- 29 Mart 2010
- 1.194
- 1.476
- 658
- 41
Cnm senin belli mi Doğum tarihin?Hadi o zaman peşpeşe doğurucaz desenize kızlar vallahi yazarken ellerim terledi @Hulya90 P pink_love_ladyedakara
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm senin belli mi Doğum tarihin?Hadi o zaman peşpeşe doğurucaz desenize kızlar vallahi yazarken ellerim terledi @Hulya90 P pink_love_ladyedakara
![]()
Insallah verir canım ya cok diken ustündeyim doktorun kafa rahat ama bastırıcam birazcık bu cuma :)Hayırlısı bakalım dr um ne derse onu olacak tabi ama ben isteğimi anlattım. :) sana da cuma günü Doğum tarihi verir o zaman dr un.
Cok heyecanlı yaa aklıma geldikce benim simdiden geceleri uykum kaçıyo son geceyi hayal edemiyorumHadi o zaman peşpeşe doğurucaz desenize kızlar vallahi yazarken ellerim terledi @Hulya90 P pink_love_ladyedakara
![]()
Sen rahat ol cnm senin durumunda kimbilir kaç tane hastası vardır onun.Insallah verir canım ya cok diken ustündeyim doktorun kafa rahat ama bastırıcam birazcık bu cuma :)
Hoşgeldin cnm..Eneeeeee aktif bi Şubat anneleri daha mı varmış![]()
Hoşbuldum canim da siz niye diğer tarafta değilsiniz bura daha sakin diye mı :)Hoşgeldin cnm..
Yok canım belli değil ama yarın kontrol var ve 39 a giriyorum kızım da dönmedi yani sezaryen olacak o yüzden bir hafta içinde olur artıkCnm senin belli mi Doğum tarihin?
Ah canım analar tahtını yaparmış işte bahtlarını da Allahım güzel ve hayırla yazsın ne edelimBu arada benim baby hala dönmemis zaten kendi vaktinde de olsa dönmezdi yine sezeryan olurdu gbi geliyor bana ahh ahh bu kız bana daha neler cektircek bakalım :))))))
Valla ben gece zaten saat başı uyanıyorum rutin artık bi de bu ara gece pek hareketli kızım alıştırıyor uykusuzluğa onlar iyi olsun da nöbete devam :)Cok heyecanlı yaa aklıma geldikce benim simdiden geceleri uykum kaçıyo son geceyi hayal edemiyorum![]()
Benim diğer taraftan haberim bile yok biz tüp bebek hikayemizin başından beri beraberiz kopmadıkHoşbuldum canim da siz niye diğer tarafta değilsiniz bura daha sakin diye mı :)
3500 küsürlerde orası sayfa olarak daha kalabalık :) bende burayı görünce şaşırdım :)Benim diğer taraftan haberim bile yok biz tüp bebek hikayemizin başından beri beraberiz kopmadık![]()
tüp bebiş kardeşliği bizimki bize de bekleriz3500 küsürlerde orası sayfa olarak daha kalabalık :) bende burayı görünce şaşırdım :)
Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)tüp bebiş kardeşliği bizimki bize de beklerizşimdi gördüm sayfayı neler döktürmüşsünüz ya çok aktif maşallah :)
Evet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)
Oyyy masAllah barekAllah sizlere o zaman evet sizin grubun maneviyatı daha güzel olmuş inş sağlıcakla da alırsınız kucağınızaEvet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)
Çok teşekkür ederim canım benim.Sizin haberleriniz benden guzel olsun inşallah.lucina mis kokulu oğlunla nasılsınız canım oy ne güzel ne tatlıdır maşallah subhanallah ya nasıl geçiyor zaman ne tavsiye edersin bize taptaze anne
![]()