Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim cnm, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunKızlar benim oğlum da dün 39+1de sezeryanla dünyaya geldi darısı size çok güzel bir duygu gerçekten de![]()
En son kontrolde 3200 olctu alet canim ama doktor bu alet fazla olcuyor dedi sanirim dogdugunda 3000 3100 fln dogacak insallah... Bizimki hep onden gidiyordu 4 kg bulacak diyordu doktorda son haftalar az kilo aldi ama normal standartlarda diyor haftasina goreHülya senin bıdık kaç kilo oldu cnm?
Onemli olan doktorum bence doktorundan memnunsan son anda doktor degistirmek hic mantikli degil canim bence.. ozel hastaneler hepsi somucta odalari me kadar farkli olabilirki bu kadar ayrintiyla kafani yorma bence..ya kızlar iki gündür canım çok sıkkın. şu hastane yönetimi tadımı kaçırdı. doğum paketlerini öğrenmeye gidince 10 güne bana fiyat bilgisi anca verdiler onu da herseferinde farklı bi şey söylediler. son olarak dün bi fiyat söylediler değiştirirler mi yine bilmiyorum. hal böyle olunca gidip acıbademde bi doktorla görüşüp orasının doğum paketini öğrendim. şimdi kararsızım nerde doğum yapsam diye. son zamanlarımda bana bunu yaşattıklarına inanamıyorum. zaten normalde aşırı detaycı bi insanım şimdi de iyice kafayı yedim hormonlar sayesinde. hangisinin ultrason cihazı nasılmış, hasta odaları nasılmış ona bile kafayı taktım yani..sanki bütün dertlerim bitmiş
Maşallah yine cnm, haftasına göre iyiymiş. Senin kontrol ne zamandı?En son kontrolde 3200 olctu alet canim ama doktor bu alet fazla olcuyor dedi sanirim dogdugunda 3000 3100 fln dogacak insallah... Bizimki hep onden gidiyordu 4 kg bulacak diyordu doktorda son haftalar az kilo aldi ama normal standartlarda diyor haftasina gore
Sen gebeliğinin başından beri aynı dr a gitmiyor musun cnm?ya kızlar iki gündür canım çok sıkkın. şu hastane yönetimi tadımı kaçırdı. doğum paketlerini öğrenmeye gidince 10 güne bana fiyat bilgisi anca verdiler onu da herseferinde farklı bi şey söylediler. son olarak dün bi fiyat söylediler değiştirirler mi yine bilmiyorum. hal böyle olunca gidip acıbademde bi doktorla görüşüp orasının doğum paketini öğrendim. şimdi kararsızım nerde doğum yapsam diye. son zamanlarımda bana bunu yaşattıklarına inanamıyorum. zaten normalde aşırı detaycı bi insanım şimdi de iyice kafayı yedim hormonlar sayesinde. hangisinin ultrason cihazı nasılmış, hasta odaları nasılmış ona bile kafayı taktım yani..sanki bütün dertlerim bitmiş
evet gidiyorum canım. o da geçen kontrolde acil bi durum olursa direk hastaneye gel, burda nöbetçiler var dedi. şimdi kafama takıldı doğuma girmeyeceğim mi demek istedi acabaSen gebeliğinin başından beri aynı dr a gitmiyor musun cnm?
gözün aydın canım hayırlı evlat olsunBenim oğlum geldi çok şükür.Biraz zor oldu doğum hâlâ da çok agriliyim.Ama çok güzel.Hepiniz inşallah sağlıkla ferah rahat dogumlarla alırsınız bebislerinizi kucağınıza
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKızlar benim oğlum da dün 39+1de sezeryanla dünyaya geldi darısı size çok güzel bir duygu gerçekten de![]()
hımm bi de oraya bakayım; okadar kalabalıksa benimle aynı hasEvet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)
bi de oraya bakayım. belki aynı hastaneye giden vardırEvet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)
Canım doktora direk sor bence aklına ne geliyorsa en azından sonradan icin içini yemez..bir de bence her ayrintiya takılip son zamanlarinı kendine zehir etme derim ve şu ana kadar gittigin doktoru degistirmemekde fayda var bence..bak bana haftaya dogum olcak yuksek ihtimalle ve daha 35 dolmamisken inan o süslemeler ivır zıvır hicbiri gozumde degil ctesi fotograf cekimim vardi iptal ettim kendimi yormamam gerekiyormus ve elbise bile diktirmistim..ama inan bana dogsun saglıkli olsun da gerisi teferruat klise gelicek belki ama dusuncem gercekten bu sekilde..lutfen tadinı cikart benim bazen geceleri uykum kacıyor cok ufak olcak soyle mi olur boyle mi diye sen keyfini cıkar ye ic gez ne biliyim sevdigin seyleri yap ve hep pozitif ol hersey halledilir birak onları da süstür paradır vs eşler düsunsun artik :))))evet gidiyorum canım. o da geçen kontrolde acil bi durum olursa direk hastaneye gel, burda nöbetçiler var dedi. şimdi kafama takıldı doğuma girmeyeceğim mi demek istedi acaba
Bak canım :)hımm bi de oraya bakayım; okadar kalabalıksa benimle aynı has
bi de oraya bakayım. belki aynı hastaneye giden vardır
Haftasina gore normal diyor su anda ama iri giderken boyel dusmesi endiselendirmisti ama cok sukur kilo kaybi olmadi son hafta az da olsa aldi cuma son kontrol insallah dogum tarihini netlestirirz dedi cumayaMaşallah yine cnm, haftasına göre iyiymiş. Senin kontrol ne zamandı?
Ayri muayenehanesi var doktorun sanirim ben oyle anladim.. Benim doktorumda oyle hastaneye bagli calisiyor ama kadin dogum bolumu farkli bir binada dogum diger binada oluyor. Banada doktorum her defasinda sancin olursa siyun gelirse suraya gideceksin diyor giderkende beni arayabilirsin aramazsanda hastaneden aricaklar diyor..evet gidiyorum canım. o da geçen kontrolde acil bi durum olursa direk hastaneye gel, burda nöbetçiler var dedi. şimdi kafama takıldı doğuma girmeyeceğim mi demek istedi acaba
Sor tatlım, siz Doğuma girmiyor musunuz diye? Ayrıca son dakikada dr değiştirme bence, dr una güveniyorsan ne önemi var ki hastanenin? Hepimiz ortalama üstü hastanelerde Doğum yapacağız...evet gidiyorum canım. o da geçen kontrolde acil bi durum olursa direk hastaneye gel, burda nöbetçiler var dedi. şimdi kafama takıldı doğuma girmeyeceğim mi demek istedi acaba
Hatırladım cumaHaftasina gore normal diyor su anda ama iri giderken boyel dusmesi endiselendirmisti ama cok sukur kilo kaybi olmadi son hafta az da olsa aldi cuma son kontrol insallah dogum tarihini netlestirirz dedi cumaya
Ben de düşündüm aynı şeyi, Doğuma mı aldılar acaba?