2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar midede yanma şikayeti olan var mı ? Ben iki gündür ejderha gibiyim ağzımdan Ateş çıkacak o derece bi yangın var midemde hamilelik reflüsü oluyomuş 5. Aydan sonra hiç birşey fayda etmiyor ilaç kullanmak istemiyorum var mı önerisi olan
Yanma yok da bende sürekli bi afedersiniz geğirme durumu var ki sormayın

Mide yanmasını süt bi nebze rahatlattı ilaç kullanmayayım dedim ama dayanılacak gibi değil rennie diye bi ilaç varmış yarın ondan alcam

Mide yanmasını süt bi nebze rahatlattı ilaç kullanmayayım dedim ama dayanılacak gibi değil rennie diye bi ilaç varmış yarın ondan alcam
Rennie degilde gaviskon al canim.. Gaviskon hamileyken veriliyor doktorlar tarafindan rennie hamileyken killanan duymadim ben hic.. Gittiginde eczaciyada bir sor istersen ya da doktoruna danis

Neden canim birsey mi oldu? Koru cok guzel bir hastane ben ameliyat olmustum orda daha once ama biraz pahali. Hangi doktora geciyorsun bir de orda
Ümit korucuoğlu canım. Başkentte doğum yapmak istemiyordum zaten. Korunun fiyatlarıda uygun. Birde orda yogaya gidiyordum zaten hamile yogası. Ordaki hamile ve doğuran arkadaşlar edindim hepsi normal doğumla ve çok rahat doğum yaptılar. Bende normal doğum istiyorum. Ebeler hemşireler çok ilgili. Doğumhaneye kadar gezdim çok temiz çok güzel bir hastane gerçekten bayıldım.

Ümit korucuoğlu canım. Başkentte doğum yapmak istemiyordum zaten. Korunun fiyatlarıda uygun. Birde orda yogaya gidiyordum zaten hamile yogası. Ordaki hamile ve doğuran arkadaşlar edindim hepsi normal doğumla ve çok rahat doğum yaptılar. Bende normal doğum istiyorum. Ebeler hemşireler çok ilgili. Doğumhaneye kadar gezdim çok temiz çok güzel bir hastane gerçekten bayıldım.
Evet canm cok cok guzel vir hastane ben de iyi biliyorum orayi.. benm doktorum aydan hocaydi onun ucretleri cok pahali geldi bana o yuzden gidemedim. Onun disinda aylin hanim var orada o da cok tatli bir doktordur. Herseyiyle super bir hastane iyi yapmissin canim

Evet canm cok cok guzel vir hastane ben de iyi biliyorum orayi.. benm doktorum aydan hocaydi onun ucretleri cok pahali geldi bana o yuzden gidemedim. Onun disinda aylin hanim var orada o da cok tatli bir doktordur. Herseyiyle super bir hastane iyi yapmissin canim
Doğum paketi aldım canım. İçinde muayne ücretleri ve ultrason şeker yükleme dahil. O yüzden uygun oldu bana

Kızlar bebişler geliyo peki mobilya hastane odası süsleme vs. işlerine başladınız mı ? Ben mi acele ediyorum ama bakıyorum çevremde çoğu kişi 28. Haftasında herşeyini bitirmiş oluyo.

Kızlar bebişler geliyo peki mobilya hastane odası süsleme vs. işlerine başladınız mı ? Ben mi acele ediyorum ama bakıyorum çevremde çoğu kişi 28. Haftasında herşeyini bitirmiş oluyo.
Bakmaya basladim bende canim ama
Almak icin erken diye dusunuyorum.. kiyafet almaya basladim bebek arabasi modeline fln karar verdim oda takimida istedigim tarzi asagi yukari belirledim gezilip alincak

Bakmaya basladim bende canim ama
Almak icin erken diye dusunuyorum.. kiyafet almaya basladim bebek arabasi modeline fln karar verdim oda takimida istedigim tarzi asagi yukari belirledim gezilip alincak
Bana kalsa bugünden alcam herşeyi :) liste hazırladım o kadar çok alınacak şey var ki ufaktan alıyorum bende bişeyler ama liste azalmıyo bi türlü :)

Bana kalsa bugünden alcam herşeyi :) liste hazırladım o kadar çok alınacak şey var ki ufaktan alıyorum bende bişeyler ama liste azalmıyo bi türlü :)
Liste yaptiysan paylassana canim bizlerle ben yapayim diyimce aklima bisey gelmiyo oyle gordugum begendigim seyleri aliyorum :)) alinacak cok sey var canm evet ama bitaz erken buyuk seyler icin 30 dan sonra alsak daha iyi gibi sanki

Giyecek ihtiyaçlarını ayrı bi liste yaptım kişisel bakım ihtiyaçları ayrı odasına alacağım tekstil grubunu ayrı listeledim benim ihtiyacım olacak şeyleri listeledim aldıkça listeden siliyorum sorup soruşturuyorum gereksiz birşey almamak için çünkü ben Bebek mağazalarına gidince kendimi kaybediyorum

Rennie degilde gaviskon al canim.. Gaviskon hamileyken veriliyor doktorlar tarafindan rennie hamileyken killanan duymadim ben hic.. Gittiginde eczaciyada bir sor istersen ya da doktoruna danis
Ben.gaviscon.kullaniyodum doktor renie dedi :( gaviscon.daha iyi geliyor

Ben perşembe günü tetanoz aşısı olcam hemşire gün vermişti 17. Haftada gitmiştim sağlık ocağına niye bu kadar geciktin dedi 20. Haftaya ayarladı iki doz yapılacak birincisi 20. Haftada diğeri içinde gün vercem demişti

bende yarin gidip olmayi planliyorum .. Benim saglik ocagimdan arayip gel asi ol diyen yok gunmu alinmasi gerekiyormus onun icin? bir de neden iki defa oluyor tek olunca ytmiyor mu

İki doz hamileyken yapılıyo , eğer gidersen 3 doz doğumdan sonra vuruluyormuş toplam 5 doz ondan sonra ömür boyu tetanoz aşılı oluyosun ikinci üçüncü hamilelikte aşıya gerek kalmıyormuş ama sadece hamilelikte yaptırırsan sonraki hamileliklerde tekrar aşı oluyosun tabi aşı geçerlilik senesini takip edeceksin

Back
X