Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun yaptırmana gerek yok dediyse yaptırma bence. sezeryan sonuçta bi ameliyat değil mi? her ameliyat olana tetanoz mu yapıyolar?Dr bana yaptırma dedi tetanoz aşısını ...bu konuda şeker yüklemesi misali birileri yaptırın diyor birileri yaptırmayın ...
Sanırım bu konuda fazla Bilgin yok yenidoğan tetanozu diye birşey var bebeğin göbek bağı steril olmayan bir aletle kesilirse Bebek'te yenidoğan tetanozu gelişiyor. isterse çok düşük bir ihtimal olsun böyle bir risk varsa ve bu kitaplarda yazıyorsa geçmişte ve günümüzde yenidoğan tetanozundan Bebek ölümlerine rastlanmışsa ben neden bunu göz ardı edeyim ki hem bu tercih meselesi kimse kimseyi zorlamıyor illa aşı yap diye.doktorun yaptırmana gerek yok dediyse yaptırma bence. sezeryan sonuçta bi ameliyat değil mi? her ameliyat olana tetanoz mu yapıyolar?
Bebek arabasında neye karar verdin canımBakmaya basladim bende canim ama
Almak icin erken diye dusunuyorum.. kiyafet almaya basladim bebek arabasi modeline fln karar verdim oda takimida istedigim tarzi asagi yukari belirledim gezilip alincak
Chicco lite way plus canim.. Baston tipi alacagim ben digerlerinden kullanan cevremdeki herkes memnun olmadigini soyledi bana oyuzden buna karar verdimBebek arabasında neye karar verdin canım
Bende jokerden inglesina trilogy beğendim pusetim joieden yengem vermişti ona uygun takma kulbu alıp inglesinaya uydurcam bugabo be3 lerde çok güzel ama çok pahalılarChicco lite way plus canim.. Baston tipi alacagim ben digerlerinden kullanan cevremdeki herkes memnun olmadigini soyledi bana oyuzden buna karar verdim
Pardon inglesina yı mothercare de görmüştüm bugabo jokerde düzeltme yapayım dedim :)Bende jokerden inglesina trilogy beğendim pusetim joieden yengem vermişti ona uygun takma kulbu alıp inglesinaya uydurcam bugabo be3 lerde çok güzel ama çok pahalılar
Ben o tarz olan arabalari kimse tavsiye etmedi canm ustu ayri cikiyor hem cok yer isgal ediyor dediler hemde magazaya gittigimizde satici bunlari alan ebeveynler bir yasindan sonra baston aliyorlar dedi bende bu dogrultuda travel sistem olan bastonlara bakiyorumBende jokerden inglesina trilogy beğendim pusetim joieden yengem vermişti ona uygun takma kulbu alıp inglesinaya uydurcam bugabo be3 lerde çok güzel ama çok pahalılar
Peg perego ve quiny zap ektra 2 arasındayım bende. İkiside en çok satılan kullanımı kolay bebek arabaları canımBebek arabasında neye karar verdin canım
Acil bir ihtiyac degil aslinda canim haklisin biz heves ediyoruz simdi her seye ama tecrubeliler biraz daha bu konularda rahatlar..Aslında bebeğim kışın doğacak ya inşallah , çok küçükken bi de kış bitene kadar Bebek arabası kullanılır mı ki? O yüzden yazın hem Bebek büyümüş olur hemde ona denetirim arabaları hangisinde rahat durursa onu alırız diye de düşünüyorum
Inglesina trilogy tarzı olanlar cok guzel evet ama pahalı gibi..ben açıkcası ne kadar para harcanmalı bebek arabası ve puset icin buna karar veremedim sonucta arabası olanlar ozellikle cok az kullanıyor gibi bebek arabasınıBende jokerden inglesina trilogy beğendim pusetim joieden yengem vermişti ona uygun takma kulbu alıp inglesinaya uydurcam bugabo be3 lerde çok güzel ama çok pahalılar
Baston olanlarda yeni doganlar ya da bikac ayliklar nasil yatiyor acaba rahat ve guvenli mi...bir de alakasız olcak ama kocaman cocukları bebek arabasina oturtanlara uyuz oluyorum biraz komik geliyor :)Ben o tarz olan arabalari kimse tavsiye etmedi canm ustu ayri cikiyor hem cok yer isgal ediyor dediler hemde magazaya gittigimizde satici bunlari alan ebeveynler bir yasindan sonra baston aliyorlar dedi bende bu dogrultuda travel sistem olan bastonlara bakiyorum
Puseti oturtuyorsun canim arabaya ilk 6 ay o sekolde kullaniliyor zaten sonra bebek arabasina geciyorsunBaston olanlarda yeni doganlar ya da bikac ayliklar nasil yatiyor acaba rahat ve guvenli mi...bir de alakasız olcak ama kocaman cocukları bebek arabasina oturtanlara uyuz oluyorum biraz komik geliyor :)
Bencede pahali canim etrqfimdaki herkes de bebek arabasi icin gerek yok cok para vermeye diyorlar beni ikna ettiler acikcasiInglesina trilogy tarzı olanlar cok guzel evet ama pahalı gibi..ben açıkcası ne kadar para harcanmalı bebek arabası ve puset icin buna karar veremedim sonucta arabası olanlar ozellikle cok az kullanıyor gibi bebek arabasını
Evet pahalı konusunda herkes hem fikir ama sürüş rahatlığı süspansiyon ıvır zıvır bir sürü şey saydılar , Ben çok kararsızım bu işlerde ya heralde dediğim gibi ben bebeğimi götürüp onunla alacam arabasını :) bazılarının oturma yerleri çok dar oluyo popo kısmı daracık çocuğun bacakları hep dışarda kalıyo gibi onada dikkat etmek lazımBencede pahali canim etrqfimdaki herkes de bebek arabasi icin gerek yok cok para vermeye diyorlar beni ikna ettiler acikcasi
ben de quiny zap extra2 ve inglesia trilogy arasındayımPeg perego ve quiny zap ektra 2 arasındayım bende. İkiside en çok satılan kullanımı kolay bebek arabaları canım