2017 ocak-şubat anneleri

Ben sadece süpurge olayından boyle uzanma hareketi cok oluyor ya onun bi zararı olur mu diye merak ediyodum canım esim yapiyo ama icime sinmiyor :KK43: ama bi sure daha elime alamycam cunkuuu onceki aksam ayagımı kırdım :KK43:(( tam da yüruyuslere baslycaktm bırak onu ayagın ustune basamıyorum şansa bak :KK43:
Ayy gecmis olsun canmm nasil kirdin ciddi bir kirik degildir insallah

Ben sadece süpurge olayından boyle uzanma hareketi cok oluyor ya onun bi zararı olur mu diye merak ediyodum canım esim yapiyo ama icime sinmiyor :KK43: ama bi sure daha elime alamycam cunkuuu onceki aksam ayagımı kırdım :KK43:(( tam da yüruyuslere baslycaktm bırak onu ayagın ustune basamıyorum şansa bak :KK43:
Ah canım geçmiş olsun ya nasılsın ciddi bi durum yoktur inşallah Allah beterinden korusun. İyileş yaparsın yine yürüyüş daha beş aydan fazla var doğuma bozma moralini

Ah canım geçmiş olsun ya nasılsın ciddi bi durum yoktur inşallah Allah beterinden korusun. İyileş yaparsın yine yürüyüş daha beş aydan fazla var doğuma bozma moralini
Cok sagol canım ayaktaki kucuk kemiklerde kırık var allahtan bilek fln degil yoksa işim cok cok daha zor olurdu

Ayy gecmis olsun canmm nasil kirdin ciddi bir kirik degildir insallah
Sagol canım benim yaa basım cok agrıdi gun boyu aksam da gecmedi tansiyonu tetikledi arttrdı bi anda basim dondu gozum karardı yere dusmemek icin dengede kaliyim derken ayak yan döndü ve yandaki o kucuk kemiklerde kırık olustu morardı fln ama buna sukur belki yere dussem bebise bisey olurdu Allah korudu valla

Guzelll anne adaylariii nasilsinizzz :))
İyiyiz kuzumm sen nasılsın yalnız bizim başlık çok sakin ya nirde bu kızlar :)
Yarın dr a gidiyorum ben ayrıntılı için 20 nin içindeyim yani 19+4 takvime göre bakalım nolcak dr öyle çağırdı
Yine çok heyecanlıyım ya inşallah keyfi yerindedir hepimizin yavrusunun ay yerim ben onları ;)

İyiyiz kuzumm sen nasılsın yalnız bizim başlık çok sakin ya nirde bu kızlar :)
Yarın dr a gidiyorum ben ayrıntılı için 20 nin içindeyim yani 19+4 takvime göre bakalım nolcak dr öyle çağırdı
Yine çok heyecanlıyım ya inşallah keyfi yerindedir hepimizin yavrusunun ay yerim ben onları :KK66:
Ayy ne guzel canmm cok heyecanlii :)) bnde bayramdan sonraki haftaya randevu alabildim tam21 oldugumda gidicem.. Ayrintilida uzun bakiyolarmis cok merak ediyorumm.

Aldım canımmm 23 eylül. Birde yarın yine kontrole gidicem. Akıntım başladı fazla şekilde. Canım seni alttan muayne ettimi hiç doktor
Yok canm en son 16. Haftada gitmistim zaten bir daha geldiginde alttanda bakariz demisti.. Bende 23 une aldim randevuyu daha erkene yokmus yaa :(

Selam kızlar. ayrıntılıya gideceksiniz sanırım. ben de bayram sonrası gidicem. Ya ben hala tekme falan hissetmiyorum. arada yer değiştirince hissediyorum o da zaten karnımın bi taraf daha çıkıntılı oluyor. ama onu da dündendir hissetmedim. İnsan bi tedirgin oluyo ya..Allahın izniyle kavuşsaydık şu sıpalara, saçımızı başımızı yolsaydılar iyice hissederdik valla:))

Selam kızlar. ayrıntılıya gideceksiniz sanırım. ben de bayram sonrası gidicem. Ya ben hala tekme falan hissetmiyorum. arada yer değiştirince hissediyorum o da zaten karnımın bi taraf daha çıkıntılı oluyor. ama onu da dündendir hissetmedim. İnsan bi tedirgin oluyo ya..Allahın izniyle kavuşsaydık şu sıpalara, saçımızı başımızı yolsaydılar iyice hissederdik valla:))
Canım benimki sürekli kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum. Elimi karnıma koyuyorum tekmeliyor ve artık sürekli yapıyor. Eşimde hissetti artık dışarıda hissediliyor. Bence seninkide kıpırdıyordur ama anlamıyosundur. Öyle olabilirmiş bazılarında.

kızlar merhaba,
ben en son doktora gittiğimde akıntım olduğu için doktor kültür aldı. Sonuçlarım çıkmış, üreme varmış antibyotik yazdı. Kullanırken içim rahat değil ancak tedavi edilmezse erken doğuma neden olabilliyormuş. Allaha emanet içiyorum artık

Back
X