2017 ocak-şubat anneleri

20. haftadan sonra oluyormuş tetanoz aşısı kendi dr um kontrolde öyle demişti
beni ebe dün arayıp haber verdi aşı zamanı diye öylelikle gittim sağlık ocağına H Hulya90

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

Doktorlar zaten kendileri yapıyor o işlemleri. Başkası yapmıyor ki

Benimki de bu tarz biseydi canım gayet normal..doktorların merkezler ya da hastanelerle anlasması olabiliyo

Meraba kızlar ayrıntılı ultrasonum icin bugun gittim doktor kendisi baktı herseyi anlattı cok şükür bi sorun yok :))) bugunlere geldigimize bazen inanamıyorum cok sukur bin sukurrr :nazar::nazar::nazar: bir dahaki randevum ekim sonu seker yuklemesi fln yapılacakmis o konu da icime sindi gerekli bisey olduguna inandım :) yalnız aşı meselesini soylemedi heralde o gttgmde söyler onun dısında da dünden beri karnımda ve rahminde cok agrı var doktor bi sorun yok dedi heralde buyudugu icin agrı yapiyor genisleme vs. Sizlerde de oldu mu bu tarz kramp seklinde agrılar ???

O ağrılar bazen çok yoğun oluyor canım ben alıştım artık zamanla anlıyorsun ağrıyı ayırt ediyorsun zaten endişelenme hiç
Hadi hayırlı olsun ayrıntılınız dr bize öyle demişti ayrıntılı sonrası :)

Meraba kızlar ayrıntılı ultrasonum icin bugun gittim doktor kendisi baktı herseyi anlattı cok şükür bi sorun yok :))) bugunlere geldigimize bazen inanamıyorum cok sukur bin sukurrr :nazar::nazar::nazar: bir dahaki randevum ekim sonu seker yuklemesi fln yapılacakmis o konu da icime sindi gerekli bisey olduguna inandım :) yalnız aşı meselesini soylemedi heralde o gttgmde söyler onun dısında da dünden beri karnımda ve rahminde cok agrı var doktor bi sorun yok dedi heralde buyudugu icin agrı yapiyor genisleme vs. Sizlerde de oldu mu bu tarz kramp seklinde agrılar ???
Oluyor canm cok normal agrilar rahmimiz buyuyor bebek buyuyor :) cok siddetli ve surekli olmadikca endiselenme

O ağrılar bazen çok yoğun oluyor canım ben alıştım artık zamanla anlıyorsun ağrıyı ayırt ediyorsun zaten endişelenme hiç
Hadi hayırlı olsun ayrıntılınız dr bize öyle demişti ayrıntılı sonrası :)
Acı eşigim biraz yuksek oldugu icin dayanıyorum ama cidden cok siddetli gerci doktor gorurdu bisey olsa galiba :) sanırım buyümeden kaynaklı dedigin gbi de alıscaz zamanla :)

Kızlar bu arada doktorumun cok iyi olduguna inandıgım icin biseyi paylasmak istiyorum sizle ; tam mevsim geçişi sanırım o yuzden soyledi. Dedi ki ne yap ne et sakın grip olma :) hem ilac kullanamadgmzdan hem de bebek gelisimini de ister istemez etkiliyo sanırım. Aman dikkat edelim bol bol c vitamini vs agırlıklı beslenmeye :)

Kizlar catlak olusumunuz ne alemde?? Benm catlaklarim gunden gine cogaliyor :(( goguslerimede socrari hatta karnim felaket durumda.. Nerde okuduysam son ayda catladim diyor ben neden bu kadar erken catladim artik canim cok skiliyor gordukce her biri buyuyor cunku gunden gune :(( krem badem yagi kullandigim halde boyleyim.. Bana baska tavsiye edebil eginiz birsey varmi

Hülyacım bence olacağı varsa oluyor ben lieracı haftada iki üç anca kullanıyorum ama daha çatlamadım bazen kaşınıyorum hemen sürüyorum kremi çok korkuyorum :KK43: daha dört ay var sonuçta ve çok hızlı büyüyecek
Bu hiç çatlamayanlar napıyo acaba ya bi akıl alsak dicem de ben hâlâ ciltle alakalı diye düşünüyorum kremi sırf içim rahat etsin diye sürüyorum
Dün ebe de illa bebe yağı sür dedi istediğin kadar sür bir sınır da yok dedi en önemlisi su 3,5 lt iç dedi arttırdım suyu iyice wc ye taşınır oldum

Ben o kadar su icemiyorum :( Genelde herkes son ayinda catliyor zaten canm kasinmaya basladiysan catlicaksindir benmkilerde hep kasindi cunku.. karnim harita gibi oldu valla ilk zamanalr bu kadar kafayi takmiyordum ama artik iyice buyuduler canm skiliyo benimde

kızlar lierac çatlamam karşı iyi bir krem ben onu kullanmasaydım her halde harita gibi olurdum kullanmama rağmen azıcık çatladım. Birde genetik yatkınlıkla alakalı eğer cildimiz çatlayacaksa ne yaparsak yapalım çatlar bunu bir kaç doktordan duydu

Kizlar catlak olusumunuz ne alemde?? Benm catlaklarim gunden gine cogaliyor :KK43:( goguslerimede socrari hatta karnim felaket durumda.. Nerde okuduysam son ayda catladim diyor ben neden bu kadar erken catladim artik canim cok skiliyor gordukce her biri buyuyor cunku gunden gune :KK43:( krem badem yagi kullandigim halde boyleyim.. Bana baska tavsiye edebil eginiz birsey varmi
Canım galiba gercekten dedikleri gbi bu iş genetik sanırım. Benim annemde hic olmamıs. Ben de şu an daha onceden de kullandigim bi markanın kakao yaglı kremini kullanıyorum. ( badem yagı tuylenme yapıyor diyolar diye kullanmadım ki ona ragmen tuylenme gobegimde arttı esim bile farketti ben de bu tuylerden sikayetciyim ama hamilelikte olabiliyomuş ) catlak icin belki benim icin erkendir bilmiyorum ama (henuz hic yok normalde vucudum ciddi kurudur bebek yagı ozellikle kısları kullanmazsam kaşınırım) yine de lierac alıp baslycam kakaolu kreme ek olarak. Ama kısacası bence bu olay genetik ve biz ne yaparsak yapalım olacaksa oluyor boş yere o guzel canını üzme :)

H Hulya90 canım ben çıktım doktordan. Herşey normal çıktı çok şükür. Biraz oyalandım hastanede diyetisyene filan girdim. Sana baktım aslındada tanımadığım için ordamıydın bilmiyorum. Sen çıktınmı ne yaptın

Back
X