2017 ocak-şubat anneleri

Hoşbuldum canim da siz niye diğer tarafta değilsiniz bura daha sakin diye mı :)
Ben başka gruptan habersizim :) aslında burası tüp bebek anneleri, biz tedavi görürken kurulmuştu bu grup. Negatif sonuç alanlar üzülmesin diye kızlar burayı kurdu ve burdan sohbete devam ettik. Yani biz aslında birbirimizin yumurtalarını bile tanıyor gibiyiz :)))) bıdıkların hücre sayılarından başladık :)))

Çok teşekkür ederim canım benim.Sizin haberleriniz benden guzel olsun inşallah.
Sezaryen günümdü bugün.Doktor asistanı ameliyathane sırasına yazmayı unutmuş.Arada alalım dediler.Onu beklerken sancım başladı.Sanırım korkudan.Çok ani ve şiddetliydi.Biraz gerginlik çıktı hastanede.2.5 saatlik sancı sonrası ameliyat oldu.ağrım çok, sütüm yok,oğlum da emmiyor.Ama inanılmaz güzel kokuyor :))
Yaaa kıyamam, sizleri okuyunca ben de bir an önce doğurmak koklamak istiyorum. :anne:

Çok teşekkür ederim canım benim.Sizin haberleriniz benden guzel olsun inşallah.
Sezaryen günümdü bugün.Doktor asistanı ameliyathane sırasına yazmayı unutmuş.Arada alalım dediler.Onu beklerken sancım başladı.Sanırım korkudan.Çok ani ve şiddetliydi.Biraz gerginlik çıktı hastanede.2.5 saatlik sancı sonrası ameliyat oldu.ağrım çok, sütüm yok,oğlum da emmiyor.Ama inanılmaz güzel kokuyor :))
Canım emer inşallah sütün de gelir ister sağlık olsun yeterki istemez strese girmişsin ondandır ama sağ salim kavuştunuz ya kokusunu içine çeliyorsun ya işte o dünyalara bedeldir dimi :)

Canım emer inşallah sütün de gelir ister sağlık olsun yeterki istemez strese girmişsin ondandır ama sağ salim kavuştunuz ya kokusunu içine çeliyorsun ya işte o dünyalara bedeldir dimi :)
Aynen öyle.Çok sıkıntım var ama garip bir de huzur.Seninle transferimizde 1 gün vardı.:))Hadi bakalım darısı sana.
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizin.

Bunlarii konusabilmekk bilee ne guzell yaaa haftaya hep beraber doguruyoruzz o zamann kizlarr :halay::halay: @ankanas geceleri benide uyutmuyor bu bidik ayagini mideme dogru bir bastiriyorkii agzimdan cikcak sankii nefes alamiyorum :kahve: cok sukur bugunleree sonuc bekledigimiz gunler daha dun gibi surada duruyor bunun etkisinden hic kurtulamam sanirimm vok sukur rabbime cok sukurr

Aynen öyle.Çok sıkıntım var ama garip bir de huzur.Seninle transferimizde 1 gün vardı.:))Hadi bakalım darısı sana.
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizin.
Canim illaki yapiyorsundir ama serbet ic bol bol sicak su torbasi yapip goguslerine koy aslinda hastanede banyo yaptirma imkanlari oluyorsa banyodan sonra sut geliyor diyolar.. bir de sutun az sa eger mama verirler itiraz etme sakin emmeyince cocuk ac kaliyor bu seferde sarilik oluyor sonra

Ben başka gruptan habersizim :) aslında burası tüp bebek anneleri, biz tedavi görürken kurulmuştu bu grup. Negatif sonuç alanlar üzülmesin diye kızlar burayı kurdu ve burdan sohbete devam ettik. Yani biz aslında birbirimizin yumurtalarını bile tanıyor gibiyiz :)))) bıdıkların hücre sayılarından başladık :)))
Evet öyleymiş :) dedim ya sizin için burası daha değerlidir :)

Cumartesi doğum oldu bugün 4.gün, 3 gün daha kalabilir dedi kesin birsey söyleyemiyor, emme,yutma reflekslerinin durumuna göre karar verecekler
Anladım canım peki beslenmeleri nasıl oluyor mamayla mi besleniyor anne sutü veriliyor mu sağılıp da ? Bir de en cok merak ettigim arada bi kucagına veriyolar mı ? Sen hastaneye yakın mısın gidip gelme seklinde mi yapıyorsun yoksa orda kalıyor musun ? Benim de durumum bu sekilde olacagı icin cok merak ediyorum cok sey sordum k.bkma :)

Bug
Igne dısinda tansiyon ilacı verdi benim durum dedigim gbi farklı oldugundan..ancak dedigim gbi bu ignenin yararı var zararı yok dedi sordugum iki doktor da..ve erken dogum olayını cok cok erken haftalarda yasayıp bu igne sayesinde cigerleri gelisti diyen tanidigm var onu da aradım bu aksam kesinlikle ol dedi..bir de burda bi arkadas yazmisti kardesinin iki hamileliginde de benim durum olmustu birinde dogumdan 24 saat once bu igne yapılmis birinde yapilmamıs yapılan bebek daha az kuvezde kalmıs hızla toparlamis..o da oyle yazmistı yani tabi sana kalmıs da sen yine sor icin rahat etsin ben yarin ilk is yaptrcam :)

Bugün uni deki Dr uma kontrole gittim..36.haftada olduğum için gerek yok dedi ben de kullanmama kararı aldım..İnşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli alırız kucagimiza

doğurduktan sonrada boş bırakmayalım buraları...çünkü asıl o zaman bilgi paylaşımları çok önemli..
Lohusalık psikolojisi de neymiş diyen ben resmen dibini yaşıyorum
Annem dahil batıyor
Yapma yaa... lohusa depresyonu geçirmiştim ben de... seni çoook iyi anlıyorum. Ama tek ilacı zaman ve gerçekten geçiyor 2-3 hafta sürüyor...

Back
X