Aklımız sende Can'ım. Şifa olsun yaptıkların sana. Benim arkadaşım da oğlunun astımını saraçoğlunun kürüyle tedavi etmişti. Doktor bak ilaçlar ne kadar çok işe yaramış dediğinde içimden benim kürüm işe yaradı dedim diyor. Doktorlar alternatif tıbba karşı sonra ilaçları kime satacaklar. En kolay şekilde kurtul inşallah canım.
Merabalar arkadaslar üclü testimin sonucu ciktida bi bakarmisniz azda olsa anlayan varsa beni aydinlatirsa cok iyi olur
Teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsunHoşgeldin canım. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.Hayırlı lisi olsun canım hoşgeldin aramiza,amin canım amin
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.
O iki çubuk gümüş nitrat olabilir daha çabuk geçmesi kapanması için yapılıyo eşime de yaptılar inşallah toparlarsın ya da kolaylaşır ne diyim geçmiş olsun Can'ımRica ederim sendende Allah razi olsun
24 yasim 18. Haftada yaptrdimBence sorun yok gorunuyor,yasiniz kac?
Testi kacinci haftada yaptirdiniz?
Bebeğin şifa olacak inşallah sana canım. Çoğu gitti azı kaldı bebeğini kucağına almanaAyyyy ne yazmisim bea,sikilmazsiniz umarim okurken
Bu arada ben bagirinca bebisim nasil oynadi
Zavalli yavrumya annesi deliii ,aceleci ,panik atak
esimden Allah razi olsun kimse yok yanimizda pansumanimida,yemegimide o yapıyor,isten gelince
O arada ona vagiritorum askimmmmm,beni kestirmiycektinnnn haniii,seni cok seviyorum ühüüü
Çok çok geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin insallahAyyyy ne yazmisim bea,sikilmazsiniz umarim okurken
Bu arada ben bagirinca bebisim nasil oynadi
Zavalli yavrumya annesi deliii ,aceleci ,panik atak
esimden Allah razi olsun kimse yok yanimizda pansumanimida,yemegimide o yapıyor,isten gelince
O arada ona vagiritorum askimmmmm,beni kestirmiycektinnnn haniii,seni cok seviyorum ühüüü
Çok çok geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin insallah
Kızlar bu arada bugun doktora gidip kızımızı gördük tam 678 gram olmuş doktor maşallah dedibize yüzünü gösterd kızım gayet iyi dedi çok şükür Bi de omega 3 başlattı
O iki çubuk gümüş nitrat olabilir daha çabuk geçmesi kapanması için yapılıyo eşime de yaptılar inşallah toparlarsın ya da kolaylaşır ne diyim geçmiş olsun Can'ım
24 yasim 18. Haftada yaptrdim
Bebeğin şifa olacak inşallah sana canım. Çoğu gitti azı kaldı bebeğini kucağına almana
Nazanen evet Can'ım o ilaçtan bahsediyorum kalem gibi çubuk onlar uzun Oray'a sürüyorlar . Bu Arada dün kızıma şeker yüklemes yapıldı çok şükür bişey çıkmadı
Ben yaptırdım iyi çıktı Can'ım . Gümüş nitrat ismi çubuk gibi bişeymiş heralde ondan yaptılar sana da benim eşime de doktormyaptoNasıl biseyki o ismi ne merak ettim adini yazsana bana,siz kendinizmi kullandiniz?
Cok iyi sevindim canım,ben yaptirmiycam onu
Ben yaptırdım iyi çıktı Can'ım . Gümüş nitrat ismi çubuk gibi bişeymiş heralde ondan yaptılar sana da benim eşime de doktormyapto
Eşim aralıkta ameliyat oldu hala dikkat ediyoruz orda hiç kıl tüy bırakmıyor tekrarı olmaması için . Ameliyat yeri hemen kapanmadı kapanmayınca doktora gittik yara çabuk toparlansın diye yaptı gümüş nitratı onunda çok canı acımıştı . Şimdi tekrar arada iğne ucu kadar Bi delik açılıyo yine gidicez küçük Bi ameliyat gerekiyor galibaCanım benbaktim internetten oyle bisey degil beni.kisi sadece apseyi kesti o delikten mikrop kapmasin diyr bisey sikti iceri ama oymadi fazla bagirdigim ,icin bu yont pek kalici bulmuyor dr,hepsini denedikbunlar geci i yontemlet demisti,hatta dogurana kadar azicik acip deliklerden temizliyim dedi ama kalici deglmis bu yontemler,
Herkez para tuzagina cevirdi bu kil donmesini diyor,esinede cok gwcmis olsun tekrarlamadimi n kadar zaman gecti ustunden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?