2017 ocak-şubat anneleri

34 canım. Sizin yazınızın altında görüyorum benimkinide yaptım ama sayfamda gözükmüyormu kaç hafta olduğum. Nasıl yapılıyor
Kisisel ayarlara gir canim.orda bebegin dogacagi tarihi yaziyosun
Az kalmis masallah bnde hayirlisi ile.su uc haftayi gecrseydim

doktorumla konustum belden yapicaz anesteziyi onun icin uc gun omcedem biraktircam igneyi zaten dedi :) cok mutlu oldum bebegimin dogdugu ilk ani goremeseydim cok uzulurdum
Bn panik yaparim diye.korkuyrm.ve sonrasinda cok bel.ve bas agrisi oluyomus bnde migren var zaten bilemedim

Bn panik yaparim diye.korkuyrm.ve sonrasinda cok bel.ve bas agrisi oluyomus bnde migren var zaten bilemedim
Bir de omurlar arasına girmeden önce cilde lokal anestezi yapıyorlar omur arasına girişi bile hissetmemiştim ben. Elektrik çarpması hissedeceksin şakın kımıldama o anda vs. Gibi bir sürü şey anlatılmıştı bana ama ben hiç birşey hissetmedim. Hemen katateri taktı anestezi uzmanı. Oturur pozisyonda yapıyorlar zaten. Sonra iki tane erkek hemşire geldi beni yatırdı. Ben bacaklarımı oynatamayınca panik olmuştum. Allah felçli insanların yardımcısı olsun...

Sormayın ya yılbaşı geldi. Ben kendime bir bluz beğendim kırmızı simli filan böyle acayip güzeldi ve aldım. Seneye giyeceğim inşallah :deli: kendimi böyle teselli ettim. Ben alışveriş yapmayı değil de spor yapmayı çok özledim. Gün sayıyorum resmen artık başlamak için :KK49:
Güle güle kullan canım :)) spor da evet ya şoyle koşup ter atmak ne hoş olurdu rahatlatırdı bi de sauna olaylarını cokk ozledim yaa :)

Hahaha o da iyiymiş ben de mi yapsam? Yumuşatıcısı da aynı koku mu?
Yumusatıcı da cok guzel ama tam olarak sabun tozu kadar keskin net degil daha yapay bi koku...yine de muhtesemler yaa simdi makineden cıkmalarını bekliyorum evi ne de guzel kokutcaklar kurutmaya atmayıp iceride kurutucam :)))

Yumusatıcı da cok guzel ama tam olarak sabun tozu kadar keskin net degil daha yapay bi koku...yine de muhtesemler yaa simdi makineden cıkmalarını bekliyorum evi ne de guzel kokutcaklar kurutmaya atmayıp iceride kurutucam :)))
Astın mı o minnoş kıyafetleri annesi hıı ben de bu hafta yıkıcam nasipse deterjanı internetten aldım daha gelmedi :)

Ben de geçen hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim :) ama nevresimimi sermedim. Doğuma giderken sereceğim. Kızlar hastane odasını süslemek için neler aldınız? Ben ilk doğumumda yapamamıştım, babam kaza geçirmişti kötüydük hiç ilgilenememiştim o işlerle. Ama bu kez yapmak istiyorum.

Bir de omurlar arasına girmeden önce cilde lokal anestezi yapıyorlar omur arasına girişi bile hissetmemiştim ben. Elektrik çarpması hissedeceksin şakın kımıldama o anda vs. Gibi bir sürü şey anlatılmıştı bana ama ben hiç birşey hissetmedim. Hemen katateri taktı anestezi uzmanı. Oturur pozisyonda yapıyorlar zaten. Sonra iki tane erkek hemşire geldi beni yatırdı. Ben bacaklarımı oynatamayınca panik olmuştum. Allah felçli insanların yardımcısı olsun...
Amin canim...biraz olsun.rahatladim saol canim dun aksam biraz izledim kalbim sksti:)) baklm doktor ne diyecek

