2017 ocak-şubat anneleri

Bende sezeryan olacağım..zaten kan sulandırıcı iğne olduğum için planlı olacak mecburen..normalde doğum 30.01. Ama dr bana 15 ocak gibi alırız dedi.zaten bebiş 1 hafta önden gidiyor o yüzden onuda hesaplıyorlar....allah hepimizi kurtarsın...korku yok ama heyecan yavaş yavaş başladı...
Ben dogumu hic sormadim doktoruma daha haftaya gittigimde sorcam artik benmkide sezeryan olacagi icin iki hafta once alir heralde bizim bebekte iri bir de bakalim ne dicek:)

Hamile bayanlar sizde bir isteğim var benim dörtuncu tüpbebek denemem bende Allahin izni ile o günleri yaşamak istiyom bu süreçtede baya yoruldum eğer mümkünse bana kurandan birer tane yasin okurmusunuz okuyan sayi bildirirse iyi olur çünkü sayi ile okutuyom bunu da hamile bayanlardan topluyom Allah hepinizden razi olsun bizlere de dua edin
Rabbim yardimcin olsun imsallah bu sefer yzuunu guldursun insallah seni en iyi bizler anlariz dilerim rabbim gonlundekini versin kim ayni durumdaysa herkese her zaman dualqrimizdasiniz

kullanilmiyor diye biliyorum ben :))
Bizim isyerinde bir kadın kullanılıyor dedi onun haftası benden önce o yaparsa o sekilde ben de yaparım artık...ya yere egilmek bile yoruyo insanı bi de şu ayak bacak agrısı olmasa ne var tabi sorgusuz calısirm ben evde sıkılırım cunku yapamam ki :) ama bi de son zamanlar gece uykuları bile cok kotu oluyomus o durumda galiba gitmek zor olur..neyse senin fındık kac kilo oldu bakiim sen kac kilo aldın kader ortagım :))))

Abooo kızlar doğum yaklaşıyo dimi yazdıklarınızı okudukça ellerim terledi :) hastane çantamı bu hafta hazırlıcam inşallah sizler bitirdiniz mi o işi
Bir de bugün bir arkadaşım tavsiye etti doğumda hastaneye komposto yapıp götürmüş doğumdan sonra yeme içmeye izin verilince tüketmek için
süt yapıyormuş ve doğum sonrası enerji veriyormuş
Beşik olarak da park yatak alıcam büyük ihtimal artık bu hafta sonu daha güvenli diyor kullananlar çarpaya düşmeye karşı
Aslında karyola hevesim çoktu ama artık iki üç yaşından sonra ahşap güzel bi yatak inşallah odasıyla beraber

Kizlar dun gece o kadar cok agrim olduki bel agrisi oasik agrisi anamm dedim doguracammi ben nedir simdi vok sukur iyiyim ama ilk defa bu kadar yaklastigini hissettim bugunden tezi yok hazirliklarima basliyorum o yuzden hep erteliyodum :)) siz siz olun kendinizi sakin yormayin ben dun kendimi cok yordum gecem berbat gecti

Bizim isyerinde bir kadın kullanılıyor dedi onun haftası benden önce o yaparsa o sekilde ben de yaparım artık...ya yere egilmek bile yoruyo insanı bi de şu ayak bacak agrısı olmasa ne var tabi sorgusuz calısirm ben evde sıkılırım cunku yapamam ki :) ama bi de son zamanlar gece uykuları bile cok kotu oluyomus o durumda galiba gitmek zor olur..neyse senin fındık kac kilo oldu bakiim sen kac kilo aldın kader ortagım :))))
evetcanm ben su aralar saga sola ah uhh cekerek donuyorum :) en son 7 kilo almisgim 3 haftadir tartiya cikmiyorum :)) cok yedim bu uc haftada 10 kiloya cikmis olabilir :)) kontrolumuz haftaya bakalim minnakkmiz ne kadar buyumus

Kızlar günaydın. Ya ben bu mantardan bıktım. Geçtiğimiz aylarda dr fitil vermişti 3 günlük kullanınca geçmişti. Bu ay fena sinüzit oldum antibiyotik kullanınca geri mantar oldum delireceğim.

