Seninkisi hap buyuk ihtimalle dimi?Oyle sislik yapiyorki kusasim geliyor hazimsizliktan. Dedigini dikkate alicam doktorumada soyleyeyim
Kızlar merhaba bende 6+2 günlük hamileyim bugün kontrole gittik kesem normal yolk kesesinide gördük fakat bebeği göremedik daha doktor oluşuyordue dedi ama içim rahat etmedi boş gebelikten korkuyorum. Cuma tekrar gel oluşmuş olması lazım dedi sizler kaç haftada gördünüz bebeğinizi kesede :) Birde bi hafta önce lekeden dolayı acile gitmiştim progestan kullanıyorum
Doktor ne diyorsa ona uyacağız. Herkesin bünyesi farklı dedi bana dr(
Bende duydum cok fazla adini burda ,kullanan cok canım ,doktorum vermiyo hic bisey kan ilacindan başka
Büyüyor bazen biraz yemekte yersem off kocaman oluyor. Artik resmen belli hamile oldugumKızlar karınlarınız ne alemde
Evet canim hap birde kocaman yutarken bile zorlaniyorum iyy dusununce bile igrendimSeninkisi hap buyuk ihtimalle dimi?
Valla memnun kalirsin kesin dediklerimden,seni cok iui anliyorum ,ama kullan man lazim
Hayirli olsun var gibi gozukuyor. Kan tahliliyle kesinlestir. Idrarda ciktiysa kanda zaten cikarkızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu varmı sizceEki Görüntüle 1875442
inşallah bir gün daha bekleyecegim sonra gidip kan vericemHayirli olsun var gibi gozukuyor. Kan tahliliyle kesinlestir. Idrarda ciktiysa kanda zaten cikar
Hadi karnınızın fotoğraflarını çekip koyalım burayaBüyüyor bazen biraz yemekte yersem off kocaman oluyor. Artik resmen belli hamile oldugum
Kızlar karınlarınız ne alemde
kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu varmı sizceEki Görüntüle 1875442
Evet canim hap birde kocaman yutarken bile zorlaniyorum iyy dusununce bile igrendim
inşallah bir gün daha bekleyecegim sonra gidip kan vericem
kızlar isim düşündünüz mü bebişlerinize
kızlar isim düşündünüz mü bebişlerinize
Benim kızımın Zeynep ya da Zeynep Ece olucakYa bulamiyorummm,babam dediki ben koyucam ablam dedi biz koyucaz,babam hazan yada,sila,diyor
Ablam duru su,
Ben su ada, ada, mira ,maya, kumsal,lavin , masal ,
Esim bisey demiyor garibim ama koyduklatimizida pek begenmiyor:) n zirmus canım
Önerisi olanlar?
Benim kızımın Zeynep ya da Zeynep Ece olucakevet karnım hem geniş hem şiş
Eşim Zeynep olsun mu dedi bende tamam dedim güzel Bi isim her yaşa uyuyo Bi yandan Ece istiyodum Zeynep Ece olsa dedm çok uzun oluyo dedik Zeynep olucak heraldeGüzel tatlım eskimez isim,ne cabuk karar verdin ,haatayim boyle kisilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?