Ben de geçen hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim :) ama nevresimimi sermedim. Doğuma giderken sereceğim. Kızlar hastane odasını süslemek için neler aldınız? Ben ilk doğumumda yapamamıştım, babam kaza geçirmişti kötüydük hiç ilgilenememiştim o işlerle. Ama bu kez yapmak istiyorum.
Ben suslemyi dusunmuyrm kapi susu aldim,serbet yapcam suslu bardak.aldim hediyelik aldim bide yetr :)

Astın mı o minnoş kıyafetleri annesi hıı ben de bu hafta yıkıcam nasipse deterjanı internetten aldım daha gelmedi :)
Ben bugun kendi gecelik pijama ve sabahlıklarımı yıkadım tatlım bebis icin dalin kullanmycam en azından bir süre :) ama kendim icin kullanabilirim diye dusundum cunku benle temas halinle olacagından bunlar da boyle olsun istedim :) ufaklıgın kıyafetleri icin erken henuz 30+3teyiz biz teyzesi :))

Ben malzemeleri bu h.sonu alıcam sonra iyce agırlastgmda alısveris zor olur diye...hadi beyin fırtınası yapalımmm neler yapsak nasıl yapsakkk :))) kapı süsü olur fiyonklar olur bi kendi yatagımız bi bebekleri getrdikleri sey icin bi de bunun etrafına tül fln olsa ama onun ölcusu nasıl olcak orda takıldım...masada da serbet konulan kavanoz tarzı sey bardakları olur bebek kurabiyeleri olur suslu bi tabakta bi de sepet alıcam cikolatacı suslemeli bi cikolata aranjesi yapıcakk başka ? :)))

İntermette bu suslemeyle ilgili set seklinde satilan seyler var bir bakin derim kizlar..
Benim internette gorduklerim genelde organizasyon sirketlerinin setleri ve sunumları..acıkcası epey pahalı ve bence kendimiz yapsak pek farklı degil..senin uyguna buldugun bir site var mı canım biz de göz atalım ?

Benim internette gorduklerim genelde organizasyon sirketlerinin setleri ve sunumları..acıkcası epey pahalı ve bence kendimiz yapsak pek farklı degil..senin uyguna buldugun bir site var mı canım biz de göz atalım ?
Gittigidiyorda gormustum ben canm.. Hatta bebek sekerinide ordan yaptirmayi dusunuyorum instagramda verilen fiyatlarin yari fiyatina urunler var

Ben malzemeleri bu h.sonu alıcam sonra iyce agırlastgmda alısveris zor olur diye...hadi beyin fırtınası yapalımmm neler yapsak nasıl yapsakkk :))) kapı süsü olur fiyonklar olur bi kendi yatagımız bi bebekleri getrdikleri sey icin bi de bunun etrafına tül fln olsa ama onun ölcusu nasıl olcak orda takıldım...masada da serbet konulan kavanoz tarzı sey bardakları olur bebek kurabiyeleri olur suslu bi tabakta bi de sepet alıcam cikolatacı suslemeli bi cikolata aranjesi yapıcakk başka ? :)))
ben anne yatak için kurdela, bebek küvez içn tül ve kurdela, bebek şekeri sepeti, kapı süsü, takı yastığı yaptırdım. lohusa şerbeti için şişe ve bardaklar aldım, çikolata yaptırıcam. gerçi bunları yaptıktan sonra da kendime kızmadım değil, yani görmemişin bi çocuğu olmuş deyimini tam anlamıyla karşıladım. ha birde lohusa taç terlik, bebek için bandana:110:

kızlar bugün de başka bi kadın karnıma bakıp kesinlikle oğlun olacak demesin mi...bu kadınlar beni delirtmeden doğum iznine ayrılmam lazım. son dönemlerde ne çok yorum yapan çıkıyor. önceden bol giyiniyordum anlayamıyorlardı hamile olduğumu da rahat ediyodum

Back
X