2017 ocak-şubat anneleri

Canım 178 boyum var. O yüzden bana çelişkili geldi. Bence uzun olmasıyla alakası yok.ama tabi doktorlar diyorsa vardır bildikleri. Bende şu kilonun önüne geçmem lazım. Şu an 72 kiloyum malesef :KK43:
Canm sen hic ayrintili ultrason fiyatini fln sordun mu ya da dogum ucretini ne kadarmis? Ayrintili ultrason biraz pahali oluyor diye biliyorum ama hic sormak aklima gelmedi

Bende vurulmadim vurulmak zorundamiyiz onu neden vuruluyomusuz hic bilgim yok doktorumda birsey demedi
Yenidoğan tetanozu diye birşey var bebeği ondan koruyomuş doğduğunda göbek bağı kesilirken tetanoz riski varmış ondan koruyo diye biliyorum ama sağlık ocağına gebe olduğumuzu bildirmeye gittiğimizde hemen yapıştıracaklar aşıyı

Kizlar bugun galiba bebegimi hissettim ilk defa karnimin sag tarafinda pit pit diye bursey atti sanki :))
Ooo bugün benim karnımı bayağı karıştırdı.Gayretli gayretli bir şeyler yaptı ama anlamadım.2 gün önce de hissetmiştim ama bu kadar yoğun değildi.Çok tuhaftı ama çok mutlu etti beni.

Canm sen hic ayrintili ultrason fiyatini fln sordun mu ya da dogum ucretini ne kadarmis? Ayrintili ultrason biraz pahali oluyor diye biliyorum ama hic sormak aklima gelmedi
Canım 500 tl ayrıntılı ultrason. Doğum ücretini sormadım ama 3 bin diye duymuştum.

Sen bu arafa cagri beyle mi devamedeceksin canm karar verdin mi
Canım çok kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çağrı beyin hastasını hatırlamaması kötü birşey. Başkentide bırakmak istemiyorum. Her konuda fiyatları çok uygun. Birde ayrıntılı ultrason başka yerlerde ne kadar bilmiyorum.

Kızlar tetanoz aşısı vurulan var mı aranızda ben daha sağlık ocağına gidemedim çok yakıyo iğne kolun Şişiyo fln dediler de biraz tırstım yani
Benim ilk hamileliğimde yaptırma demişti Dr. Bunda sormadım bile o nedenle. Koruma amaçlı doğumda kullanılan aletlerden tetanoz kapma riskine karşı yapılıyor o aşı demişti. Gerek olmadığını söylemişti o Zaman

Canım 178 boyum var. O yüzden bana çelişkili geldi. Bence uzun olmasıyla alakası yok.ama tabi doktorlar diyorsa vardır bildikleri. Bende şu kilonun önüne geçmem lazım. Şu an 72 kiloyum malesef :KK43:
Mide bulantın yoksa ekmek makarna hamur işlerinden uzak dur canım et balık tüketiminiartır. meyve ara öğün yaparsın. Benim hala midem bulandığı için pek sağlıklı beslenemiyorum :KK43:

Mide bulantın yoksa ekmek makarna hamur işlerinden uzak dur canım et balık tüketiminiartır. meyve ara öğün yaparsın. Benim hala midem bulandığı için pek sağlıklı beslenemiyorum :KK43:

Kizlar bugun galiba bebegimi hissettim ilk defa karnimin sag tarafinda pit pit diye bursey atti sanki :))
Bu haftalarda hissedilenlerin bağırsak hareketi olduğunu söylemişti bana Dr um ilk gebeliğimde ama ben ısrarla kızım demiştim ve bence kızımdı :)))) ama bunda ben de hissediyorum son iki haftadır. Bağırsak ve Bebek hareketini de ayırabiliyorum üstelik. :) bebeğim hep aynı tarafta silik bir şekilde hissettiriyor :) sol tarafa yakın :) kontrolde soracağım ne tarafta diye dr a. İkinci gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okudum internette. Ama kendi dr uma sorsam yine bağırsak hareketi o der kesin :)))

Kızlar tetanoz aşısı vurulan var mı aranızda ben daha sağlık ocağına gidemedim çok yakıyo iğne kolun Şişiyo fln dediler de biraz tırstım yani
Ben vuruldum canım vurulurken acımıyo.sonrada 3_4 gün kol ağrısı oluyor.biraz kolunu kullanmakta zorlanıyorsun.ama korkulacak kadar değil.

Bu haftalarda hissedilenlerin bağırsak hareketi olduğunu söylemişti bana Dr um ilk gebeliğimde ama ben ısrarla kızım demiştim ve bence kızımdı :)))) ama bunda ben de hissediyorum son iki haftadır. Bağırsak ve Bebek hareketini de ayırabiliyorum üstelik. :) bebeğim hep aynı tarafta silik bir şekilde hissettiriyor :) sol tarafa yakın :) kontrolde soracağım ne tarafta diye dr a. İkinci gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okudum internette. Ama kendi dr uma sorsam yine bağırsak hareketi o der kesin :)))
Yaa bence de bagirsak hareketi degil erkek cocuklari daha erken hissedilir diyorlar zaten bence hissettigim bebegim :)) iki gundur hissediyorum cok guzell birseymiss cok sukur bin sukurr rabbimee

Bu avm lerde hacıarif diye bi aktarcı var , oradan çatlak yağı diye bi karışım hazır satılıyor bilginize...içinde kakao badem ve bikaç yağı karışımı...bide o aktar çok güvenilir ...40 tl ye aldım...aklınızda bulunsun

Adet döngülerinizde ekstra sivilce , ağrı falan oluyor mu sizdede...
Birde gece sürekli sola yada sağa uzun süre yatmaktan felçli gibi oluyorum bazen...nedense gerinmiyorum bi de ben...
Siz naaılnuyuyorsunuz

Adet döngülerinizde ekstra sivilce , ağrı falan oluyor mu sizdede...
Birde gece sürekli sola yada sağa uzun süre yatmaktan felçli gibi oluyorum bazen...nedense gerinmiyorum bi de ben...
Siz naaılnuyuyorsunuz
Sola yatmak daha iyi diye biliyorum ben hamilelige bagli sag tarafimizda bir damar olusurmus saga yattiginizda daha az dinlenmis hissedersiniz yaziyordu bir yerde.. benm belim cok agriyor uyandigimda da agriyor gun icinde zaten fenayim.. ama
Karnimiz buyudukce sikayetlerimiz artacak. Ben simdiden nefes almakta zorlaniyom sanki merdiven cikamiyorum hic. Yuzumde en basindan beri sivilce dolu ve gecmiyor hic bir turlu

Sola yatmak daha iyi diye biliyorum ben hamilelige bagli sag tarafimizda bir damar olusurmus saga yattiginizda daha az dinlenmis hissedersiniz yaziyordu bir yerde.. benm belim cok agriyor uyandigimda da agriyor gun icinde zaten fenayim.. ama
Karnimiz buyudukce sikayetlerimiz artacak. Ben simdiden nefes almakta zorlaniyom sanki merdiven cikamiyorum hic. Yuzumde en basindan beri sivilce dolu ve gecmiyor hic bir turlu
Erkek çocukta bel ağrısı çok olurmuş annem söyledi :))) benim belimde ağrı yok canım. Ama sivilceler berbat durumda. Birde göbeğim fena kıllandı

Back
X