2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)

İnşallah canım ya az once kıpırdadı zaten ama geldii gectii:)

kelebek922 o video yu izledim ama onun altindaki, dogmamis cocuktan babaya mektubu, izledik simdi esimle,ben agladim,esim cokkk duygulandi kiz,uykusu kacti adamin valla,kotu oldu cok duygulandi askim yaa

Bide bunı izle ben annemle izledim ikimizde ağladıkhttps://m.youtube.com/watch?v=Lf8s-Vg3Vzw

Pır pır diye hissettiklerin olabilir. Seyirme gibi olur. Ama daha çok normal hissetmesen de. Yakında anne ben buradayım der bebişin :)
Can'ım çok sağol bana duan için. İnşallah kabul olur. Benim doktorum ikili testin sonucu iyi o yüzden üçlü teste gerek yok dedi. Amniyosentezi istemez . 3. Hamileliğim hep aynı doktor belki ondan. Senin de yaptırmadığın iyi olmuş. Bence gerek yok. Hiçbirşey çıkmaz Allah'ın izniyle.

İnşallah canım sende bana dua et ,birbirimize ettiginiz dualar tutar, neredeydin sen il olarak ? oooo 3. Ayni dr.supersinn

Bundan sonra daha çok duyarsın kıpır kıpır çok güzel bir his. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
Amin canım sz oncede duydum ki ,:)) cok harika bir duygu ,rabbim herkezin gonlune gore versin

Hepinize hayirli haftalar olsun inşallah, kizlar gerinemiyorum sag bacagima birsey oturuyor tamda yumurta gibi ,kipirdatamiyorum uyandim masaj yaptim hala agriyo,kramp sanirim ,sizdede oluyormu? Korkuyoru artik gerinmeye ,

Kac haftada yada ne kadar zaman da kontrole gidiyosunuz? Benim dr,15 gun sonra gel dedi ama 3 yada 4 hafta sonra gidicem , detaylidaki dr,umda bana 1 ay sonra geldi 16+6 gitmistim 20.haftada tekrar gidicem ,cakisicaklar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…