2017 ocak-şubat anneleri

Merhaba canım. Ben pek giremiyorum. Malum iş, güç ve çocukla zaman yoğun geçiyor. Oda takımları bakmaya başlamışsınız sanırım :) önemli tavsiye size bebeğine oda yapacak olanlar; takım geldikten sonra 1 ay kapaklar açık havalandırılıyor. 9. Aya bırakmayın yani :)
Hoşgeldin canımmmmm :)))) önerin icin tesekkurler :)))

Kızlar isim bulamıyoruz biz :) masal ve alya arasında kaldım ben ama farklı isimler de olabilir. Kızıma isim yakıştıramıyorum yaaa :)))
Bence masal guzel ben masal ismini dusundum ilk ama esimin kardesinin kızının adı öyku biri masal biri oyku diye millet dalga gecer diye eledik :))))

Merhaba canım. Ben pek giremiyorum. Malum iş, güç ve çocukla zaman yoğun geçiyor. Oda takımları bakmaya başlamışsınız sanırım :) önemli tavsiye size bebeğine oda yapacak olanlar; takım geldikten sonra 1 ay kapaklar açık havalandırılıyor. 9. Aya bırakmayın yani :)
Fazla ara verme ama buralara deneyimli anne olarak tavsiyelerine ihtiyacımız var ;) bende bilmiyodum dolap havalandırılması gerektiğini zaten bi oda boyadık bide duvar kağıdı yaptık neredeyse 1 ay oldu kokusu hala çıkmadı bunlar akla gelmiyo ama önemli şeylermiş

Bizim bi akraba isim karar veremediler 4 ay isimsiz gezdi çocuğu :) gerçekten akılda bir isim yoksa bulmak yakıştırmak çok zor ama bende ki gibi bi kayınvalideniz varsa zorlanmazsınız gecenin 12 sinde teeee köyden arayıp aklına gelen ismi söyler bide olması için ısrar eder :) hiç düşünmez ki bunlar yıllar sonra evlat sahibi oluyo hevesleri vardır kendileri bulsun uydursunlar

Bizim bi akraba isim karar veremediler 4 ay isimsiz gezdi çocuğu :) gerçekten akılda bir isim yoksa bulmak yakıştırmak çok zor ama bende ki gibi bi kayınvalideniz varsa zorlanmazsınız gecenin 12 sinde teeee köyden arayıp aklına gelen ismi söyler bide olması için ısrar eder :) hiç düşünmez ki bunlar yıllar sonra evlat sahibi oluyo hevesleri vardır kendileri bulsun uydursunlar
Bizimkilerde hic fikir bile vermiyorlar aksine karismak istemezler oyle.. belkide daha erken diye konusu gecmedi hic ama ben bebegime ismiyle seslenmek istiyorum artik

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim güzel anneler :) Biz ilk çocuğumuzun adını 2-3 hafta kala koymuştuk :) onu da eşimin berberi söylemişti :) traş olmaya gidip isimle dönmüştü. Ben çok beğenmiştim. Daha bugüne kadar da bir kişi de duydum farklı olarak :) şimdi masalı çok sevdim ama büyüyünce olmaz diyor eşim :( bakalım neler olacak ilerleyen zamanda. Ama bir isim listesi mi yapsak burda acaba daha önceden tedavi listesi yaptığımız gibi :)
Kızlar bu arada Benim kanamalar tamamen biteli on gün oldu daha :( neredeyse 1 ay sürdü çok kötüydüm :( on gündür keyifliyim. Detaylı ultrasona girdim sıkıntı yok dendi orada da geçen hafta. Aslında biRaz da yeni rahatladım. Hiçbir şey yapmak istemiyordu canım. Allah'ıma şükürler olsun geçti. Aynı durumda olan arkadaşlarıma şifalar diliyorum.

Kafanıza takılan ne olursa seve seve cevaplarım. Bu arada bir arkadaş lavantaları yapayım demişti. Aslında erken ama yapacaksan bir kutuya güzelce dizip sıkı sıkı bantla canım. Kutuyu da bir poşete geçirip sıkı sıkı bağla ağzını.

Haklısın canım. Ama bence sunsunlar fikirlerini belki sizin de beğendiniz çıkar :) siz yine sonunda kendi istediğinizi kırmadan koyarsınız zaten. Kimliğini siz çıkartacaksınız nasıl olsa bizimkilerin hepsi sus pus bu konuda :( isim söylüyorum beğenmiyorlar da beni deli ediyorlar :))

Yağız Alp bence de :)
Yagiz alp ben dusunmustum canim yanlis etiketlemissin:) bende isim bulamayanlardanim aslinda modern bir isim mi koymaliyim yoksa klasik bir isimmi ona bile karar veremedim. Yavuz fatih gibi klasik isimlerde hosuma gidiyor ama cok zormus gercekten dogana kadar karar veremicem galiba :)

Yagiz alp ben dusunmustum canim yanlis etiketlemissin:) bende isim bulamayanlardanim aslinda modern bir isim mi koymaliyim yoksa klasik bir isimmi ona bile karar veremedim. Yavuz fatih gibi klasik isimlerde hosuma gidiyor ama cok zormus gercekten dogana kadar karar veremicem galiba :)
Oğlum olsaydı ben de yağız koymayı isterdim soyadımız kara çünkü :) tersten gelince Karayağız oluyor :)) ama bence anlamı söylenişi çok güzel. Tek düşündüğüm belki komik gelecek size ama ileride yurtdışında filan yaşarsa yagiz olacak her yerde :) ben takılıyorum böyle şeylere :)))))))) fakat süper isim yağız

Oğlum olsaydı ben de yağız koymayı isterdim soyadımız kara çünkü :) tersten gelince Karayağız oluyor :)) ama bence anlamı söylenişi çok güzel. Tek düşündüğüm belki komik gelecek size ama ileride yurtdışında filan yaşarsa yagiz olacak her yerde :) ben takılıyorum böyle şeylere :)))))))) fakat süper isim yağız
Bende o tarz seylere takiliyorum aslinda bizde esimle ayni seyi dusunduk canim

Günaydın herkese Eda arkadaşım yine süper bir fikir verdin lavantayı soran bendim :) verdiğin taktik iyi oldu tez canlılığım yüzünden çok sıkılıyodum şimdi yapcam hepsini dediğin gibi muhafaza ederim ;) çok sağol

Günaydın herkese Eda arkadaşım yine süper bir fikir verdin lavantayı soran bendim :) verdiğin taktik iyi oldu tez canlılığım yüzünden çok sıkılıyodum şimdi yapcam hepsini dediğin gibi muhafaza ederim :KK66: çok sağol
Ne demek canım sevindim mutlu olduğuna Bizim bu kez abla süslerimiz de olacak ☺️ Kızım öyle planlıyor. Darısı hepinize olsun vakti gelince inşallah ☺️ Ya ben daha üç tane zıbın aldım sadece Bebek arabası bakıyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Mamaspapas güzel gibi. Siz araştırdınız mı hiç?

Bende o tarz seylere takiliyorum aslinda bizde esimle ayni seyi dusunduk canim
Yalnız değilmişim :) ama yine de güzel isim bence :) geleneksel isimleri ben de seviyorum ama eşim ve ailelerimiz sevmiyor. :( dini isimleri taşımanın sorumluluk olduğunu düşünüyorum :( zor benim işim :))))

Back
X