2017 ocak-şubat anneleri

Merhaba kızlar fazla takip edemiyorum arada bir girebiliyorum maşallah herkes tek tek bebegine kavuşuyor Allah sağlık versin hepimize.ben her emzirmede lansinoh sürdüğüm halde yara oldu göğüs uçları.bir de benim oğlum çok gazlı emerken çok cekistiriyor memeyi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen.nurse Harvey diye bir surup var gaz için ondan 1 çay kaşığı veriyorum artık yirtiniyor yavrum o aglayinca benim de aglayasim geliyor.bu gaz sorunu nasıl geçecek bilmiyorum :( tek memeyi 20 dk emzireceksin dedi Dr. Ama bizimki gazdan ememiyor 20 dk içinde 4 5 kere gaz cikarsın diye kaldırıp sırtına vuruyorum sivazliyorum.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda acaba :(

Sezeryan olduktan sonra sol bacagimin kasıkla diz arasında uyuşukluk hissizlik kaldı benim bir de.aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu kızlar

Canm bize acil lazim oldu eczanede avent yoktu wee vardi onu aldik ben cok memnunum... Artik degistirmem onu aventinki kelebek gibi sanirim sadece gogus ucunu kapatiyor bu kahverengi kismi tamamen kapatiyor.. Ne zamana kadar biz bunu kullancaz ya benim gogus uclarinin buyucegi yok emince buyuyor sonra geri kuculuyor
Evet canım kelebek gibi en başta iyiydi de şimdi zor duruyor memede wee alayım bari bu kez zaten aventin teki hastanede kaybolmuştu bu da kaybolursa :(
Canım bu arada watsaptayız sana özelden tel no yolladım istersen katıl bize bekliyoz :)

Merhaba kızlar fazla takip edemiyorum arada bir girebiliyorum maşallah herkes tek tek bebegine kavuşuyor Allah sağlık versin hepimize.ben her emzirmede lansinoh sürdüğüm halde yara oldu göğüs uçları.bir de benim oğlum çok gazlı emerken çok cekistiriyor memeyi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen.nurse Harvey diye bir surup var gaz için ondan 1 çay kaşığı veriyorum artık yirtiniyor yavrum o aglayinca benim de aglayasim geliyor.bu gaz sorunu nasıl geçecek bilmiyorum :KK43: tek memeyi 20 dk emzireceksin dedi Dr. Ama bizimki gazdan ememiyor 20 dk içinde 4 5 kere gaz cikarsın diye kaldırıp sırtına vuruyorum sivazliyorum.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda acaba :KK43:
Senin yediklerinden değilse zamanla öğrenecekler sanırım düzgün emmeyi benimki de hava yutuyor bolca ama yediklerinden olduğunu düşünüyorsan still tea kullan yemeklerden sonra

Merhaba kızlar fazla takip edemiyorum arada bir girebiliyorum maşallah herkes tek tek bebegine kavuşuyor Allah sağlık versin hepimize.ben her emzirmede lansinoh sürdüğüm halde yara oldu göğüs uçları.bir de benim oğlum çok gazlı emerken çok cekistiriyor memeyi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen.nurse Harvey diye bir surup var gaz için ondan 1 çay kaşığı veriyorum artık yirtiniyor yavrum o aglayinca benim de aglayasim geliyor.bu gaz sorunu nasıl geçecek bilmiyorum :KK43: tek memeyi 20 dk emzireceksin dedi Dr. Ama bizimki gazdan ememiyor 20 dk içinde 4 5 kere gaz cikarsın diye kaldırıp sırtına vuruyorum sivazliyorum.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda acaba :KK43:
Benimkide gazli canim ayni sekilde gazini emerken cikariyor bi memeyi emerken cebellesiyo cikarsin diye gazini cikarinca rahatliyo digerini guzel emiyor.. erkek bebekleri biraz daha gazli oluyolarmis canim normal yani boyle boyle buyutcez insallah

Kizlar bebislerin uyku duzeni nasil benimkini zorla uyandiriyorum ben ya emzirmek icin her emzirme seansimiz 2 saati geciyor resmen..

Back
X