Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canimm neden oyle bir problem olmuski acaba birsey dediler mi??Kızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
gözün aydın canım inş sağlıklı hayırlı evlat olsunKızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
Doğum yaptığını okuyunca yazmak istedim canım. Gözün Aydın. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin.Kızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
Kızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
Hızlı nefes alıyormuş onu dengeleyeceklermişHayirli olsun canimm neden oyle bir problem olmuski acaba birsey dediler mi??
Herkesin söyledigine göre onceden kullanıp yumuşatmanın faydası oluyormuş..bir de benim iyce hassaslaşıp acımaya başlamıstı tabiki herkesin yapısı farklıdır ama bence faydası olur zararı olmaz denilen seylerden biri olabilir bu canım :) bir de ben emziremiycem kuveze gttcegi icin kızım.pompoyla da cok hard core olur en azından iyce yumusak ve bakımli olsun dedim..neden şimdiden kullanıyorsunuz ki. benim göğsüm herzamankinden farklı değil. azcık karardı sadece. akıntı falan da yok. acaba olması mı lazım
Sütümü sağıp cam biberonda dolapta bekletiyorum 1 günlük ne kadar çıkarsa onu gönderiyorum. Taze olması gerekiyor. Bir öğünde 10 ml içiyorlar şimdi ve 10 öğün veriyorlarmış. Hergün içtikleri ml oranı artıyor. 11_12_13 ml diye artarak gidecek. Bebeklerimden birisi emmeye başlamış çok sevindim anne sütü şifa olmuş kuzularaMasallah canım insallah bizimkiler de öyle olur internette ilerleyen dönemde gelisim geriligi oldugunu yazanlar var insanın morali çöküyor insallah bizimkiler öyle olmaz..bu arada sütünü sağıp bir kerede mi veriyorsun gunde tek sefer mi besleniyorlar acaba ?
Hayırlı olsun canım insallah saglıklı olsun da ne kadar kaldigı onemli degil sen içini ferah tut ve dinlenmene bak kendini toparla bu süre zarfında..darısı bizlerin başına :)Kızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
Canım benim gögüs ucum minicik ve çok hassastı eskiden beri. Ilk sağmalarda ayva cekirdekli losyonu sürdüm, kendi sütümü ve lanolin kremi sürdüm daha yara fln bisey olmadı.lanolin krem cok güzel meme ucunu ferahlatiyor serinlik veriyor. Bebekler emince olacak mi bilmiyorum ama.Herkesin söyledigine göre onceden kullanıp yumuşatmanın faydası oluyormuş..bir de benim iyce hassaslaşıp acımaya başlamıstı tabiki herkesin yapısı farklıdır ama bence faydası olur zararı olmaz denilen seylerden biri olabilir bu canım :) bir de ben emziremiycem kuveze gttcegi icin kızım.pompoyla da cok hard core olur en azından iyce yumusak ve bakımli olsun dedim..
Ay çok şükür canım bak nasıl da yoluna giriyor her sey bin sükür valla kendimin gbi sevindim şu an :) darısı bizim başımıza insallah...Sütümü sağıp cam biberonda dolapta bekletiyorum 1 günlük ne kadar çıkarsa onu gönderiyorum. Taze olması gerekiyor. Bir öğünde 10 ml içiyorlar şimdi ve 10 öğün veriyorlarmış. Hergün içtikleri ml oranı artıyor. 11_12_13 ml diye artarak gidecek. Bebeklerimden birisi emmeye başlamış çok sevindim anne sütü şifa olmuş kuzulara![]()
Olur bence canım emmeden önce silmesek bile zararı olmuyormuş o kremin..kullanıp da faydasını görmeyen duymadım ben..bence devam et kullanmayaCanım benim gögüs ucum minicik ve çok hassastı eskiden beri. Ilk sağmalarda ayva cekirdekli losyonu sürdüm, kendi sütümü ve lanolin kremi sürdüm daha yara fln bisey olmadı.lanolin krem cok güzel meme ucunu ferahlatiyor serinlik veriyor. Bebekler emince olacak mi bilmiyorum ama.
