2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar merhaba kan ve vitamın haplarınızı kullanmaya devam ediyormusunuz iki haftadır kullanmıyorum dr devam et dedi ama midem bulanıyor

Hepinize hayirli haftalar olsun inşallah, kizlar gerinemiyorum sag bacagima birsey oturuyor tamda yumurta gibi ,kipirdatamiyorum uyandim masaj yaptim hala agriyo,kramp sanirim ,sizdede oluyormu? Korkuyoru artik gerinmeye ,
Krampları en çok magnezyum eksikliği yaparmış. Öyle okudum Bi sitede. Hergün bir muz yiyerek bu sorunu aştım diyor.

Ben kan ilaci iciyorum sadece pinkneoneffect surup gibi sisede olanlardan yada ferifer ic,hap gibi olanlardan aslaaa icmem ,acayip gaz yapar bana siserim,ama bu maltofer iciyorum sorun yok,kabizlik yapmaz bunlar tam tersi duzene sokar normale donmene yardimci olur canım

Krampları en çok magnezyum eksikliği yaparmış. Öyle okudum Bi sitede. Hergün bir muz yiyerek bu sorunu aştım diyor.

Evet canım dogru,ama benuz erken diye dusunuyorum almak icin ,muz yiyemiyorum kabizlik tan dolayi,xr.gittigimde sorucam n zaman almaliyim magnezyumu diye

Evet canım dogru,ama benuz erken diye dusunuyorum almak icin ,muz yiyemiyorum kabizlik tan dolayi,xr.gittigimde sorucam n zaman almaliyim magnezyumu diye
Bana da en son gittiğimde balık yağı ile elevit verdi yine. Ben decavitin daha iyi olduğunu duydum o yüzden onu içiyorum.

Oyle sislik yapiyorki kusasim geliyor hazimsizliktan. Dedigini dikkate alicam doktorumada soyleyeyim

Haklisin canim ya oyleki vicdan yapiyorum uzuluyorum icemeyince gastritim iyice azdi ama sabirli olmak tek yol bebegim icin.

Kızlar merhaba bende 6+2 günlük hamileyim bugün kontrole gittik kesem normal yolk kesesinide gördük fakat bebeği göremedik daha doktor oluşuyordue dedi ama içim rahat etmedi boş gebelikten korkuyorum. Cuma tekrar gel oluşmuş olması lazım dedi sizler kaç haftada gördünüz bebeğinizi kesede :) Birde bi hafta önce lekeden dolayı acile gitmiştim progestan kullanıyorum

Bana da en son gittiğimde balık yağı ile elevit verdi yine. Ben decavitin daha iyi olduğunu duydum o yüzden onu içiyorum.
(
Bende duydum cok fazla adini burda ,kullanan cok canım ,doktorum vermiyo hic bisey kan ilacindan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…