- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Nasıl gidiyo hamilelikbende sordum gerek ypk şimdilik dogal beslen dedı ama 4. ayımda bana demır hapı verıcek.
ben de su kablosuz ınternet zararlımı degılmı takıldım kaldım 5 gundur acmıyorum .cep telefonu daha tehlıkelı dıyorlar kulagıma koymuyorum hopörlerden konusuyorum
Nasıl gidiyo hamilelik
Valla o testleri bilmiyorum da 13 haftayı dolduruyoruz ikili testimiz güzrl çıktı cinsiyet tahmini yapmadı doktor Bayram'dan sonraki hafta çağırdı ğçlü test için cinsiyetide o Zaman söyliycekmişıyı gıdıyor canım kalcam agrıyodu dun bıraz .radyosdandan korkuyorum eskısı gıbı de sureklı acamıyorum ıste burayıda :)11 haftalık olucam yarın :) senın nasıl gıdıyo 11 .13 arası ıkılı test yaptırıcam ınsallah sen nasılsın yaptırdınmı testlerını korkuk,sagırlık,kafasında su toplama ,hb,hıv felan ?
Valla o testleri bilmiyorum da 13 haftayı dolduruyoruz ikili testimiz güzrl çıktı cinsiyet tahmini yapmadı doktor Bayram'dan sonraki hafta çağırdı ğçlü test için cinsiyetide o Zaman söyliycekmiş
Ben rüyamda hep erkek görüyorumıyı barı guzel cıkmasına sevındım 3lü testmı stedı senden ,nedenkı 3 lü test benım bıldıgım 2 lı testın bır dusugu oluyo en yuksegı ıkılı test suanda ay hadı hayurlısı canım az kalmıs :) ruyama gırdı dun gece ama net bısy sölemedıler bana :) ılk cocuk sonucta bende heyecanlanıyrum canmmm
Ben rüyamda hep erkek görüyorumevet üçlü test sanırım öyle demedi de testimiz var yine dedi omurilik beyin hastalıklarıyla ilgili dedi
2 li test sonucum bugun cıkmış yarın dr a gideceğim referans aralığıda yazmıyor . sonuç iyi mi kötü mü ? merak ediyorum
sizler sonuçlarınızı aldınız mı kızlar
Serbest Beta-HCG 45 ng/mL
PAPP-A 1.17 mIU/mL
Benim için mi erkek hissediyodum :) valla hem kız hem erkek değişiyorbende sende ole hıssettım gecen gunde etkılenme dıye soylememıştım benım hıssettıgımde erkek canım sen ne ıstıyodun ?:) 3 lu test nasıl yapılıyor yaptırdınmı?
Merabalar canim yazini okudumda aramizda iki gun var bizde yarin 11 haftalik olucaz merak ettim durumun nasil bulantilarin yemen icmen ne durumdasinıyı gıdıyor canım kalcam agrıyodu dun bıraz .radyosdandan korkuyorum eskısı gıbı de sureklı acamıyorum ıste burayıda :)11 haftalık olucam yarın :) senın nasıl gıdıyo 11 .13 arası ıkılı test yaptırıcam ınsallah sen nasılsın yaptırdınmı testlerını korkuk,sagırlık,kafasında su toplama ,hb,hıv felan ?
Benim için mi erkek hissediyodum :) valla hem kız hem erkek değişiyorüçlü Nasıl yapılıyo bilmiyorum yine kanladır heralde
Merabalar canim yazini okudumda aramizda iki gun var bizde yarin 11 haftalik olucaz merak ettim durumun nasil bulantilarin yemen icmen ne durumdasin
Bazen kız bazen erkek hissediyorum bende bilmiyorumEvet canım seninki erkek bence:)
Canim benim sende insallah saglicakla alirsin bebegini kucagna ben corludayim bulantilar benimde azaldi gibi ama arada bir siddetlenebiliyo yinede bulanti ilacini devamli aliyorum mecbur hala kolay kolay birsey yiyemiyorum ama gececek insallah umutla bekliyorum düzenli beslencegim gunleri bulantilar kusmalar cok yipratti beni ama meleklerimiz icin deger tabiki kalca agrim var kabizlikta hala su kokuyo istediim kadar icemiyorum benimde ikili testim geldi bayramdan sonra gidicem bende :) sen hangi ildesin canimMerhaba inşallah tez zamandada sağlıkla kucağına alırsın canım .benim mide bulantılarım azaldı vişne suyuyla kahvaltılarımı yapıyorum akşamları salatalik turşusuyla sofraya oturuyorum:) belkide ondandir bilmiyorum,benim dişlerim çok şişliği yoğurt yiyemiyordum 2 aydır,çocuk kalsiyum depolarımı boşalttığı için damarlarım şişliği ,dun kefir aldım kasar peynirinde çok kalsiyum varmış,tava yoğurdu aldım bakalım yemeye calisicam,kabızlık şikâyetlerim devam ediyo benim hala her aksam 1 saat yürüyorum ,bakalım kefir iyiymiş deniyorum iste bu hafta sonu 3 aylık olucak cumaya ikili teste gitsem mi acaba yoksa bayramdan sonra mi gitsem onu düşünüyorum canım ,sen nasılsın ,nasıl geciyo hamislik? Hangi ildesin ?
Zaten ole ya erkek ya kız ama 3 kişi var tanıdığım 2 li teste gidince öğrendiler erkek mis onların ,kızların geç belli oluyo cinsiyeti canımBazen kız bazen erkek hissediyorum bende bilmiyorum
Bazısı erkek diyo bazısı kız diyo tanıdıkların fallarda daha ben hamile değilken erkek çıktı amabilmem 11 temmuzda gidicem öğrenicez öğünZaten ole ya erkek ya kız ama 3 kişi var tanıdığım 2 li teste gidince öğrendiler erkek mis onların ,kızların geç belli oluyo cinsiyeti canım
Canim benim sende insallah saglicakla alirsin bebegini kucagna ben corludayim bulantilar benimde azaldi gibi ama arada bir siddetlenebiliyo yinede bulanti ilacini devamli aliyorum mecbur hala kolay kolay birsey yiyemiyorum ama gececek insallah umutla bekliyorum düzenli beslencegim gunleri bulantilar kusmalar cok yipratti beni ama meleklerimiz icin deger tabiki kalca agrim var kabizlikta hala su kokuyo istediim kadar icemiyorum benimde ikili testim geldi bayramdan sonra gidicem bende :) sen hangi ildesin canim
Bazısı erkek diyo bazısı kız diyo tanıdıkların fallarda daha ben hamile değilken erkek çıktı amabilmem 11 temmuzda gidicem öğrenicez öğün
Çorlu'da hangi doktora gidiyorsunuz benimde doktorum çorludaCanim benim sende insallah saglicakla alirsin bebegini kucagna ben corludayim bulantilar benimde azaldi gibi ama arada bir siddetlenebiliyo yinede bulanti ilacini devamli aliyorum mecbur hala kolay kolay birsey yiyemiyorum ama gececek insallah umutla bekliyorum düzenli beslencegim gunleri bulantilar kusmalar cok yipratti beni ama meleklerimiz icin deger tabiki kalca agrim var kabizlikta hala su kokuyo istediim kadar icemiyorum benimde ikili testim geldi bayramdan sonra gidicem bende :) sen hangi ildesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?