2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Ahh insallah guzel dileginiz icin tesekkur ederim. Bu bir sinav hersey Allahtan bu durumdada vardir bir hayir sinaniyoruz sabirla duayla yalvariyorum.bakalim buyuk gun yarin esimde bende cok heyecanliyiz sanki ilk defa gorecegiz yavrumu

Ahh insallah guzel dileginiz icin tesekkur ederim. Bu bir sinav hersey Allahtan bu durumdada vardir bir hayir sinaniyoruz sabirla duayla yalvariyorum.bakalim buyuk gun yarin esimde bende cok heyecanliyiz sanki ilk defa gorecegiz yavrumu
Gittin mi doktora gördünüz mü bebişi canım?

Gittin mi doktora gördünüz mü bebişi canım?
Hanimlar bebegimi gordum masallah hersey yolunda hatta gelisimi ileride icim oyle rahat ettiki cok sukur.oglum iyice bebek olmus kipir kipir.Rabbim dualari kabul etsin saglikla gelsinler bebisler

Hanimlar bebegimi gordum masallah hersey yolunda hatta gelisimi ileride icim oyle rahat ettiki cok sukur.oglum iyice bebek olmus kipir kipir.Rabbim dualari kabul etsin saglikla gelsinler bebisler
Gözünüzaydın çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

kızlarrr ne zaman hareketlerını hıssederım? bırde nefes nefese kalıyoruz ben bu aralar az işim yapsam sizde oluyor mu?

Arkadaslarrrrrr bu benim sansim miiii yaaa esimin motorunun arkasina binerim bazen....neyse az once kayinvalidemgilden geliyoduk motorla arkamza sokak kopekleri birden takildi havliya havliyaaa nerdeyse ustume atlicaklar...ben ciglik attim korktum heycanliydi yani .... Zorla pesimizi biraktilar... Korkuyorum ya bebisime bsy olduysaaaaaaa Allah korusun

yazmayın hıccccc

S sevecen_29 korkma ne oluckki?

Kızlar cok kötüyüm cokkk ,cuma gittimya dr,a dr,lara daha doğrusu, kuyruk sokumumdaki sislikten dolayi,cildiricammmm agridan ,ortapediui gittij bakti kil dönmesi olabilir dedi,genel cerrah bakti,oda abse yapmis dedi ,kil donmezi olabilir dedi,ama anlamamiz i in doğur man gerek mr cekmeliyuz ilacli dedi,
Sonra anestezi vr ameliyat

Antibiyotik verdi hafta sonu iki gun kullan dedi gecmesze gel canli Canli keselim apseni boşaltmalı yiz dedi,deliricemmmm

Dun gece sabaha kadar ağladım 2gecedir uyumuyodum nasil uykum var perisanim,uyurum sandim ,gece bacaklarim tutmadi ayaga kalkamadim,esim bir saga bir sola ceviriyor,yuz ustude yatamiyorum sirt üstü de dayanilmaz bir aciiii

Yillardir bu aciyi kuyruk sokumun kirik ondan yasiyorum sanirdim,belkide hep kil dobmesiydi,,( kirik var bu arada)

Ama kremle kas gevseticu alinca iki tanee geçerdi,oda yasak ,belkide bu kil dobmesinden cekiyodum,kirik bisey yPmiyodu,

Dr,a sordum kiriktanmi dedim bu iltihap,apse yoksa kul dönmesindenmi bilmiyir oda,ortapediyi arada oda emin olamadi dogurynca ilacli mr a giricem

Olucem resmen agridan

Dua edin kizlar bana ,hepinizi seviyorum

Ay canim Allah sifa versin ya tam zamanini bulmus yani ilacta alamiyorsun sabir ve sifa diliyorum.ne yapilabilirse yapsinlar bu sure bu sanciyla gecmezki yasamadim ama yasayanlardan biliyorum

Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Şifanı tez zamanda bulursun inşallah. Moralini bozma yoksa bebeğin de üzülür

geçmiş olsunnnnnnn RABBİM tez zamanda şifanı versin.AMİN.... moralını bozma desekte insanın elınde olmuyo bazı seyler... ah ahhhh

Ay canim Allah sifa versin ya tam zamanini bulmus yani ilacta alamiyorsun sabir ve sifa diliyorum.ne yapilabilirse yapsinlar bu sure bu sanciyla gecmezki yasamadim ama yasayanlardan biliyorum

Amin tatlim aksilikya iste belkide va4dir bundada bir hayir,ben yillardir dustugumden zedelendide sisiyo sandi dr,lar,3,4 yil sonra kirik oldugunu anladilar,ben ve dr,larda kiriktan sisiyo dandik,ben yillarca kren surdum oyle gecti,belkide hep iltihap yada kil donmesiydi,belkide kirik iltihap yapiyor,en kotusu dogumdan 6 aydan sonra anliyicagim sanı rim

Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Şifanı tez zamanda bulursun inşallah. Moralini bozma yoksa bebeğin de üzülür

Allah razi olsun canım,bozmamaya calisuyorumda,kalkmadan yatmak ne zormus,esim yarin ise gidince n yapicam bilmiyorum ,

geçmiş olsunnnnnnn RABBİM tez zamanda şifanı versin.AMİN.... moralını bozma desekte insanın elınde olmuyo bazı seyler... ah ahhhh

Allah razi olsun hepinizden ,suan en cok duaya ihtiyacim var,hertarafim uyusuk saga sola donmekten ,cok sıkıcı yat ,yat surekli,benim gibi hiperaktif birisi dusun,yarin gel iltihapi bosaltalim dedi,2 gunde antibiyotik verdi acaba yarinda icsemmiki sali gitsem dr,a 2 gune gecmez sanirim

Ah Can'ım ya geçmiş olsun inşallah Bi çaresini bulursunuz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…