Normal canim yara olmasi ben kalkan kullandihim halde yara oldu emerken dislerimi sıkıyorum adetaaBeklenen an geldi ve meme uçlarım yara oldu
Tam emiyor bişey çıkıyor....çıldırcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim yara olmasi ben kalkan kullandihim halde yara oldu emerken dislerimi sıkıyorum adetaaBeklenen an geldi ve meme uçlarım yara oldu
Markası ne acaba canım hatırlıyor musunAvent i kullanamadım ben
Yapışmıyoki memeye
8-10 tl lik bişry almış eşim onu kullanıyorum
Evet canım kelebek gibi en başta iyiydi de şimdi zor duruyor memede wee alayım bari bu kez zaten aventin teki hastanede kaybolmuştu bu da kaybolursaCanm bize acil lazim oldu eczanede avent yoktu wee vardi onu aldik ben cok memnunum... Artik degistirmem onu aventinki kelebek gibi sanirim sadece gogus ucunu kapatiyor bu kahverengi kismi tamamen kapatiyor.. Ne zamana kadar biz bunu kullancaz ya benim gogus uclarinin buyucegi yok emince buyuyor sonra geri kuculuyor
Ayva çekirdeğini suya koy koyulaşıyor jöle gibi oluyor onu sür o iyi geliyor bir de lansinoh kullanıyorum ben aklıma geldikçeBeklenen an geldi ve meme uçlarım yara oldu
Benim dikiş altı ve üstü hissiz sordum dr normal dedi altı ayda anca geçermişSezeryan olduktan sonra sol bacagimin kasıkla diz arasında uyuşukluk hissizlik kaldı benim bir de.aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu kızlar
Senin yediklerinden değilse zamanla öğrenecekler sanırım düzgün emmeyi benimki de hava yutuyor bolca ama yediklerinden olduğunu düşünüyorsan still tea kullan yemeklerden sonraMerhaba kızlar fazla takip edemiyorum arada bir girebiliyorum maşallah herkes tek tek bebegine kavuşuyor Allah sağlık versin hepimize.ben her emzirmede lansinoh sürdüğüm halde yara oldu göğüs uçları.bir de benim oğlum çok gazlı emerken çok cekistiriyor memeyi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen.nurse Harvey diye bir surup var gaz için ondan 1 çay kaşığı veriyorum artık yirtiniyor yavrum o aglayinca benim de aglayasim geliyor.bu gaz sorunu nasıl geçecek bilmiyorumtek memeyi 20 dk emzireceksin dedi Dr. Ama bizimki gazdan ememiyor 20 dk içinde 4 5 kere gaz cikarsın diye kaldırıp sırtına vuruyorum sivazliyorum.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda acaba
![]()
Benimkide gazli canim ayni sekilde gazini emerken cikariyor bi memeyi emerken cebellesiyo cikarsin diye gazini cikarinca rahatliyo digerini guzel emiyor.. erkek bebekleri biraz daha gazli oluyolarmis canim normal yani boyle boyle buyutcez insallahMerhaba kızlar fazla takip edemiyorum arada bir girebiliyorum maşallah herkes tek tek bebegine kavuşuyor Allah sağlık versin hepimize.ben her emzirmede lansinoh sürdüğüm halde yara oldu göğüs uçları.bir de benim oğlum çok gazlı emerken çok cekistiriyor memeyi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen.nurse Harvey diye bir surup var gaz için ondan 1 çay kaşığı veriyorum artık yirtiniyor yavrum o aglayinca benim de aglayasim geliyor.bu gaz sorunu nasıl geçecek bilmiyorumtek memeyi 20 dk emzireceksin dedi Dr. Ama bizimki gazdan ememiyor 20 dk içinde 4 5 kere gaz cikarsın diye kaldırıp sırtına vuruyorum sivazliyorum.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda acaba
![]()
Doğum çok rahattı cnm, bebeğim ve ben iyiyiz. Allah'a şükür tek sorunumuz emmek :)edakara doğum oldu mu nasılsın? Bebişin nasıl?
Hangimizde olmadiki o sorun canimm sabir en onemli sey gelecek insallahhDoğum çok rahattı cnm, bebeğim ve ben iyiyiz. Allah'a şükür tek sorunumuz emmek :)
Çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahDoğum çok rahattı cnm, bebeğim ve ben iyiyiz. Allah'a şükür tek sorunumuz emmek :)
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun inşallahDoğum çok rahattı cnm, bebeğim ve ben iyiyiz. Allah'a şükür tek sorunumuz emmek :)
Canım sen kan sulandırıcı iğneyi kaç gün kala bırakmıştın?Kizlar bebislerin uyku duzeni nasil benimkini zorla uyandiriyorum ben ya emzirmek icin her emzirme seansimiz 2 saati geciyor resmen..
Canım bebeğin nasıl oldu?Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Benimde haftaya cuma inşallahDoğum çok rahattı cnm, bebeğim ve ben iyiyiz. Allah'a şükür tek sorunumuz emmek :)