2017 ocak-şubat anneleri

Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar da büyür hamileyken dediler ama büyümedi o_O şimdi de emzirince büyür diyorlar :)) ama aksine göğüslerim büyüdükçe onlar daha bi küçüldü sanki :skandal:
kızlar ya göğüs ucu çıkmazsa emzirme sorun olabilir. göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var. onlardan alın. tirle falan da kullanıyorlar bunun için

Kızlar hastaneye gecelikmi pijama takımımı götürceksiniz
genel anestezi olursa sıkıntı değil de epidural olmuştum ben ilk doğumumda. belimdeki katateri 2 gün çıkartmadılar, ağrım olunca ordan ağrı kesici alıyordum düğmeye basıp. o nedenle gecelik olmuyor. epidural olacak olanlar pijama götürsün.

kızlar ya göğüs ucu çıkmazsa emzirme sorun olabilir. göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var. onlardan alın. tirle falan da kullanıyorlar bunun için
Evet biliyorum o aleti ucuz da bişey alıcam yanımda bulunsun hastanede lazım olur belki
Benim ucu var ama minik yani leblebi kadar işte:oops: ebeye söyledim sağlık ocağında baktı o da emerse bebek büyütür dedi işte zaten sorun ilk emme de önemli olan ilk kavrama inşallah emer bebeğim :dua:

İşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmı
Onden dugmeli aldım hep canım dedigin gibi rahat olsun diye..geceligi ben de sonrasında pek giyecegimi sanmıyorum ama dedikleri gibi gerekliyse mecbur alcaz napalım bi de arastırınca guzel modelleri var gerci dedigin gibi fiyatlar saçma bir sekilde fazla..aslında penye-pamuklu tarzı geceliklerin beden olarak büyügunu de alabiliriz guzel birseyler bulursak bak bunu da düsunmek lazım...bir de ne alaka bilmiyorum ama acık renk giymek gerekiyormus ilk gunler oyle guzel olur diyorlar ama ben hep koyu gül kurusu ve açık bordo dusunuyordum nasıl yapıcam cok kararsizım gerci şu da var boyle seylerde hep plan yaparsın yaparsın da o gün gelince ortaya karısık dogaclama biseyler cıkar belki de oyle olcak bos yere kafa yormuşuz diycez :)))

Onden dugmeli aldım hep canım dedigin gibi rahat olsun diye..geceligi ben de sonrasında pek giyecegimi sanmıyorum ama dedikleri gibi gerekliyse mecbur alcaz napalım bi de arastırınca guzel modelleri var gerci dedigin gibi fiyatlar saçma bir sekilde fazla..aslında penye-pamuklu tarzı geceliklerin beden olarak büyügunu de alabiliriz guzel birseyler bulursak bak bunu da düsunmek lazım...bir de ne alaka bilmiyorum ama acık renk giymek gerekiyormus ilk gunler oyle guzel olur diyorlar ama ben hep koyu gül kurusu ve açık bordo dusunuyordum nasıl yapıcam cok kararsizım gerci şu da var boyle seylerde hep plan yaparsın yaparsın da o gün gelince ortaya karısık dogaclama biseyler cıkar belki de oyle olcak bos yere kafa yormuşuz diycez :)))
Canım ben aldım bugün gecelik ve sabahlık takım. Pijama takımımda vardı zaten. Sabahlığı ikisinede ortak kullancam. Bir türlü beğenemedim giy çıkar giy çıkar :) en sonunda içime sinmesede aldım krem renk. Bencede açık renk almalısın. Bordo giyen hiç görmedim. Daha çok yakışır bence. Tabi sen bilirsin

Ben internetten 50 lira gibi bir fiyata aldim canim geceligi dedigin gibi sonradan giymeyecegim icin dusmedim uzerine cok
Hangi siteden aldın canım. Ben 130 tlye sabahlıklı takım aldım. Nata vegaya gittim hamile mağazasından aldım canım. Sen uygun almışsın

Canım sen nasıl mutlu rahat olacaksan öyle yap boş ver insanların ne dediğini alt tarafı bir ya da iki gece kalıcaz inşallah herşey yolunda olursa diyelim bir şey eksik ya da lazım çok şükür herşeye erişmek artık çok kolay yeter ki sen mutlu huzurlu ol bebeğin sağlıklı olsun alıp gelinir bir koşu
Bana iş yerindekiler sorup duruyor şunu da yaptın mı bunu da aldın mı ya ben hamileliğimin tadını çıkarıyorum onlar erken doğar bak acele et diye karamsarlığa sürüklüyor ya ne olur bezi olmasa yok mu memlekette bez altı bezsiz mi kalacak koskoca hastanede çocuğumun. Onlara kalsa Allah korusun 6. aydan beri doğuracağım :)) bi de yorum yapıyorlar aaa karnın aşağı inmiş bak az kaldı diye dr da dönmemiş bebeğin acelesi yok dedi iyi mi :))
Ben de gıcık oluyorum sanırım bi çok şeye ya içim şişmiş resmen :)) ya mesela hastane çıkışı seti aldım bir takım kızım için ve biraz sade bişey seçtim. satıcı diyor daha gösterişli olsun yok 20 parça olsun görsel olarak şöyle olur böyle olur yahu sanane :))