Kızlar günaydın. Ya ben bu mantardan bıktım. Geçtiğimiz aylarda dr fitil vermişti 3 günlük kullanınca geçmişti. Bu ay fena sinüzit oldum antibiyotik kullanınca geri mantar oldum delireceğim.
Geçmiş olsun canım ya antibiyotik mi tetikledi acaba aman ihmal etme de ilerlemesin

Kizlar bel agrilariniz var mi sizinde benim belim cok agriyo neredeyse duzgun yuruyemiyom saga sola kaykiliyom resmen yururken :((

Geçmiş olsun canım ya antibiyotik mi tetikledi acaba aman ihmal etme de ilerlemesin
Teşekkür ederim cnm. Elimden geldiğince titiz tutmaya çalışıyorum. Öncekinde doktorum olabilir hamilelikte korkma demişti. Endişe yaratmıyor bende ama sıktı :) çok yoğun da değil aslında ama sürekli kuru tutmam gerekiyor. Antibiyotikten oldu evet cnm, geçmişti çünkü. Normal doğumu etkileyen bir durummuş zaten sezaryen olacağım da sıkıyor işte :)

Teşekkür ederim cnm. Elimden geldiğince titiz tutmaya çalışıyorum. Öncekinde doktorum olabilir hamilelikte korkma demişti. Endişe yaratmıyor bende ama sıktı :) çok yoğun da değil aslında ama sürekli kuru tutmam gerekiyor. Antibiyotikten oldu evet cnm, geçmişti çünkü. Normal doğumu etkileyen bir durummuş zaten sezaryen olacağım da sıkıyor işte :)
Dedigin gibi bunun en onemli tarafı surekli kuru tutmak surekli camasır degistirmek canım zaten yapıyorsundur da hatrlatayım dedim bir de gunluk pedler iyi olmuyomus onları kullanma sakın onun yerine surekli degistir

Benim belim değil de ellerim ayaklarım çok ağrıyor özellikle elimdeki eklemlerim kütür kütür ötüyor sabahları :) artık iyice hissediyoruz hamileliği anneler Allah sağlık versin de geçer hepsi tabi
Kızlar yine bi sorum var benim Süt sağmak için bişey aldınız mı alacak mısınız özellikle tecrübeli annelerin her tavsiyesi çok kıymetli :)

Kizlar bel agrilariniz var mi sizinde benim belim cok agriyo neredeyse duzgun yuruyemiyom saga sola kaykiliyom resmen yururken :KK43:(
Mrb lar benmde oluyor ağrılar ama surekli istraaat edince geçiveriyo kızlar tüp bebek grubundan ım bende bizim ki ikiz gebelik yaklaştı vakit ikiz diye her an olabilir diyo doktor aranızda önceden sezaryan yaşamış anneler var sanırım biraz korku var bende çok mu zor sezaryan

Mrb lar benmde oluyor ağrılar ama surekli istraaat edince geçiveriyo kızlar tüp bebek grubundan ım bende bizim ki ikiz gebelik yaklaştı vakit ikiz diye her an olabilir diyo doktor aranızda önceden sezaryan yaşamış anneler var sanırım biraz korku var bende çok mu zor sezaryan
Ben myom ameliyati olmustum acik ameliyatti doktorum sezeryandan cok agir bir ameliyat bu demisti o bile cok kotu deguldi canim endiselenme bence

Benim belim değil de ellerim ayaklarım çok ağrıyor özellikle elimdeki eklemlerim kütür kütür ötüyor sabahları :) artık iyice hissediyoruz hamileliği anneler Allah sağlık versin de geçer hepsi tabi
Kızlar yine bi sorum var benim Süt sağmak için bişey aldınız mı alacak mısınız özellikle tecrübeli annelerin her tavsiyesi çok kıymetli :)
Bende aventin var elektronik olanlardan..

Bende aventin var elektronik olanlardan..
İnşallah canm tecrübeni paylaştiğin için çok teşekkür ederim çevre den biraz korkutulunca bende zaman daraldıkça ne yapıcam diye düşünür oldum ama dilerim burda ve bizim gibi tüm hamişler bi avazda kurtulu veririz inşallah

İnşallah canm tecrübeni paylaştiğin için çok teşekkür ederim çevre den biraz korkutulunca bende zaman daraldıkça ne yapıcam diye düşünür oldum ama dilerim burda ve bizim gibi tüm hamişler bi avazda kurtulu veririz inşallah
Hastanede zaten agri kesici fln bir suru veriyolar agri hissetmiyosun ilk ayaga kalktiginda zor oluyor tabikide sonrada ilk bir hafta sagina soluna rahat donemiyosun illaki ameliyat oluyorsin zorluklari oluyor ama korkulacak birsey yok canm icin rahat olsun

Sezaryenden korkmayın kızlar ben bir kez yaşadım sezaryen. Şimdi bunu normal olabilir dedi dr ama ben istemiyorum sezaryen yapacağım. 2 günde toparlanıyor insan. Size tavsiyem havlu çorap, polar sabahlık yelek filan götürün. Gaz sancısı can yakıyor çünkü. Bir de benim boynum tutulmuştu. Malum ameliyathane soğuk ve kasıyoruz kendimizi tutuluyor. Sıcak su torbası vermişti hastane o zaman bana ama ben yine de koyayım çantama diyorum belli olmaz :) Doğum sonrası karın ve boyun bölgesini sıcak tutmak gerekiyor.

Back
X