2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

7.haftada net gorunur karin dan canım,benimde 6.haftalimti israrla alttan bakti imi dr,da zor zar tik,tik,tik,atislari duyduk minicikti daha 7.hafta ideal

kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu varmı sizce

Hayirli olsun var gibi gozukuyor. Kan tahliliyle kesinlestir. Idrarda ciktiysa kanda zaten cikar

Kızlar karınlarınız ne alemde

Ufff 10 kg karnimda resmen benim,kalcalarim cok zayif bacak lar incecik karin aldi basini ramaZan davulu bildigib kiz

O belirtiler 3 ay devam etti canım bende hep adet olucam sandim durdum ,benimde testim boyleydi,ikinci cizgi silikti ablam dedi hamile sin ,onunda oyle silikmis,bence hamilesin ,ama kanda bhcg kac cikiyo canım cok ilginc ,acaba kistinmi var dicemde usg de çıkardı

kızlar isim düşündünüz mü bebişlerinize
kızlar isim düşündünüz mü bebişlerinize

Ya bulamiyorummm,babam dediki ben koyucam ablam dedi biz koyucaz,babam hazan yada,sila,diyor
Ablam duru su,
Ben su ada, ada, mira ,maya, kumsal,lavin , masal ,
Esim bisey demiyor garibim ama koyduklatimizida pek begenmiyor:) n zirmus canım

Önerisi olanlar?

Benim kızımın Zeynep ya da Zeynep Ece olucak evet karnım hem geniş hem şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…