Benim öncesinde sezaryenim olduğu için 3800 in üstü rahme zarar verir dedi. O zamana kadar doğarsa normal olacak inşallah.Canım o tarihte normal doğum olması zor diye biliyorum genelde 40. Hafta bittikten sonra normal doğum başlıyor.
Sağol canım, seninkiler inşallah girmez de kucağına alırsın hemenAy çok şükür canım bak nasıl da yoluna giriyor her sey bin sükür valla kendimin gbi sevindim şu an :) darısı bizim başımıza insallah...
Canm peki dogar ya da dogmaz diye birsey dedi mi yerlesim yerine gore yorum yapiyorlar ya.. Ben yarinki kontrolumu cok merak ediyorum cunku ozellikle sol bacagimi kaldiramiyorum sanki asagiya indi bebek iyice yaaBenim öncesinde sezaryenim olduğu için 3800 in üstü rahme zarar verir dedi. O zamana kadar doğarsa normal olacak inşallah.
gözün aydın canım. tez zamanda kavuşun inşallahKızlar bende oğluma kavuştum ama oğlum nefes probleminden dolayı şuan küvezde yarın çıkarmış inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin epidural sezeryanla Doğum yaptım çok güzel bir Doğum oldu
Pek ümidi Yok aslında plesenta hala iyi dedi. Nst de birşey çıkmadı. Ama ben günde rahat 10 defa kasılma yaşıyorum. Ve iki gündür gerçekten yerimden kalkmakta zorlanıyorum. Ama bugünden itibaren her an Doğum olabilirmiş de. Anlattı onu ne zaman aramam gerektiğinden bahsetti. 15 dakikada en az 1 dakika süren sancım olduğunda, nişan ya da su gelmesi durumunda ara dedi. Sancıyı tarif etmeme gerek Yok, anlarsın dedi. Bir de karın çapı için 35 in üstünde dedi. Bundan sonra sen aç da kalsan senden deli gibi çeker ve hızla kilo alır dedi. Ne yapacağımı bilemedim Hülya sevinsem mi korksam mı?Canm peki dogar ya da dogmaz diye birsey dedi mi yerlesim yerine gore yorum yapiyorlar ya.. Ben yarinki kontrolumu cok merak ediyorum cunku ozellikle sol bacagimi kaldiramiyorum sanki asagiya indi bebek iyice yaa
Hızlı nefes alıyormuş onu dengeleyeceklermiş
Ben iki bacağımı da kaldıramıyorum bu arada. Otururken bile bacaklarımı rahatsız ediyor. Ama karın düşünce yandan aynaya baktığımızda paket bölgemize geliyormuş.Canm peki dogar ya da dogmaz diye birsey dedi mi yerlesim yerine gore yorum yapiyorlar ya.. Ben yarinki kontrolumu cok merak ediyorum cunku ozellikle sol bacagimi kaldiramiyorum sanki asagiya indi bebek iyice yaa
Pek ümidi Yok aslında plesenta hala iyi dedi. Nst de birşey çıkmadı. Ama ben günde rahat 10 defa kasılma yaşıyorum. Ve iki gündür gerçekten yerimden kalkmakta zorlanıyorum. Ama bugünden itibaren her an Doğum olabilirmiş de. Anlattı onu ne zaman aramam gerektiğinden bahsetti. 15 dakikada en az 1 dakika süren sancım olduğunda, nişan ya da su gelmesi durumunda ara dedi. Sancıyı tarif etmeme gerek Yok, anlarsın dedi. Bir de karın çapı için 35 in üstünde dedi. Bundan sonra sen aç da kalsan senden deli gibi çeker ve hızla kilo alır dedi. Ne yapacağımı bilemedim Hülya sevinsem mi korksam mı?