2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar bugun bikac kisi isirgan kuru yap dediler iltihaba iyi geliyormus,deneyeniniz varmi acaba?

Korkuyorum abseyi bosalttirmaya ,ucu bileyok kati sislik daha ,narkozda ignede fayda etmez simdi bana uyusmuyorum

Çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun çok oturmamaya çalış üstüne basma ki Ağrın daha da artmasın. Bitkisel kür demişsin ama Bebek varken hangi bitkiler Nasıl etki eder bilmiyorum. Hamile olmasaydın soğan bas derdim soğanı ortadan kesip közleyip apseye bastırınca boşaltıyor genellikle.. Bunu yapan çok hasta duydum işe yarıyor diye anlatan. Ama hamilelik açısından bir riski olur mu bilemiyorum bir araştır istersen.. Çok geçmiş olsun..

Teşekkür canım,amin inşallah,Allah hepimizin yardim cisi olsun
Evet sogani duydum ama alerjim var elleyemiyorum,kokusunu duyarsam 3 ay hasta olurum diye,arastirdim baya,lokum varya onu deniycegim ,yapistirinca sokuyomus bugun 10 kisiye yakin duydum ,burdada okudum baya nebiliyim ,kesilmekten iyidir,cagresiz ve korku olunca her yolu deneriz malesef

Kızlar Bugün tetanoz oldum kolumcok agriyor ,1 ay sonrada digeri,yaptirmadiysaniz yaptirin ,cm cm yurudum gittim valla ne zordu

Soğanı yapamıyorsan lokumu dene. Ben de duydum. Ama ısırganı da dene bence. İçmediğin sürece hiçbir zararı yok. Tekrar geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifanı versin.

Soğanı yapamıyorsan lokumu dene. Ben de duydum. Ama ısırganı da dene bence. İçmediğin sürece hiçbir zararı yok. Tekrar geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifanı versin.

Denedim dun gece canım,bugun kalktim baya bir temizlik yapip dusa girdim ozamana kafarda lokumu cikarmadim,dusta sıktım biraz baktim orta yerden pembe bir sivi akiyor sıkamiyorumda esim geldi yavas yavas,tam 2,5 saatte sıktı,kirik oldugundan korkuyoruzda ,orda iki tane delik olmus kil donmesindede inceledim iki delik oluyor,kesin kil donmesi var bende, ara ara sivi akmaya devam ediyor nokta nokta,pamuk koyduk steril edip,4saat sonra baktik kan cikiyo ,gene lokum sardik sabah alicaz ,dr,u aradik,dedikki isirgan koyduk,adam bize lokumda koysaniz,hamurda yapmayin oyle seyler dedi,tabiii o kesilmiycek absesi bosalirken,yarin gelin bir goriyim dedi, inşallah temizlenmistir,inşallah kil donmesi degildir,( ki belirtileri ayni) dr,emin olamamisti,gittigimde ilacli film cekmemiz lazim demisti,dogumdan sonra,tek delik belli belirsizdi ama simdi bizde girebiliyoruz 2 sinide,

Isirgan icmez surersen sikinti olmaz iltihabi soker. Sifa olsun insallah.

Aynen aile hekimimede sordum isirgani yapabilirsin dedi, ibrahim saracogluda isirgani yapin gun asiri diyor,sonra kilin ucunu görürsünüz cimbizla cekin biseyiniz kalmaz diyor,ameliyatla tekrarlama riskide var,boyle kokten cozum diyor,ayyyyy napicam benya

Varmi kil donmesi yasiyan,yada ameliyat olan?

