- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Bende 4 5 gundur icmiyorum kabizlik yapiyor midemde hazimsizlikta oluyorKızlar merhaba kan ve vitamın haplarınızı kullanmaya devam ediyormusunuz iki haftadır kullanmıyorumdr devam et dedi ama midem bulanıyor
ben hepsini içiyorum doktorum istersen gün aşırı iç Bi gün iç Bi gün içme ama iç dedi bende başta öyle yaptım şimdi içiYorum için kızlar yapmayın bebeğiniz için öyle düşününBende 4 5 gundur icmiyorum kabizlik yapiyor midemde hazimsizlikta oluyor
Ben ilçesindeyim bulunduğum yerde gidiyorum doktora canım. Sen hangi doktora gidiyorsun ?Bende bursadayim canim hangi doktora gidiyorsun?
Krampları en çok magnezyum eksikliği yaparmış. Öyle okudum Bi sitede. Hergün bir muz yiyerek bu sorunu aştım diyor.Hepinize hayirli haftalar olsun inşallah, kizlar gerinemiyorum sag bacagima birsey oturuyor tamda yumurta gibi ,kipirdatamiyorum uyandim masaj yaptim hala agriyo,kramp sanirim ,sizdede oluyormu? Korkuyoru artik gerinmeye ,
Krampları en çok magnezyum eksikliği yaparmış. Öyle okudum Bi sitede. Hergün bir muz yiyerek bu sorunu aştım diyor.
Bana doktorum sordu krampların başladı mı dedi magnezyum vitamini verdi kızlar ama muzda iyiymişKrampları en çok magnezyum eksikliği yaparmış. Öyle okudum Bi sitede. Hergün bir muz yiyerek bu sorunu aştım diyor.
Yalnız magnezyum son ay kullanılmaması gerekiyormuş. Çünkü doğum kasılmalarını önlüyormuş.Bana doktorum sordu krampların başladı mı dedi magnezyum vitamini verdi kızlar ama muzda iyiymiş
Bana da en son gittiğimde balık yağı ile elevit verdi yine. Ben decavitin daha iyi olduğunu duydum o yüzden onu içiyorum.Evet canım dogru,ama benuz erken diye dusunuyorum almak icin ,muz yiyemiyorum kabizlik tan dolayi,xr.gittigimde sorucam n zaman almaliyim magnezyumu diye
Ben merkezdeyim medicabil recep doganlara gidiyorum.ve cok memnunum ilk doktorum doruk tiptaydi cok aciklayici degildi bende degistirdim iyiki bu karari vermisim.Ben ilçesindeyim bulunduğum yerde gidiyorum doktora canım. Sen hangi doktora gidiyorsun ?
Oyle sislik yapiyorki kusasim geliyor hazimsizliktan. Dedigini dikkate alicam doktorumada soyleyeyimBen kan ilaci iciyorum sadecepinkneoneffect surup gibi sisede olanlardan yada ferifer ic,hap gibi olanlardan aslaaa icmem ,acayip gaz yapar bana siserim,ama bu maltofer iciyorum sorun yok,kabizlik yapmaz bunlar tam tersi duzene sokar normale donmene yardimci olur canım
Haklisin canim ya oyleki vicdan yapiyorum uzuluyorum icemeyince gastritim iyice azdi ama sabirli olmak tek yol bebegim icin.Ben
ben hepsini içiyorum doktorum istersen gün aşırı iç Bi gün iç Bi gün içme ama iç dedi bende başta öyle yaptım şimdi içiYorum için kızlar yapmayın bebeğiniz için öyle düşünün
Doktoruna güvenmen en önemli şey. Medicabil de güzel bir hastane. Hayırlı olsun canım.Ben merkezdeyim medicabil recep doganlara gidiyorum.ve cok memnunum ilk doktorum doruk tiptaydi cok aciklayici degildi bende degistirdim iyiki bu karari vermisim.
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu sağolYalnız magnezyum son ay kullanılmaması gerekiyormuş. Çünkü doğum kasılmalarını önlüyormuş.
O zaman doktora gittiğinde söyle Can'ım yansana gastrit için ilaç verir ya da ilacını değiştirirHaklisin canim ya oyleki vicdan yapiyorum uzuluyorum icemeyince gastritim iyice azdi ama sabirli olmak tek yol bebegim icin.
Ben de mg eksikliği için muz yemelisiniz diye okuduğum bir blog yazısında öğrendimHadi ya öğrendiğim iyi oldu sağol
(Bana da en son gittiğimde balık yağı ile elevit verdi yine. Ben decavitin daha iyi olduğunu duydum o yüzden onu içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?