- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Eşim Zeynep olsun mu dedi bende tamam dedim güzel Bi isim her yaşa uyuyo Bi yandan Ece istiyodum Zeynep Ece olsa dedm çok uzun oluyo dedik Zeynep olucak heraldeöykü de güzel bak
Zeynep Ece de güzel. Ben de oğlum da Yusuf istemiştim. Sonra Yusuf Ege yaptık. Şimdi hep Ege'yi kullanıyoruz. O da büyüyünce istediğini kullansın.Eşim Zeynep olsun mu dedi bende tamam dedim güzel Bi isim her yaşa uyuyo Bi yandan Ece istiyodum Zeynep Ece olsa dedm çok uzun oluyo dedik Zeynep olucak heraldeöykü de güzel bak
Güzelmis vera ,bizde oyle ki olursa biz,erkek olursa kocisim koyucakti,kiz oldu:)Kızım olsaydı Vera düşünüyordum. Anlamı güzel, söylemesi kolay. Oğlan olursa babasıyla kardeşleri koyacaklar isim öyle anlaştık. Şimdi onlar düşünüyorlar.
Öğrendim tabi geçen hafta oğlan dedi. 1 ay sonra gelince çok küçük Bi ihtimal kız derim belki dedi Dr. Ya tutarsa diye bekliyorumGüzelmis vera ,bizde oyle ki olursa biz,erkek olursa kocisim koyucakti,kiz oldu:)
Canim sen daha ogrenemedinmi?
Gayet mantıklıZeynep Ece de güzel. Ben de oğlum da Yusuf istemiştim. Sonra Yusuf Ege yaptık. Şimdi hep Ege'yi kullanıyoruz. O da büyüyünce istediğini kullansın.
Öğrendim tabi geçen hafta oğlan dedi. 1 ay sonra gelince çok küçük Bi ihtimal kız derim belki dedi Dr. Ya tutarsa diye bekliyorum
Selam kızlar
Şimdi ne olucak Can'ım doktor ne dediHanimlar 4lu testim kotu cikti ikili guzeldi bu beni alt ust etti.
Amniyosentez yada genetik tani gerekli dedi.bebegim eger hastaysa bile nasil kiyarim.2li testim olcumlerim gayet guzeldi 4lude boyle cikmasi yikti beni. Neyin kararini vereyim simdiŞimdi ne olucak Can'ım doktor ne dedi
Benim kuzenimin de aynı şey başına geldi. Yaştan dolayı öyle çıkabiliyormuş. O yaptırmadı amniyo falan. Bebeği de sapasağlam doğdu. Benim ikili güzel çıkınca diğerine gerek yok dedi Dr. İnşallah senin de bişey yoktur. Başkalarından da duydum aynı şekildeAmniyosentez yada genetik tani gerekli dedi.bebegim eger hastaysa bile nasil kiyarim.2li testim olcumlerim gayet guzeldi 4lude boyle cikmasi yikti beni. Neyin kararini vereyim simdi
30 yasindayim plasentam asagida kan degerini etkileyebilir dedi keske 2liden sonra yaptirmasaydim.Benim kuzenimin de aynı şey başına geldi. Yaştan dolayı öyle çıkabiliyormuş. O yaptırmadı amniyo falan. Bebeği de sapasağlam doğdu. Benim ikili güzel çıkınca diğerine gerek yok dedi Dr. İnşallah senin de bişey yoktur. Başkalarından da duydum aynı şekilde
Ayrıntılıya erken girsen mesela30 yasindayim plasentam asagida kan degerini etkileyebilir dedi keske 2liden sonra yaptirmasaydim.
30 yasindayim plasentam asagida kan degerini etkileyebilir dedi keske 2liden sonra yaptirmasaydim.
Benim kuzenimin de aynı şey başına geldi. Yaştan dolayı öyle çıkabiliyormuş. O yaptırmadı amniyo falan. Bebeği de sapasağlam doğdu. Benim ikili güzel çıkınca diğerine gerek yok dedi Dr. İnşallah senin de bişey yoktur. Başkalarından da duydum aynı şekilde
Bursadayim 2limde 4lude ozelde yapildi simdi ayrintiliya girecegim inanin ne yapacagimi bilmiyorum uzuntusu yetti.Sevincimizi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum ah ne zormus bu durumlar sabir Rabbim sabirOteki yerede yazdim canım,dur sakin ol,baska yerdede yaptir ayni testi ,devlette yaptirdim 3luyu dusuk cikti,4 luyude ozelde yaptirdim iyi dedi dr,telde,bu hafta gidicem bende, yasinda daha 30 mus yas sinirimi dedim acavada degil ,durumun varsa iki bin tl lik kan testini yaptir,amniyosentez riskli,bende cok agladim,ama devlette biri biri ozelde yapildi,dusun testlerin,farkli cikti, ayrintiliya gir,rahat et, istanbul da olsaydin benim dr,a giderdin canım,bu konuda cokkkk cokkk iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?