2017 ocak-şubat anneleri

Yoğurda azcık karbonat bide limon sıkıp karıştırıp yüz maskesi yapıyodum eskiden sivilce lekesi için fln böle şeyler deneyin internette bir sürü tarif var yada Gül suyuyla tonik yapın doğal şeyler gibisi yok valla

Canım sivilcelere bi çözüm bulsak Leke kalmaya başladı artık yerleri
Elma sirkesini yarı yarıya su ile karıştırıp tonik olarak kullanabilirsiniz kızlar. Ayrıca haftada bir kez elma sirkesi ve kil ile hazırladığımız maskeyi yüzümüze uygulayıp 1 saat kadar bekleyince ciddi gerileme oluyor sivilcelerde. Lekeler de azalıyor. Benim bir ara çok sivilce sorunum olmuştu bu şekilde kurtuldum. Şimdi sadece tonik yapıyorum sirkeyi...

Alma cnm sonra gitmiyor onlar :KK43: ben yaptım o hatayı almadığım yerler döküldü aldığım yerlere lazer yaptırdık sonra :KK43: oysa ki dr dokunma tüylere onlar dökülecek demişti ama ben dinlememiştim.
Ay canım ya iyiki almamışım. Dün alcaktım bugüne ertelemiştim. Yazdığınız iyi oldu H Hulya90 . Görüntüsü hoşuma gitmiyor ama dokunmam artık. İçinde bebiş var o bana yeter :))

Ay canım ya iyiki almamışım. Dün alcaktım bugüne ertelemiştim. Yazdığınız iyi oldu H Hulya90 . Görüntüsü hoşuma gitmiyor ama dokunmam artık. İçinde bebiş var o bana yeter :))
Oyle canm benimde hic gitmiyor gobegimde tuylendi benm yuzumde tuylendi ama gormemeye calisiyoum dokulcek cunku sonra insallah bebegimiz varya insallah herseyedeger

Kızlar ben bugün instagramda Dr Şükran çakmak'ın kendi hamileliğinde kullandığı çatlak için yağların tarifini aldım kakao yağı susam yağı badem yağı kayısı yağı hepsinden aynı oranda karıştırıp her gün vücudunun her yerine sürmüş ve hiç çatlağı olmamış instagram kullanıyorsanız Dr Şükran çakmak'ın sitesini bi ziyaret edin faydalı paylaşımları var

Benimde bacağımda...bol bol yağlan ki sen çok kilo almamıştın , ben bildiğin aldım 7 kilo
Canm cok kilo almadim ama karnim 6 ayliklar gibi bir anda buyudu sanki neden boyle oldu bilmiyom en basindan beri kullanmam gerekiyordu belkide ben 12. Haftada baskadim kullanmaya sanirim o korktugum goruntu gibi olacak karnim :((

Back
X