- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
Bursadayim 2limde 4lude ozelde yapildi simdi ayrintiliya girecegim inanin ne yapacagimi bilmiyorum uzuntusu yetti.Sevincimizi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum ah ne zormus bu durumlar sabir Rabbim sabir
Bursadayim 2limde 4lude ozelde yapildi simdi ayrintiliya girecegim inanin ne yapacagimi bilmiyorum uzuntusu yetti.Sevincimizi yarim birakma Allahim diye dua ediyorum ah ne zormus bu durumlar sabir Rabbim sabir
Bu başlığı tesaduf gördüm bana acidan başka birşey vermedi...2017 ocak muhtemel doğum tarihi 15 ocak.Bebeğimi, canim oğlumu 16 haftada karnimda nedensizce kaybettim.Şimdi bende 20 haftalik hamile olacaktım, benimde göbegim sizler gibi olacakti...Buraya yazıyorum ki şükürle uyanın hergünüze.Gündelik dertlere kaptırmayin kendinizi.
Benim yaşadığım acıyı allah düşmanıma yaşatmasin...Başlığı görünce boğazım düğümlendi...Bebeğim kaybettim günden beri hoş o düğüm hic gitmedide neyse...
Bu başlığı tesaduf gördüm bana acidan başka birşey vermedi...2017 ocak muhtemel doğum tarihi 15 ocak.Bebeğimi, canim oğlumu 16 haftada karnimda nedensizce kaybettim.Şimdi bende 20 haftalik hamile olacaktım, benimde göbegim sizler gibi olacakti...Buraya yazıyorum ki şükürle uyanın hergünüze.Gündelik dertlere kaptırmayin kendinizi.
Benim yaşadığım acıyı allah düşmanıma yaşatmasin...Başlığı görünce boğazım düğümlendi...Bebeğim kaybettim günden beri hoş o düğüm hic gitmedide neyse...
Amin canim...Evet ilk bebeğimdi...Hayırlısı diyoruz bizde artık...bu senenin bebeklerini gördüğümde artık hep çocuğumu anımsiyacagim elde değil. Allah hepinize sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsinRabbim sabirlar versin diyorum,yiyicek ekmegi yokmus derler bizde uzulmeyin demek manasiz olur,uzulun aglayin tabikide,ama hayatta hersey bizvfaniler icin canım,busekilde olupta hemen hamile kalanini cok gördüm,hayirlisi boyleymis vardir rabbimin bir bildigi elbet,arkadasim hamile kaldi bebegini dusurdu aradan bir ay gecmedi esi cezaevine girdi iyikide olmqmisim hamis diyo simdi deliricek gibi cunku ,her kotude bizim icin bir hayir vardir unutma,inşallah tez zaman da yasidigin aciyi mutluluga donusturucek bir evlat verir rabbim sana,bende uzuldum aramuzda gormek isterdik seni,ilk cocugunmuydu?
Anlamadım.Cunku zaten öleli 1 gün olmuş...1 gece önce Çeşmede geziyordum cok mutluyumdum.Ne kanamam oldu ne bir agri.Doktora 1 ay evvel aldığım rutin kontrole diye gittim ultrason da öğrendim.Yarim saatiligine diye gittiğim hastaneden 2 gün sonra çıktım.Peki kaybettigini nasıl anladin canim oynuyonuyduki ?
3lu yapilmadi bana direkt 4lu istedi. 2li guzelken 4luye gerek yoktu bence ama yaptirdik iste.Canım 3lu nasil cikti?
Rabbim sabirlar versin. Demekki vardi bir problemi bebegin.ahh ne desek bos gonlunu feraha cikartacak olan Rabbim kucagini bos birakmasin canimAmin canim...Evet ilk bebeğimdi...Hayırlısı diyoruz bizde artık...bu senenin bebeklerini gördüğümde artık hep çocuğumu anımsiyacagim elde değil. Allah hepinize sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Amin canim...Evet ilk bebeğimdi...Hayırlısı diyoruz bizde artık...bu senenin bebeklerini gördüğümde artık hep çocuğumu anımsiyacagim elde değil. Allah hepinize sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Anlamadım.Cunku zaten öleli 1 gün olmuş...1 gece önce Çeşmede geziyordum cok mutluyumdum.Ne kanamam oldu ne bir agri.Doktora 1 ay evvel aldığım rutin kontrole diye gittim ultrason da öğrendim.Yarim saatiligine diye gittiğim hastaneden 2 gün sonra çıktım.
Gerçekten bu konuda öyle şeyler anlatıyorlar ki şaşırıyor insan. Onun için rahat ol bence inşallah hiç birşey yoktur.30 yasindayim plasentam asagida kan degerini etkileyebilir dedi keske 2liden sonra yaptirmasaydim.
Neyseki sen atlattın canım.Aynen benim başım a gelen ler iste,devlet arastirma olunca istiyor 2li den 3 luye kadar hAtta 4 lu de,
Neyseki sen atlattın canım.
Kızlar 2 gün dür bebis oynamiyor,meraktan deli oldum,dr,a gitmemede imi gun var,saglik ocagina gittim bir cihaz var onunla bakti kalbi atiyor cok sukur,cok kaliteli bisey değil tabii,cok gurultu ve sesli cihaz dedi.ki o karnimdaki gaz ve su sesi onlar :) uzaninca duyduk kut kut atisini
Dun geceden beri kuyruk sokumu kemiğim şişmiş,yatamiyorumda yuz ustu,eskiden oyle yatip ilac icerdim gecerdi,simdi ikisinide yapamiyorum,
P.tesi yada cuma ortapediye gidicem,ilac verilmiyoda ne diycekse
Gerci basur icinde verilmiyo dedi dr,lar hep,docente gittim verdi
İyi haberlerinizi bekliyoruzBende bu cuma ayrintiliya giriyorum kismetse. Rabbim feraha cikarsin hepimizi.guzel haberlerle donelim insallah.
Ben inanıyorum ki bebeğiniz çok sağlıklı. Dr da anlamıyorum. İkili test iyiyse başka teste gerek duymuyor çoğu Dr. Hiç moralini bozma ben çok duydum boşuna üzülmüşüm bebeğim sapa sağlam diyenlerin.Hanimlar 4lu testim kotu cikti ikili guzeldi bu beni alt ust etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?