2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bu başlığı tesaduf gördüm bana acidan başka birşey vermedi...2017 ocak muhtemel doğum tarihi 15 ocak.Bebeğimi, canim oğlumu 16 haftada karnimda nedensizce kaybettim.Şimdi bende 20 haftalik hamile olacaktım, benimde göbegim sizler gibi olacakti...Buraya yazıyorum ki şükürle uyanın hergünüze.Gündelik dertlere kaptırmayin kendinizi.
Benim yaşadığım acıyı allah düşmanıma yaşatmasin...Başlığı görünce boğazım düğümlendi...Bebeğim kaybettim günden beri hoş o düğüm hic gitmedide neyse...

Bursadayim 2limde 4lude ozelde yapildi simdi ayrintiliya girecegim inanin ne yapacagimi bilmiyorum uzuntusu yetti.Sevincimizi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum ah ne zormus bu durumlar sabir Rabbim sabir

Hayatim bir arastirmaya git istersen,ayrintilidada cokkk iyi biryere git,ist.gelme imkanin varsa gel derim dedigim dr,a ona iki gozum iki cesme gittim ama iyide bir psikolog,bana % 43 lerde bile saglam olani var dedi, ablasilitomus,ayrica ikili test en garantisi diyorlar sikma canini umarim bebisin sapasaglam dogucak canim dua ederiz hepimiz sana rabbim sevincini yarida birakmasin ,nur topu gibi dogsun inşallah

Bursadayim 2limde 4lude ozelde yapildi simdi ayrintiliya girecegim inanin ne yapacagimi bilmiyorum uzuntusu yetti.Sevincimizi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum ah ne zormus bu durumlar sabir Rabbim sabir

Canım 3lu nasil cikti?

Rabbim sabirlar versin diyorum,yiyicek ekmegi yokmus derler bizde uzulmeyin demek manasiz olur,uzulun aglayin tabikide,ama hayatta hersey bizvfaniler icin canım,busekilde olupta hemen hamile kalanini cok gördüm,hayirlisi boyleymis vardir rabbimin bir bildigi elbet,arkadasim hamile kaldi bebegini dusurdu aradan bir ay gecmedi esi cezaevine girdi iyikide olmqmisim hamis diyo simdi deliricek gibi cunku ,her kotude bizim icin bir hayir vardir unutma,inşallah tez zaman da yasidigin aciyi mutluluga donusturucek bir evlat verir rabbim sana,bende uzuldum aramuzda gormek isterdik seni,ilk cocugunmuydu?

Peki kaybettigini nasıl anladin canim oynuyonuyduki ?

Amin canim...Evet ilk bebeğimdi...Hayırlısı diyoruz bizde artık...bu senenin bebeklerini gördüğümde artık hep çocuğumu anımsiyacagim elde değil. Allah hepinize sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin

Peki kaybettigini nasıl anladin canim oynuyonuyduki ?
Anlamadım.Cunku zaten öleli 1 gün olmuş...1 gece önce Çeşmede geziyordum cok mutluyumdum.Ne kanamam oldu ne bir agri.Doktora 1 ay evvel aldığım rutin kontrole diye gittim ultrason da öğrendim.Yarim saatiligine diye gittiğim hastaneden 2 gün sonra çıktım.

Rabbim sabirlar versin. Demekki vardi bir problemi bebegin.ahh ne desek bos gonlunu feraha cikartacak olan Rabbim kucagini bos birakmasin canim

Amin inşallah canım,bu sene yenidem hamile kalicaksin sen bak gor

İkilidende direk 4 luye gecmis ilginc,gerci 3 lunun bir fazlasi 4 lu test

Tesadüf olmus demekki,iyiki seni zehirlememis canım,inanmasi guc olmustur ama sanada zarar verebilirdi bide boyle düşün

Kızlar 2 gün dür bebis oynamiyor,meraktan deli oldum,dr,a gitmemede imi gun var,saglik ocagina gittim bir cihaz var onunla bakti kalbi atiyor cok sukur,cok kaliteli bisey değil tabii,cok gurultu ve sesli cihaz dedi.ki o karnimdaki gaz ve su sesi onlar :) uzaninca duyduk kut kut atisini

Dun geceden beri kuyruk sokumu kemiğim şişmiş,yatamiyorumda yuz ustu,eskiden oyle yatip ilac icerdim gecerdi,simdi ikisinide yapamiyorum,

P.tesi yada cuma ortapediye gidicem,ilac verilmiyoda ne diycekse

Gerci basur icinde verilmiyo dedi dr,lar hep,docente gittim verdi

Canım ben de geçen haftaya kadar nadiren bir iki pıt hissediyordum geçen haftaki doktor kontrolünde doktor kilon fazla ondan geç hissetmen normal Dedi. Bu hafta devamlı vuruyor ama bizim oğlan annesine kilolu dediği için doktora kızdı sanırsam
Basur un için dün bir arkadaşla konuşurken bir öneride bulundu. O da hamileyken basuru bayağı kötü olmuş küvete sıcaksu doldurup içine karbonat koyup oturmuş hemen rahatlatmış. Bir dene istersen ben denemedim bilmiyorum ama bazen bu eski metodlar gerçekten çok işe yarıyabiliyor.

Bende bu cuma ayrintiliya giriyorum kismetse. Rabbim feraha cikarsin hepimizi.guzel haberlerle donelim insallah.

Hanimlar 4lu testim kotu cikti ikili guzeldi bu beni alt ust etti.
Ben inanıyorum ki bebeğiniz çok sağlıklı. Dr da anlamıyorum. İkili test iyiyse başka teste gerek duymuyor çoğu Dr. Hiç moralini bozma ben çok duydum boşuna üzülmüşüm bebeğim sapa sağlam diyenlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…