- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Mrb bir dr olarak elimden geldigince gebelik hakkindaki bgilerimi ve sizin yasadiklarinizi ve tecrubeleriniz paylasmak isterim..hepimiz icin ve 4 fetus kaybetmis ve bu hamilelikte kanamasi yeniden basliyan biri olarak uzun surecimizin hayirlara vesile olmasini isterim
Adi EFA dailiy 1 adet oda mulayim yapiyor ve literaturde balik yagi kullananlarin plasental sorunlar yasamadigi soyleniyor dogumdan 1 hafta once kesilmeli kan sulandirici etkisi var balik yagini
Sagol canim zaten rapor aldin eger sikayetim devam ederse rapora devam edicem..radyoloji uzmani oldugumdan yumurtalarim kaliteli degil radyasyondan dolayi..ins bu sefer kromizom kirigi olmaz ve gebelik devam eder..6-7 hafta arasi kaybettim hep..
Sagol canim zaten rapor aldin eger sikayetim devam ederse rapora devam edicem..radyoloji uzmani oldugumdan yumurtalarim kaliteli degil radyasyondan dolayi..ins bu sefer kromizom kirigi olmaz ve gebelik devam eder..6-7 hafta arasi kaybettim hep..
Hoşgeldiniz bizde sizleri buraya beklerizaaaa ocak anneleri var burada tanımadığımız. kızlar 2017 Ocak annelerinede bekleriz. Bir sürü kişiyiz.tabi selam bu arada bende ocak annesi olacağım inşallah
Selam Canlar bende bugün 8. Hafta +5 lik hamileyim Rabbime Sükürler olsun. Suan diken üzerindeyim. Hersey yerinde hamdolsun ama 12 Haftayi atlatmadan rahat yok. Aksine zamanda hic gecmiyor. Sizlerdede öylemi kizlar?
Hosgeldiniz Bende 9.haftamdayim arada aklima gelip korksamda sakinmamaya calisiyorum iki kere lekem geldi ozamn korkmustum yerlesme lekesiymis ,icini ferah tut canim sende goguslerim fena agriyoo benim saga sola donemiyorum
:) benımde ılk1.1.5 ayken oyleydı simdi saat bası uyanıyorum gece ellı kere kalkıyorum wc ye ,ama sureklı bende yorgun ve bıtkınım b,12 me baktırdım 74 cıktı ıgne olmaya basladım 5 tane verdı dr.2,ıgnede ayaga kalktım benBenimde derdim uyku ileÖglen uykusu olmadan günü geciremiyorum. Her an yorgunum her an uykuluyum ama hamdolsun yeterki bebislerimizi sagliklariyla Dünyaya gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?