondan. Senin de yaptırmadığın iyi olmuş. Bence gerek yok. Hiçbirşey çıkmaz Allah'ın izniyle.İnşallah canım benim,evetya o siteyi cok duyuyorum gecende sole bi göz atiyim dedim isim cikti ama aklimda inceliycem
Senden 3 yas kucugum ,senin 2li ve 3lu testlerin nasıl cikti? Amniyosentez istemedilwrmi senden canım ? Benimde herseyim normal ama yastan dolayı amniyosentez sartmis ,% 100 emin olmak icin ,ben ve esin korktuk yaptirmadik
Anliyorum seni teyzemin 3 oglu var,torunlari hep kız oluyo:) 1 ayda beklesen neysen p cikicak canım,bence gir baktir bi ,burda bende kelebek varya ilk kiz onundu ayyy diyodum inşallah benimde kiz ur,simdi sende ben gibi,benim ki kabul oldu canım,inşallah seninkide olur Allah kalbindeki neyse onu nasip etsin inşallah
Bende oyle bir hapsuruyorumki maşallah,esim diyoki bebis korktu yavas:)
Bundan sonra daha çok duyarsın kıpır kıpır çok güzel bir his. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliğiİnşallah canım ya az once kıpırdadı zaten ama geldii gectii:)
Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)
Can'ım çok sağol bana duan için. İnşallah kabul olur. Benim doktorum ikili testin sonucu iyi o yüzden üçlü teste gerek yok dedi. Amniyosentezi istemez . 3. Hamileliğim hep aynı doktor belki ondan. Senin de yaptırmadığın iyi olmuş. Bence gerek yok. Hiçbirşey çıkmaz Allah'ın izniyle.
Amin canım sz oncede duydum ki ,:)) cok harika bir duygu ,rabbim herkezin gonlune gore versinBundan sonra daha çok duyarsın kıpır kıpır çok güzel bir his. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
Ederim tabi ki Allah kabul etsin. Bursadayım ben canım. Senin neresi ?İnşallah canım sende bana dua et ,birbirimize ettiginiz dualar tutar, neredeydin sen il olarak ? oooo 3. Ayni dr.supersinn
Bende bursadayim canim hangi doktora gidiyorsun?Ederim tabi ki Allah kabul etsin. Bursadayım ben canım. Senin neresi ?
Ben istanbul dayim canım. Ne güzel,memleketin heryerinden herkez var,ama istanbul dan kimsecikler yok:)Ederim tabi ki Allah kabul etsin. Bursadayım ben canım. Senin neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?