Ay bende bugun muayene olamadim ya doktor acil ameliyata girmis beklemek istemedim ptesi tekrar gidicem:( oglusumuda cok merak ediyordum goremedim

Selam kızlar,

Ben pazartesiden beri hastanede yatıyorum. Erken doğum sancıları başladı pazartesi. Kasılmalarım 4 dk birdi hastaneye gittiğimde. Kanda enfekaiyon çıktı, doğumu onun tetiklediğini düşünüyorlar. İlaçlarla sancıları durdurdular, yarın ilaçları kesip sancıların geri gelip gelmediğine bakacaklar. Ona göre hastaneden çıkacak mıyım yatacak mıyım daha belli olacak. Bende haberler böyle. Sizler nasılsınız?

Selam kızlar,

Ben pazartesiden beri hastanede yatıyorum. Erken doğum sancıları başladı pazartesi. Kasılmalarım 4 dk birdi hastaneye gittiğimde. Kanda enfekaiyon çıktı, doğumu onun tetiklediğini düşünüyorlar. İlaçlarla sancıları durdurdular, yarın ilaçları kesip sancıların geri gelip gelmediğine bakacaklar. Ona göre hastaneden çıkacak mıyım yatacak mıyım daha belli olacak. Bende haberler böyle. Sizler nasılsınız?
Aaa gecmis olsun canim insallah sancilarin k
Selam kızlar,

gecmis olsun canm insalah sancilarin kesilmistir daha cok erken bu kadar erken gelmesin miniklerimiz birwz daha beklesinler insallah

Selam kızlar,

geçmiş olsun canım sancıların kaç saat sürdü ve doktora gitme kararı aldın? benimde dün gece çok sık kasılmam oldu. kasılma ve sancı aynı şey değil dimi?

Evet kasilmayi masil ayirt edicez benimde kasiklarimda surekli agrim oluyor ama cocugun dondugunu dusunuyorum ona yoruyorum hep

Selam kızlar,

geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Evet kasilmayi masil ayirt edicez benimde kasiklarimda surekli agrim oluyor ama cocugun dondugunu dusunuyorum ona yoruyorum hep
kasık ağrısı bebek büyüdüğünden olur. benim de daha olmadı ama eminim başladığında farkında oluruz. rahim kasılıp gevşer; sancı girer sanırımo_O

kızlar şimdi sizinle bi paylaşım yapmak istiyorum, bi kaç gündür mantar şikayetim vardı. çamaşırı hergün değiştirmek bu konuda çok önemli ama benim bu sefer inatçı çıktı. nette elma sirkesiyle vajinayı (kenarları diyelim) silin diye öneride bulunmuş birisi. bi deneyim dedim ve cidden 2 dk sürdü sonuç vermesi; kaşıntım bitti. sonuçta hamileyiz ve bu doğal yöntemler bizim için önemli diye düşünüyorum
not düşeyim ki sirke yakıyor, oyuzden kenarlarda kalın ama benim 1 dk içinde geçti yanması

unutmadan kendimce bi öneri daha yapayım. bazı arkadaşlarımız bebeğe kilo aldırmak istiyor sanırım. ben kendi beslenme sitilimi sizinle paylaşayım kafanıza uyarsa uygularsınız.
sabahları genelde sütü ısıtıp balla tatlandırıp organik haşlanmış yumurta ile yiyorum, kullandığım ekmek ince bir dilim bile yok. Öğlenleri artık işte ne çıkmışsa onu yerim ama salı günleri balık günümdür. akşamları çorba ve bir çeşit et yemeği ya da sebze yemeği ya da baklagillerden bir tür yemek pişiririm. ara öğün olarak çiftlik sütü alıp yaptığım yoğurdun içine annemin reçellerinden katıp bir kase yerim, meyve olabilir, karışık kuruyemiş olabilir. sabahları bazen bol peynirli sandüviç yaptığım da olur, günlük yarım muz, ayrıca mandalina portakal gibi c vitamini içeriği olan meyveleri yiyebildiği kadar yerim çünkü şimdiki meyvelerin c vitamini değeri düşük. ara ara efervesan tablet olarak c vitamini kullanıyorum, doktorun verdiği balık yağını gün aşırı kullanıyorum, demir preperatlarını kullanıyorum. günlük küçük bir fincan türk kahvesi yanında az çikolata ile tüketirim. şekerli gıdaları ve işlenmiş gıdaları sıfıra yakın tülketmeye çalışıyorum, maden suyunu sevmesem de içmeye çalışıyorum. bir de ilaçları sabah aç karna ya da uyumadan önce almayı tercih ediyorum ben. demir haplarını aç karna almak lazımmış ona dikkat edelim. öğleden sonraları pek bi şey yememeye çalışıp su içmeye çalışıyorum çünkü boşaltım sistemim sorunludur. arada suyun içine tarçın zencefil atıp çay olarak tüketiyorum. aklıma gelenler bunlar. Fayda bulan olursa ne mutlu. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Back
X