Bak Can'ım o kesin kıl dönmesi benim eşimde çıktı Bi gece masaj yaparken sırtına Bi baktım alt kısımda kalçasının başlangıç yerinde delik var ikimizde şaşırdık orda delik olmaz dedik doktora gitti ve sonuç kıl dönmesi kiminin senin gibi apseli oluyomuş kiminin apsesiz abseli olanları önce antibiyotikle kurutup öyle ameliyat ediyorlarmış aralıkta ameliyat oldu hep ordaki kılları alıyoruz ara ara küçük Bi delik açılıyo Bi gün geçiyo kapanıyor doktora gidicez neden delik açılıyor diye tekrarlama ihtimali var çünkü Allah korusun diyeyim çok illet bişey senin belinde allahtan şanslısın Bi nevi bizim kalçaya doğru kesmişlerdi çok zor oluyodu her şeyi tuvalete bile çıkamadı Allah kimsenin başına vermesin

Edindigim bilgilerde o yonde canım,kiz benim yillardir boyle sisiyodu dr,lar kiriktan sanıyorlardı her seferinde bende calistigim icin kendim kremlerle yumudatiyodum kas gevsetici kremlerle,hamule olmasam yine krem surerdim anlamazdim

Sert yere oturunca sisiyor,oturarak calisanlarda daha sık goruluyormis,istanbul da gitmedigim dr,kalmadi anlamadilar
Buda dogurunca emin oluruz dedi ama bugun o 2 delikte gorunuyor kesin diyicek,sevunmistim bende yillardir kiriktan sandigim sey ,cagresi yokya kirigin ,bunun hoc fegilse cagresi var inşallah kil dönmesi dir dedim
Ama bin pismanim ,arastirdim

Tekrarlama olayi cok,o,delikler kapanmassa apse yapiyor,deriyi kazimalari lazimki tekrar cikmasin,bufa kalcayi baya baya oyuyorlar

Ameliyatsizz yontemleride var,ama lokalle anestesisiz dayanamam ,

Enistem iki kere olmus,ve bir gecede dayanilmaz agriyla cikiyomus

İyilesme suresi 1 ay,dogurunca yaptirsam bebegime kim bakicak 1 ay?

Simdi lokalle yapilabilir,panik ataktan kesin olurum,ozaman

Apseyi bilw bosalttiramadim,gece 1 de lokum koydum ,delik daha buyur diye sabah 7 de çıkarttım,artik sadece sikinca kan geliyor

Ve ben hicccc uyumadim Allahim yardim etsin ,aksam icin cokkk korkuyorym hemen de saat 5 olur simdi

Dua edin hamisler

Belimde degil yavrum,kuyruk sokumumda apse,delikte iki popo arasinda dikeyine giris deliklwriymis,cikislar yatay oluyor mus

Dr,bana kilsiz hanimefendi zor bir ihtimal dediydi ama kiz bide bembeyazim sapsari ince tuylerim

İnsanlarin %60 kil donmesi olurmus,ama ameliyat gerekmezmis rahatsiz etmezmis,

Benim orada cocukligumdan bwri sislik vardi oysa

Merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim. Oğlum olacak inşallah. Sezeryan doğum olacak maalesef. Allah hepimizin evladını bizlere bagislasin. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Merabalar arkadaslar üclü testimin sonucu ciktida bi bakarmisniz azda olsa anlayan varsa beni aydinlatirsa cok iyi olur

Eklentiler

• 20160907_225310.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 20160907_225224.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20160907_225150.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 44
Aklımız sende Can'ım. Şifa olsun yaptıkların sana. Benim arkadaşım da oğlunun astımını saraçoğlunun kürüyle tedavi etmişti. Doktor bak ilaçlar ne kadar çok işe yaramış dediğinde içimden benim kürüm işe yaradı dedim diyor. Doktorlar alternatif tıbba karşı sonra ilaçları kime satacaklar. En kolay şekilde kurtul inşallah canım.

Merabalar arkadaslar üclü testimin sonucu ciktida bi bakarmisniz azda olsa anlayan varsa beni aydinlatirsa cok iyi olur
Merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim. Oğlum olacak inşallah. Sezeryan doğum olacak maalesef. Allah hepimizin evladını bizlere bagislasin. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah

Hayırlı lisi olsun canım hoşgeldin aramiza,amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…