Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canm o zaman su torbası koyayım bende inşallah kadasız belasız atlatırızSezaryenden korkmayın kızlar ben bir kez yaşadım sezaryen. Şimdi bunu normal olabilir dedi dr ama ben istemiyorum sezaryen yapacağım. 2 günde toparlanıyor insan. Size tavsiyem havlu çorap, polar sabahlık yelek filan götürün. Gaz sancısı can yakıyor çünkü. Bir de benim boynum tutulmuştu. Malum ameliyathane soğuk ve kasıyoruz kendimizi tutuluyor. Sıcak su torbası vermişti hastane o zaman bana ama ben yine de koyayım çantama diyorum belli olmaz :) Doğum sonrası karın ve boyun bölgesini sıcak tutmak gerekiyor.
Ben genel istiyecem ne yazık ki cesaretli degilim yanı uyanık kalmayı göze alamiyorum inşallah genel de hafiftirBirde epiduralde bel omurundaki katateri çıkartmıyorlar. Yatağın yanında da bir düğme oluyor ağrı oldukça ona basıp ağrı kesiciyi direk o bölgedeki sinirlere veriyorsunuz. Hemen kesiliyor :)
İnşallah kızlar çok sağolsun morel oldu baya büyütüyordum gözümdeHastanede zaten agri kesici fln bir suru veriyolar agri hissetmiyosun ilk ayaga kalktiginda zor oluyor tabikide sonrada ilk bir hafta sagina soluna rahat donemiyosun illaki ameliyat oluyorsin zorluklari oluyor ama korkulacak birsey yok canm icin rahat olsun
Neden gemel istiyorsun canim? genel bence rahat olmuyor narkozu atmak zor oluyor sonrasinda.. hem uyanikken esinde yaninda olur bebegi ilk dogdugu anda yanina fln veriyorlar o anlari ben gozum kapali olsun istemezdimBen genel istiyecem ne yazık ki cesaretli degilim yanı uyanık kalmayı göze alamiyorum inşallah genel de hafiftir
bende de sırt ağrısı var. ayakta durdukça artıyor sürekli sırt üstü yatmak zorunda kalıyorumKizlar bel agrilariniz var mi sizinde benim belim cok agriyo neredeyse duzgun yuruyemiyom saga sola kaykiliyom resmen yururken(
Genelde bebeğini emziren kadar çok zaman geçiyor cnm. Uyanmak zaman alıyor. Ams epiduralde ilk sesini duyuyorsun, karnından çıkar çıkmaz dokunuyorsun, en önemlisi hemen emziriyorsun beklemiyor bebişin...Ben genel istiyecem ne yazık ki cesaretli degilim yanı uyanık kalmayı göze alamiyorum inşallah genel de hafiftir
Ben ameliyathane de çok stres oluyorum yani tüp bebek deki operasyonlarda hemşire elimi tutup sakinleştirmeye çalişiyordu zangır zangır istemsiz titriyorum en son serklaj oldum anestezi verdiler gerçi az verdiler ama bayılana kadar doktor bile halimi görünce hemen verin anesteziyi dedi çok istedim bunu yenmeyi ama yok bende o cesaret yok eminim belden aşağı daha rahattır ama elimde degil artık genel in zorluklarınada katlanıcamNeden gemel istiyorsun canim? genel bence rahat olmuyor narkozu atmak zor oluyor sonrasinda.. hem uyanikken esinde yaninda olur bebegi ilk dogdugu anda yanina fln veriyorlar o anlari ben gozum kapali olsun istemezdim
Ben bugun yıkamaya başladım pazartesi kontrol var ikiz gebelik doktor her an olma ihtimali yüksek dedi gerçi şimdi bi sorun yok ama inşallah 34 oluruz sizden once dogumum olablir kızlar dua edelim birbirimize o konuda bende liste yapan varsa paylaşirsa çok makbul geçer :)))Cantayi hazirlamaya basladiniz mi kizlar bende bu hafta artik bebegin kiyafetlerini yikayip hazirlayayim diyorum liste fln var mi yapan varsa paylassaniz :))
yönetmeliklerde bulabilirsin.Saol tatlm peki bu yazılı olarak bir yerde geciyor mu
Sol tarafına da yat canım bi yerde okudum damarlarla alakalı bi nedenden sola yatmak daha rahat oluyomus sırt ustu yatınca tum agırlık damarlara biniyomuşbende de sırt ağrısı var. ayakta durdukça artıyor sürekli sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum
Cok tesekkürler canım..yönetmeliklerde bulabilirsin.
Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir
Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.
Doğumdan önce sekiz hafta süreli analık iznine ayrılan ve bu süre içerisinde erken doğum yapan memurun, erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, doğum sonrası sekiz haftalık analık iznine eklenecektir.
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
Kadın memurun otuz ikinci haftadan önce doğum yapması halinde, erken doğum sebebiyle kullanılamayan sekiz haftalık doğum öncesi analık izni süresinin tamamı doğum sonrası analık iznine ilave edilecektir.
Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülemeyecektir.
bende erken doğum yaptıgımda iznim doğum sonrasına yansımıştı illa 16 hafta kullanıyorsun doğum önce ve sonrasıCok tesekkürler canım..
Canımmm ikinci ve üçüncü testim çok şükür iyi çıktı :) ama daha ultrasona girmedim hiç merakla bekliyorumzkd cnm ne yaptın? Sesin soluğun çıkmadı?
İyiyiz cnm ikimizde gün saymaya başladık artık :) çok sevindim değerlerin katlanmasına. İnşallah ultrasonda kalp atışlarını da duyarsın :)Canımmm ikinci ve üçüncü testim çok şükür iyi çıktı :) ama daha ultrasona girmedim hiç merakla bekliyorumgeçen çarşamba hastaneye gittiğimde ayağım takıldı düştüm çok korktum ama çok şükür doktor bişey olmaz dedi şimdilik bekliyorum yani :))) çok teşekkür ederim sorduğun için sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyo hamilelik çok az kaldı bebeğine kavuşmana
![]()
Aminnn aminnn canım inşallahhh... haber veririm inşallah :) sende sağlıkla hayırla huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)İyiyiz cnm ikimizde gün saymaya başladık artık :) çok sevindim değerlerin katlanmasına. İnşallah ultrasonda kalp atışlarını da duyarsın :)