2017 ocak-şubat anneleri

Ayy sorma 13. Haftada kız olabilir dedi 14. Haftada pipisi var bunun dedi :) ama kesin değil 15 gün sonra 4 boyutlu ultrasona gitcez inşallah orda kesin bişey gösterir yoksa unisex alışveriş yapmak zorunda kalcam :) senin cinsiyet belli mi
Benim bir kızım daha olacak :))) kesin olarak söyledi dr. Ama biz daha birşey almadık. 1-2 zıbın aldım sadece :)

Plesantadan kanın geçişini kolaylaştırıyormuş cnm. Bebeğin beslenmesi daha kolay oluyor Dedi Dr. Kızım da 27 yaşındaydım vermemişti şimdi 32 olduğum için verdi belki de. Ama sorduğumda çok net olarak 32. Haftayı dolduracağız Dedi.
Bende 32 yaşındayım. Ama bana böyle birşey söylemedi bende kullanmıyorum coraspin. Aklıma takıldı şimdi :)

Ya yapmayın böyle lütfen. Vallahi yazasım gelmiyor sonra :)))) herkesin bünyesi farklı ve Dr larımız bizim bedenimizi tanıyor ona göre ilaçlar veriyor. Kafana takma sakın. :)

Maşallah kız evlat has evlattır anasını seven kız olurmuş derler bu devirde öyle valla :) Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah
Ben de çok sevindim açıkcası. İki kız kardeş birbirine yoldaş olur inşallah :) seninkinin pipisini gördüm dediyse erkektir o bence :) erkek çocuğa bakmak daha kolay oluyor diyorlar altını temizlemek filan :)

Ben de çok sevindim açıkcası. İki kız kardeş birbirine yoldaş olur inşallah :) seninkinin pipisini gördüm dediyse erkektir o bence :) erkek çocuğa bakmak daha kolay oluyor diyorlar altını temizlemek filan :)
Aynen erkek sere serpe büyüyor kız öyle değil altını değiştirirken bile özel heryerde açamazsın falan yani anasına özel oluyo bende çok isterim kızım olsun ama tabi ki benim hamile kalmam bile bir mucizeyken onu istemem bu olsaydı deme lüksüm yok rabbim sağlıkla versin inşallah

Cok sukurr canm her sey yolunda dedi bizim bebek biraz iriymis ama yemene dikkat et dedi :KK43:( ayrintili icin 21 de cagirdi direk arada gormek istersen gel bir daha dedi :)
Canım iri olması bir sağlık problemimi anlamadım. Birde sen 3 ay boyunca kustun kilo bile almadın yemek yemedin. Bende tam tersi hiç mide bulantım olmadı 7 kilo aldım sürekli yiyorum. Neden iri oluyormuş bebek neyle alakalıki bu

Aynen erkek sere serpe büyüyor kız öyle değil altını değiştirirken bile özel heryerde açamazsın falan yani anasına özel oluyo bende çok isterim kızım olsun ama tabi ki benim hamile kalmam bile bir mucizeyken onu istemem bu olsaydı deme lüksüm yok rabbim sağlıkla versin inşallah
Değil mi insan keşke kızım olsa ya da oğlum olsa diyemiyor. Bana ilkinde sorduklarında da farketmez dedim. Bunda sorduklarında da. İkinci erkek olsun diyen %99.9 du :))) ama ben kendimde o lüksü hiç göremedim. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi, büyüdüklerini görmeyi nasip etsin tek ama tek isteğim o. İki kızım olmasını hep çok istedim ama bunu sadece eşim biliyordu. Şimdi diyor zaten çok çektin ama Allah gönlümüze göre verdi diye :) inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, doya doya koklayarak büyütsün. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla ve evladıyla sınamasın.

Ya yapmayın böyle lütfen. Vallahi yazasım gelmiyor sonra :)))) herkesin bünyesi farklı ve Dr larımız bizim bedenimizi tanıyor ona göre ilaçlar veriyor. Kafana takma sakın. :)
Doktora msj attım şimdi canım sordum coraspini :) coraspin kullanman doğru birşey değil dedi. Gerçekten hepsinin tedavi yöntemi farklı. Herşeyi takıyoruz işte kafaya. biraz rahat olsak keşke

