2017 ocak-şubat anneleri

bence de canım hiç riske atmaya gelmez, madem öyle demiş. bir de işine karışmak gibi olmasın ödem çorabı giyinmeni tavsiye ederim. jobst marka bulabilirsen biraz pahalıdır ama en konforlusudur. sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizin inşallah
Sagol canım insallah hepimiz sag salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza :) benim her gittigimde doktorum ödem kontrolu yaptıgı icin giymesem daha iyi sanirım..ama dogumdan sonra da hemen gecmezmiş o zaman onerini degerlendirebilirim tesekkurler :)

Celestone iğne 28. hafta yapıldı bana tedbir amaçlı.2-3 gün bebeğin hareketlerinde azalma oldu.Doktor normal demişti.O zaman araştırdım iğneyi faydası zararindan çok olduğu için yaptırdım.

Benim oğlum geldi çok şükür.Biraz zor oldu doğum hâlâ da çok agriliyim.Ama çok güzel.:halay:Hepiniz inşallah sağlıkla ferah rahat dogumlarla alırsınız bebislerinizi kucağınıza
Oyyy ne güzel bir haberrr Allah analı babalı büyütsün insallah saglıklı huzurlu ve şanslı bir ömrü olsun yavrunun canım sana da cok geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar:

Sagol canım insallah hepimiz sag salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza :) benim her gittigimde doktorum ödem kontrolu yaptıgı icin giymesem daha iyi sanirım..ama dogumdan sonra da hemen gecmezmiş o zaman onerini degerlendirebilirim tesekkurler :)
tamam canım. ödemin çok olduğu için derin ven trombozu denen bir durum var, riskin artıyor. ben onun için demiştim. sen doktoruna danış sonra kullan tabiki

Benim oğlum geldi çok şükür.Biraz zor oldu doğum hâlâ da çok agriliyim.Ama çok güzel.:halay:Hepiniz inşallah sağlıkla ferah rahat dogumlarla alırsınız bebislerinizi kucağınıza
Hayirluu olsunn canimm normal dogum mu oldu zor oldu dedigine gore kac haftaliktin bir de :)) hayirlii evlat olsun insallahh saglikla sihhatle buyut bebisini :)) darisi basimizaa insallahh

Benim her türlü erken dogum olucak preeklampsi teshisim var yani haftaya 34+larda cok yuksek ihtimalle sezeryan ile dogum gerceklesicek o yüzden...

Anladım çok geçmiş olsun..Sağlıkla inşallah kucagimiza alırız..iğne dışında adalat falan da verdi mi ..?bana ikisini de yazmış ben yarin başka bi Dr uma sorup öyle kullanmayı düşündüm artik

Canim beraber dogurcaz galiba seninle benimkide haftaya olucak :))
Ayy cok heyecanlı ya hülyam o kadar yasadıgım aksilige ragmen olmuyo diye yazıstıgım günleri düsunünce ne yollar katettik ruya gbi valla :) insallah benim pıtırcık biraz kilo alır da cok tutmazlar orda verirler koynuma ya :)))

Cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :nazar::nazar::nazar: Bebişlerimiz boncuk gibi dizilmeye başladı :KK46::halay:

Anladım çok geçmiş olsun..Sağlıkla inşallah kucagimiza alırız..iğne dışında adalat falan da verdi mi ..?bana ikisini de yazmış ben yarin başka bi Dr uma sorup öyle kullanmayı düşündüm artik
Igne dısinda tansiyon ilacı verdi benim durum dedigim gbi farklı oldugundan..ancak dedigim gbi bu ignenin yararı var zararı yok dedi sordugum iki doktor da..ve erken dogum olayını cok cok erken haftalarda yasayıp bu igne sayesinde cigerleri gelisti diyen tanidigm var onu da aradım bu aksam kesinlikle ol dedi..bir de burda bi arkadas yazmisti kardesinin iki hamileliginde de benim durum olmustu birinde dogumdan 24 saat once bu igne yapılmis birinde yapilmamıs yapılan bebek daha az kuvezde kalmıs hızla toparlamis..o da oyle yazmistı yani tabi sana kalmıs da sen yine sor icin rahat etsin ben yarin ilk is yaptrcam :)

Ayy cok heyecanlı ya hülyam o kadar yasadıgım aksilige ragmen olmuyo diye yazıstıgım günleri düsunünce ne yollar katettik ruya gbi valla :) insallah benim pıtırcık biraz kilo alır da cok tutmazlar orda verirler koynuma ya :)))
Aynen canim ruya gibii umutsuzca hamile kalmayi hayal ettigimiz gunler geride kaldi cok sukur bebisilerimizide alicaz kucagimizaa allahim olmayann herkese nasip etsin bu duyguyu cok sukurki biz ilk seferde tattik bu mutlulugu rabbim sag saglim kucaklarimiza almayida nasip etsin insallahh

Selam kızlar, bugün benim de dr um aradı. Vücudumdan hpv tamamen gitmiş, gözümüz aydın dedi. Ağlayacaktım sevinçten. :halay::nazar: Şimdi tek derdimiz bebeğin gelişimi dedi, bakalım perşembe ne diyecek Doğum şekli için :)
Ooo süperr o zaman senin pıtırcık cok etli butlu olmazsa rahatlıkla normal dogum yapabileceksin kuzum ne mutlu sana :KK200::halay::KK6:

Aynen canim ruya gibii umutsuzca hamile kalmayi hayal ettigimiz gunler geride kaldi cok sukur bebisilerimizide alicaz kucagimizaa allahim olmayann herkese nasip etsin bu duyguyu cok sukurki biz ilk seferde tattik bu mutlulugu rabbim sag saglim kucaklarimiza almayida nasip etsin insallahh
Aminn canımm insallah :KK5::KK200::nazar:

Back
X