2017 ocak-şubat anneleri

tüp bebiş kardeşliği bizimki bize de bekleriz :KK66: şimdi gördüm sayfayı neler döktürmüşsünüz ya çok aktif maşallah :)
Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)

Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)
Evet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)

Evet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)
Oyyy masAllah barekAllah sizlere o zaman evet sizin grubun maneviyatı daha güzel olmuş inş sağlıcakla da alırsınız kucağınıza :KK200::KK200::KK200:

lucina lucina mis kokulu oğlunla nasılsınız canım oy ne güzel ne tatlıdır maşallah subhanallah ya nasıl geçiyor zaman ne tavsiye edersin bize taptaze anne :anne:
Çok teşekkür ederim canım benim.Sizin haberleriniz benden guzel olsun inşallah.
Sezaryen günümdü bugün.Doktor asistanı ameliyathane sırasına yazmayı unutmuş.Arada alalım dediler.Onu beklerken sancım başladı.Sanırım korkudan.Çok ani ve şiddetliydi.Biraz gerginlik çıktı hastanede.2.5 saatlik sancı sonrası ameliyat oldu.ağrım çok, sütüm yok,oğlum da emmiyor.Ama inanılmaz güzel kokuyor :))

Back
X