Doktora msj attım şimdi canım sordum coraspini :) coraspin kullanman doğru birşey değil dedi. Gerçekten hepsinin tedavi yöntemi farklı. Herşeyi takıyoruz işte kafaya. biraz rahat olsak keşke
Bu kadar basit aslında :) Sana gerekmiyormuş demek ki :) mesela benim progestanı da 9. Haftada kesmişti :) hep birlikte 40. Haftaya kadar böyle böyle bitireceğiz :)) doğuma bile burdan gideceğiz bu gidişle :)))

Bu kadar basit aslında :) Sana gerekmiyormuş demek ki :) mesela benim progestanı da 9. Haftada kesmişti :) hep birlikte 40. Haftaya kadar böyle böyle bitireceğiz :)) doğuma bile burdan gideceğiz bu gidişle :)))
Hahahaha öyle olcak valla :)) hatta aynı yerde doğum yaparız hepimiz :))

Hosbuldum canım hamdolsun bugunumuze ben mi oyleyim kızlar sudan sebepsiz Ağlıyorum perşembe günün stresi ayrı sanki tüp bebek ben yapmamisim bu stres nie kendimi anlayamiyorum sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Sağol cnm yatışlardayım her zamanki gibi. Kanama bir duruyor bir başlıyor dün kontrole gittim 9 aya kadar yatarak geçireceksin dedi bakalım yarınlar bize ne gösterecek. Stres yapma canım bebekler için dayan ya onlar olmasaydı şimdi keşke hamile kalsak diye dert edecektik. Bak ne güzel hamileyiz devamı için elimizden ne geliyorsa yapalım sen dikişini yaptır ben yatayım mecbur cnm

Sağol cnm yatışlardayım her zamanki gibi. Kanama bir duruyor bir başlıyor dün kontrole gittim 9 aya kadar yatarak geçireceksin dedi bakalım yarınlar bize ne gösterecek. Stres yapma canım bebekler için dayan ya onlar olmasaydı şimdi keşke hamile kalsak diye dert edecektik. Bak ne güzel hamileyiz devamı için elimizden ne geliyorsa yapalım sen dikişini yaptır ben yatayım mecbur cnm
Allahım sana şifa versin Kıyamam ya inslalah geçer aynen bazen seytan vesvesiyle allahim diyorum kimisi öyle gecirir yurt dislarindan evinde oturmaya n arkadaslarim var biz ne badireler atlattik sırf bisicikler olmasın diye iki senedir memleket aile ozlemi allahım sen boşa çıkarma biz çektik yavrularimiz cekmesin inslalah ve her an canım yandikca tedavi için hala devam eden kardeslerimz aklımda Yaradan mevlam hiç bir musluman a çok aratmadan versin insalalh

Canım iri olması bir sağlık problemimi anlamadım. Birde sen 3 ay boyunca kustun kilo bile almadın yemek yemedin. Bende tam tersi hiç mide bulantım olmadı 7 kilo aldım sürekli yiyorum. Neden iri oluyormuş bebek neyle alakalıki bu
Ben 3 kilo aldim canm cok almadim aslinda ama bunyeyle alakali heralde canm ya babamizda iri dogmus bizim baya esiminde benmde boylarimiz uzun ufak tefek bir bebek beklemiyoduk zaten :)) bebegin iri olmasi ilerleyen aylarda erken dogumu tetikleyebilir dedi canm.. Cinsiyetede erkek dedi ama diger kontrole kadar birsey alma dedi :(( ben alicam ama yaa valla dayanamiyom artikk :))

Nerdeyse coraspirini hemen
Ben 3 kilo aldim canm cok almadim aslinda ama bunyeyle alakali heralde canm ya babamizda iri dogmus bizim baya esiminde benmde boylarimiz uzun ufak tefek bir bebek beklemiyoduk zaten :)) bebegin iri olmasi ilerleyen aylarda erken dogumu tetikleyebilir dedi canm.. Cinsiyetede erkek dedi ama diger kontrole kadar birsey alma dedi :KK43:( ben alicam ama yaa valla dayanamiyom artikk :))
genelde erkek bebekler haftasına göre önde gidermiş....

Catlak kremi hangi marka aldiniz kizlar?? Ben mustela aldim arastirmalarim sonucu insallah ise yarar :))
Ben lierac sipariş ettim...birde bugün aktara gidicem badem yağı ve kakao yağı alıp karıştırcam...
Bitanede internet ten sipariş vermiştim balmumu gibi bişey...Şimdilik onu sürüyorum..
Cildim çok kuru yoksa mahfolur biliorum...şimdiden kaşınıp duruyorum

Back
X