2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Selam kıZlar,amin inşallah canım
Ugun dr,,a gittik dr,a lokum koydum dedim zaten biliyonus ,lokum,isirgan olayini
Kizdi dediki yapma oyle seyler evet patlatmistir ama icinde apse kalmistir biriktirir apseyi daha cok dedi
Sonra baktiki ben cok korkuyorum herseyd3n panik atagim var dedim

Bu arada kil donmesiymis % 100 kesinlesti

Ben dedi seni kabul etmem ,ugrasamam senle korkuyirum herseydenya
ama dalga beyin hatri var iste dedi o arada dalga bey iceri girdi,soyledim :)

Dedi ameliyat sart ama bu lokelle dayanamaz,dalga beyde dediki,basurda var normal doguramaz,sezaryan da iki ameliyati birden yapmaya karar verdiler ayni anda

Yani yillardir 8.10 yildir cektigim agrilar sislikler,ben kuyruk sokumumdaki kiriktan saniyordum ( ben ve 100 lerce dr)
degil kil donmesindenmis meger hamis olmasam halada oyle sanicaktim,her isye vardir bir hayir ,ilk defa kremimi kullanamadim ortaya cikti

Ben hamilw kalmaya bile korkuyodum bu yuzden,

Her ayakkabiyi giyemem,sert yere oturamam,her yerde yatamam,her kalitede camasir giyemem,yatagimi bile italyadan getirttim,serrt koltukta sandalyede oturamam,hepsi,hepsi kil donmesindenmis: hayatim felctiya,heryerde calisamam ,yarin kg dan baska kaldiramam

Bu arada,beni kandirdilar,asaya inelimde pansuman yapalim diye,2 dekik oluştu ya,orayi steril yapicam ignenin ucuyla ilac sıkıcam dedi,morka korka indim,dedikicok acirsa soz birakicam ,ilk badta cok acimadi,sonra sprey sık ti uyusturdu guya( ben uyusmuyorum pek) bisiler yapicam bebegine ve sana asla zarar vermiycem soz dedi yan yattim mecbur ,sonrs orayi kesmis temuzlemek icin oda acımadı,sonra icine iki tane bisey sojtu allaaaaaahhh diye bagirdim,kocisimin ellerini sıktım hep,askim bebegim bebegime bisey oluyor diye,adamda korktu, iltihapi azda olsa temizlemis,
benim gittigimde lokum soktmustu evet ama derinlerde kaliyormus,sonra totoma koca bantlar yapistirdi,yarin dus alicam,bu gece agrir dedi

Bayram bitene kadar pansuman 2 gunde bir
d0oguma 3,5 ay var daha inşallah tekrar nuksetmez dedi,yoksa her defasinda isim zor,( bu deliyle isim var yoksa)kaziycak beni
En iyisi kimseye gitmemek,disari ciknamak,sert yere oturmamak,sanirim,suan yatiyorum ,bebisle konusuyorum

Dogsun o poposunu isiricam gorsun onun

Ayyyy ne yazmisim bea,sikilmazsiniz umarim okurken

Bu arada ben bagirinca bebisim nasil oynadi
Zavalli yavrumya annesi deliii ,aceleci ,panik atak

esimden Allah razi olsun kimse yok yanimizda pansumanimida,yemegimide o yapıyor,isten gelince
O arada ona vagiritorum askimmmmm,beni kestirmiycektinnnn haniii,seni cok seviyorum ühüüü

Bebeğin şifa olacak inşallah sana canım. Çoğu gitti azı kaldı bebeğini kucağına almana

Çok çok geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin insallah

Kızlar bu arada bugun doktora gidip kızımızı gördük tam 678 gram olmuş doktor maşallah dedi bize yüzünü gösterd kızım gayet iyi dedi çok şükür Bi de omega 3 başlattı

O iki çubuk gümüş nitrat olabilir daha çabuk geçmesi kapanması için yapılıyo eşime de yaptılar inşallah toparlarsın ya da kolaylaşır ne diyim geçmiş olsun Can'ım

İnşallah canım ya,o delikten içeriye sıktığı ilactan bahsediyorsun sınırım dimi?

