2017 ocak-şubat anneleri

oE6JGq.png
[/url][/IMG]
oE6JGq
Iyi bayramlar anneler ;)

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir duygu çok iyi biliyorum çünkü bende 2 ay kanama yaşadım hala da lekelenme tarzında geliyor ve ayakta uzun süre kalsam yorulsam hemen geliyor dr.um 9 ay yatarak geçireceksin dedi. Leke şeklinde olması bile beni sevindiriyor çünkü adet kanamasi gibi kanama beni çok korkuttu Allahım yavrularimizi bize bağışlasın bundan sonrası daha kolay geçsin inşallah
Ahhh ne korku dolu bir durummuş. Mahvetti beni hala paniğim. Ama geçti çok şükür. Sen de çok dikkat et canım, hiç yorma kendini yat bol bol. İyi beslen. Zaten yolu yarıladık sayılır artık.

Merhaba anneler. Ben de bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim ikiz olduğu için 1 saat sürdü. Herşey yolunda dedi dr. 20.haftanda bir daha bakıcam dedi. Cinsiyetlerimiz de kesinleşti 1 Kız 1 Erkek :KK66:
Canim erken.degilmi ayrintili icin benim.dokyor 20. Haftada istedi

Canim erken.degilmi ayrintili icin benim.dokyor 20. Haftada istedi
Canım 13.haftadan sonra herhangi bir zamanda yapılabilir. Ben 16 buçuk ta dr.umun isteği üzerine yaptırdım kanamam falan oluyordu hatırlarsan belki neden kaynaklandığını görmek için istemiştir ama çok şükür bebeklerde birşey çıkmadı bütün organları kemikleri herşeyi ölçüldü ikisi de sağlıklıydı. 20.haftamda tekrar yaptırabileceğimi söyledi ama zorunlu değil dedi bilgi sahibi olmak içinmiş

Ben bacaga basladim hic acimiyor basen kismi kalcayla dirsek arasina yan tarfina hissetmiyrm bile
Kızlar kol ve bacaklarda iğne öyle heryere vurulmaz Allah korusun damara denk getirirsiniz. Internetten araştırın bacakta ve kolda nereye vurulacağını. Ben koldan vuruyorum omuzla dirsek arasi dört parmak ölçüyorsunuz yan dış tarafından vuruluyor 45 derecelik açıyla sakın 90 derece yapmayın kol ve bacakları aman

Kızlar kol ve bacaklarda iğne öyle heryere vurulmaz Allah korusun damara denk getirirsiniz. Internetten araştırın bacakta ve kolda nereye vurulacağını. Ben koldan vuruyorum omuzla dirsek arasi dört parmak ölçüyorsunuz yan dış tarafından vuruluyor 45 derecelik açıyla sakın 90 derece yapmayın kol ve bacakları aman
Canim bana hemsire gosterdi ve internettende seyrettim,edim yapiyo zaten cok sukur hic bir sorun olmadi gobek cok tedirgin etmeye baslamisti

Canım 13.haftadan sonra herhangi bir zamanda yapılabilir. Ben 16 buçuk ta dr.umun isteği üzerine yaptırdım kanamam falan oluyordu hatırlarsan belki neden kaynaklandığını görmek için istemiştir ama çok şükür bebeklerde birşey çıkmadı bütün organları kemikleri herşeyi ölçüldü ikisi de sağlıklıydı. 20.haftamda tekrar yaptırabileceğimi söyledi ama zorunlu değil dedi bilgi sahibi olmak içinmiş
Cok sukur canimm sorun olmasinda

Kızlar nerelerdesiniz başlığımız kaybolmuş gitmiş aaa :))
Bayram nasıl geçti millet göbeğinize elledi mi :)
Ben çok rahatsız oldum bazen bu durumdan yahu normalde elleyebilir misin hamile olunca noluyo :)
Aynen ses Seda yok kimseden bebişler iyiyse bayramda güzel geçmiştir :) inşallah sorun yaşayan yoktur. Göbek elleyen pek olmadı sanırım sosyal medyada bu konuda çok fazla kamu spotu gibi capsler yazılar var onlar işe mi yaradı ne olduysa :)) ailem dışında kimse ellemedi beni şükür :)))

21.haftamdayim. çok belirgin bi göbeğim yok. Hareket etmese hamile olduğumu unutcam o derece :halay: acaba benle bir gidenlerin göbekleri ne durumda. Arkadaşlarım 6.aydan sonra tutamıyosun normal diyolar:110:

Back
X