2017 ocak-şubat anneleri

Canm cok kilo almadim ama karnim 6 ayliklar gibi bir anda buyudu sanki neden boyle oldu bilmiyom en basindan beri kullanmam gerekiyordu belkide ben 12. Haftada baskadim kullanmaya sanirim o korktugum goruntu gibi olacak karnim :KK43:(
Canım bu karın büyümesi bendede oldu. Gören kaç aylık dediğinde 4 diyorum yuh diyolar. 6-7 gibi görünüyor. Tüp bebek ilaçlarının etkisi bu bence.

Canım bu karın büyümesi bendede oldu. Gören kaç aylık dediğinde 4 diyorum yuh diyolar. 6-7 gibi görünüyor. Tüp bebek ilaçlarının etkisi bu bence.
Benimde öyle hatta dün bi komşum kaç aylıksın dedi 4 diyince dış karnın büyük demekki dedi 4 aylığa göre baya büyük dedi millet şimdiden başladı yani karnın küçük olsa küçük büyük olsa büyük bitmez bunların dırdırı

Benimde büyük,ilk zamanlar progestana bağlıyordum ama o da çoktan bitti...şükürler olsun...o progestan neydi yaaa sarhoş gibi geziyorduk...
Bugün dr kontrolüm vardı...17 haftalık bebiş, çok hareketli bi erkek ...kızdan erkeğe döndü ama bu sefer kesin ...ben bile gördüm pipiyi...
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin....

Benimde büyük,ilk zamanlar progestana bağlıyordum ama o da çoktan bitti...şükürler olsun...o progestan neydi yaaa sarhoş gibi geziyorduk...
Bugün dr kontrolüm vardı...17 haftalık bebiş, çok hareketli bi erkek ...kızdan erkeğe döndü ama bu sefer kesin ...ben bile gördüm pipiyi...
Yaaa en son ne zaman kız demişti doktor. Kesinmi konuşmuştu canım

Olabilir canm ilac etkiside tabi.. ama bizi cok zorlucagi gercek. bu arada ben haftaya bir devlet hastanesine daha gidecegim hem cinsiyet icin hem de ayrintili ultrason devlet hastanesindede cekiliyormus. Acikcasi 500 lira cok geldi bana biraz fiyat olarak memnun kalirsam orada cektirmeyi dusunuyorum

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin banada 13. Haftada kız olabilir denildi 14. Haftada erkek olabilir denildi ayrıca Çin takviminde bakıyorum erkek çıkıyo :) amaaan sağlıklı olsun tabiki ama merak da ediyorum bi an önce kontrol gelsede öğrensem artık pipi mi var fındık mı var ;)))

Kızlar gebelik takibi için gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu söylediniz mi?bn kendi doktoruma sordum söylemek gerekli dedi.neden söylemek gerek sizce tüp bebek hamileliğinin normal gebelikten bir farkı yok deniliyor.sizce neden?ayrı bi hassasiyet mi gerektirir acaba?aklıma takıldı

Kızlar gebelik takibi için gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu söylediniz mi?bn kendi doktoruma sordum söylemek gerekli dedi.neden söylemek gerek sizce tüp bebek hamileliğinin normal gebelikten bir farkı yok deniliyor.sizce neden?ayrı bi hassasiyet mi gerektirir acaba?aklıma takıldı
E söyle tabi, ben söyledim...daha hassas yaklaşıyorlar bence...sonuçta bildiğin el işçiliği bizimkiler :))

Olabilir canm ilac etkiside tabi.. ama bizi cok zorlucagi gercek. bu arada ben haftaya bir devlet hastanesine daha gidecegim hem cinsiyet icin hem de ayrintili ultrason devlet hastanesindede cekiliyormus. Acikcasi 500 lira cok geldi bana biraz fiyat olarak memnun kalirsam orada cektirmeyi dusunuyorum
Canım daha ayrıntılıya almazlar sanırım 20. Haftadiyorlar ya genelde. İnternettende baktım. Ama devlet hastanesindeki cihazlar aynımı acaba. Güvenebilcekmisin.

Canım daha ayrıntılıya almazlar sanırım 20. Haftadiyorlar ya genelde. İnternettende baktım. Ama devlet hastanesindeki cihazlar aynımı acaba. Güvenebilcekmisin.
Muayene icin gidicem canm iste bi ortam hosuma giderse ayrintili icin randevu alirim sonra

image.webp

Yaaa neden oluyor bu acaba. Bebekle alakası yok bence çünki daha 100 gr 10 cm filan. Tüp bebek ilaçlarına bağlıyorum ben artık
Canım senin 4 aya kadar aldığın kilolarda etkili o zaman, ben bu ayıma kadar sadece 1 kg aldım. 2 aylıkken benimde göbeğim taş gibiydi gerine gerine yürüyordum simdi rahatım ilaçlardan da olabilir demekki

Meraba kızlar yeni topic hayırlı ugurlu olsunn :)) catlak icin lierac alcaktm ben de eczacı aklımı karstrdı mustela daha iyi dedi lierac ilk olarak selulit kremi olarak cıktı sonra catlaklar icin yaptılar mustela daha iyi vs.diye..biraz daha arastrcam ama 11.haftam olmasına ragmen bi genisleme buyume hissediyorum cildim de kuru oldugu icin sanırım iki hftaya baslamam lazım :) bu arada cinsiyeti cokk merak ediyorum :)))
ben ilk hamileliğimde mustela kullandım hiç çatlağım yok annemde çok çatlak olmasına rağmen. ama gerçekten düzenli kullandım normalde hiç bir bakım ürününü düzenli kullanamama rağmen göğüslerimden kalçalarıma kadar sürdüm hep. şimdi lierac ı kullanan çok ama ben yine mustela almayı düşünüyorum

Back
X