24 yasim 18. Haftada yaptrdim

Dr,a goster istersen ,bence iyi horunuyo gayet
Bebeğin şifa olacak inşallah sana canım. Çoğu gitti azı kaldı bebeğini kucağına almana

İnşallah canımcim uslu bi çocuk olirda beni uzmez hic, dogumu dusunemezken ayni anda iki ameliyat olucagim korku sardı simdiden 2 ayyy nasıl dayanirim diyorum

Nazanen evet Can'ım o ilaçtan bahsediyorum kalem gibi çubuk onlar uzun Oray'a sürüyorlar . Bu Arada dün kızıma şeker yüklemes yapıldı çok şükür bişey çıkmadı

Nazanen evet Can'ım o ilaçtan bahsediyorum kalem gibi çubuk onlar uzun Oray'a sürüyorlar . Bu Arada dün kızıma şeker yüklemes yapıldı çok şükür bişey çıkmadı

Nasıl biseyki o ismi ne merak ettim adini yazsana bana,siz kendinizmi kullandiniz?

Cok iyi sevindim canım,ben yaptirmiycam onu

Dun gece agridan sabaha kadar bagirdim saga ,sola donemiyorum kalcadan basliyor topyklarima kadar olduruyor beni,sabah 9da dr,umu aradim dedimki dayanamıyorum bu ne aci agri kopuyor bacagim,normal degil dedi ,buscopan plus al dedi,saglik ocagina gittim yazdirmaya,hocam bu ilacin gebelik katergorisi c dedim hay demiyeydim ,dr,um yazmam dedi bunu sa.a hamilesin ,internete acti gel oku bole bole diye,kendi dr,umu aradim dediki onlar ne biliyoya 22 haftandasin yazsin yazmiyo dedim ,baska ilac soledi fitil onu yazdirdi ona ,tlf dayadim kulagina dr,un:) bu yzdigida sirf kemik ler üzer i.e iyi biseye benziyor,varmi kullanan ağrıları icin fitil?

Kizlar birde kalsiyum cok tukettigmi
Soyledim kız di ,kansizlik yapar,diger degerleri.dusurur dedi
Ondanmis demekki kanim 22 den 10 a dusmesi

Nasıl biseyki o ismi ne merak ettim adini yazsana bana,siz kendinizmi kullandiniz?

Cok iyi sevindim canım,ben yaptirmiycam onu
Ben yaptırdım iyi çıktı Can'ım . Gümüş nitrat ismi çubuk gibi bişeymiş heralde ondan yaptılar sana da benim eşime de doktormyapto

Ben yaptırdım iyi çıktı Can'ım . Gümüş nitrat ismi çubuk gibi bişeymiş heralde ondan yaptılar sana da benim eşime de doktormyapto

Bilmiyorumki gormedim ben ,bana pansuman demişlerdi,tabii oyle degildi,ordan kalktigim gibi kendimi kapida buldum,

Eee esin sonra ameliyatmi oldu,n kadar zaman sonra oldu olduysa eger,cok cesitleri var ameliyatin ,hangisini oldu?

Canım benbaktim internetten oyle bisey degil beni.kisi sadece apseyi kesti o delikten mikrop kapmasin diyr bisey sikti iceri ama oymadi fazla bagirdigim ,icin bu yont pek kalici bulmuyor dr,hepsini denedikbunlar geci i yontemlet demisti,hatta dogurana kadar azicik acip deliklerden temizliyim dedi ama kalici deglmis bu yontemler,

Herkez para tuzagina cevirdi bu kil donmesini diyor,esinede cok gwcmis olsun tekrarlamadimi n kadar zaman gecti ustunden?

Eşim aralıkta ameliyat oldu hala dikkat ediyoruz orda hiç kıl tüy bırakmıyor tekrarı olmaması için . Ameliyat yeri hemen kapanmadı kapanmayınca doktora gittik yara çabuk toparlansın diye yaptı gümüş nitratı onunda çok canı acımıştı . Şimdi tekrar arada iğne ucu kadar Bi delik açılıyo yine gidicez küçük Bi ameliyat gerekiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…