2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
aaaa ocak anneleri var burada tanımadığımız. kızlar 2017 Ocak annelerinede bekleriz. Bir sürü kişiyiz. tabi selam bu arada bende ocak annesi olacağım inşallah

Tip fak kadin dogumcu ark var ..kalp atimi duyulana kadar ank tup bebek dr cem akarsu bey ..sonra hacettepe dr ozgur derene gidicegim

Tecrubeletinizden dr,oldugunuz az cok anladim :) hosgeldin yasiniz kac bilmiyorum ama intertilite teshisi konupta 42 yasinda dogal yolla hamis kalanlari gordum ,bir tanidik 37 yadindan sonra tedavi oldu tup le, kac embryo koydurdunuz? Bence su donemde varsa imkaniniz calismayin izin alin istirahat edin sitres ve yorgunluk zaten katladigi icin su donem sakinlik en iyisi ,bu mubarek gunlerde inşallah bebeslerimize bisey olmaz ama tuplerde daha saglam olur gebelikler benim bildigim figerleride tup muydu?

Sagol canim zaten rapor aldin eger sikayetim devam ederse rapora devam edicem..radyoloji uzmani oldugumdan yumurtalarim kaliteli degil radyasyondan dolayi..ins bu sefer kromizom kirigi olmaz ve gebelik devam eder..6-7 hafta arasi kaybettim hep..

Adi EFA dailiy 1 adet oda mulayim yapiyor ve literaturde balik yagi kullananlarin plasental sorunlar yasamadigi soyleniyor dogumdan 1 hafta once kesilmeli kan sulandirici etkisi var balik yagini

Avicenna nin omegacap omega3 dha+epa almis esim bunu icsemmi,?

Sagol canim zaten rapor aldin eger sikayetim devam ederse rapora devam edicem..radyoloji uzmani oldugumdan yumurtalarim kaliteli degil radyasyondan dolayi..ins bu sefer kromizom kirigi olmaz ve gebelik devam eder..6-7 hafta arasi kaybettim hep..

Kadin dogumcu ark.o balik yagini israrla onerdi icerikleri degisik olabilir bence netten bak icerikleri ayni mi

Oovvv meslekten dolayi, izin almn kolay olur ama,olmaz olmaz merak etme karninda bebek yokmus gibi davran rahat ol 6.7 haftasinda kaybettin ama ozamandi onlar bu sefer oyle olmuycak ,mörfi kanunlarini bilirsin.bu baska bebek hirsli bu tutundu sana insallah birakmiycak annesini kalp atislari.i duymadin dimi daha?inşallah duyucaksin canım rahat ol is felan yapma ayaga kalkma mecbur kalmadikca

drkavak
Paylastigim degilse resmini cekip yollarmisin ,birazdan disari cikicam degistiriyom diyorum olmassa

Selam Canlar bende bugün 8. Hafta +5 lik hamileyim Rabbime Sükürler olsun. Suan diken üzerindeyim. Hersey yerinde hamdolsun ama 12 Haftayi atlatmadan rahat yok. Aksine zamanda hic gecmiyor. Sizlerdede öylemi kizlar?

Selam Canlar bende bugün 8. Hafta +5 lik hamileyim Rabbime Sükürler olsun. Suan diken üzerindeyim. Hersey yerinde hamdolsun ama 12 Haftayi atlatmadan rahat yok. Aksine zamanda hic gecmiyor. Sizlerdede öylemi kizlar?

Hosgeldiniz Bende 9.haftamdayim arada aklima gelip korksamda sakinmamaya calisiyorum iki kere lekem geldi ozamn korkmustum yerlesme lekesiymis ,icini ferah tut canim sende goguslerim fena agriyoo benim saga sola donemiyorum

Hosgeldiniz Bende 9.haftamdayim arada aklima gelip korksamda sakinmamaya calisiyorum iki kere lekem geldi ozamn korkmustum yerlesme lekesiymis ,icini ferah tut canim sende goguslerim fena agriyoo benim saga sola donemiyorum

Benimde derdim uyku ile Öglen uykusu olmadan günü geciremiyorum. Her an yorgunum her an uykuluyum ama hamdolsun yeterki bebislerimizi sagliklariyla Dünyaya gelsinler.

Benimde derdim uyku ile Öglen uykusu olmadan günü geciremiyorum. Her an yorgunum her an uykuluyum ama hamdolsun yeterki bebislerimizi sagliklariyla Dünyaya gelsinler.
:) benımde ılk1.1.5 ayken oyleydı simdi saat bası uyanıyorum gece ellı kere kalkıyorum wc ye ,ama sureklı bende yorgun ve bıtkınım b,12 me baktırdım 74 cıktı ıgne olmaya basladım 5 tane verdı dr.2,ıgnede ayaga kalktım ben

selam kızlar az once dr.dan geldık bebısım ıyıymıs cok sukur
.benden bebek ıcın korluk sagrlık kafasında su toplama varmı dıye testler ıstedı ,bırde hıv,hb felan tahlıllerı ıstedı sızler yaptırdınızmı ?

kızlar merhaba inşaAllah hepimiiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Kız erkek farketmez yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar.bende 8.haftadayım folikasit ve balıkyağı omega3 Amway kullanıyorum.Bitkisel olan en zararsız doğal olan diye amway aldım.benim gibi kullanan varmı?merak ediyorum.??

bende sordum gerek ypk şimdilik dogal beslen dedı ama 4. ayımda bana demır hapı verıcek.
ben de su kablosuz ınternet zararlımı degılmı takıldım kaldım 5 gundur acmıyorum .cep telefonu daha tehlıkelı dıyorlar kulagıma koymuyorum hopörlerden konusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…