Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Kalkanla emsin ozaman üzme kendini sonuçta anne sütü emiyor önemli olan o benceKizlar bebegimi kalkansiz emziremiyorum ya napmaliyim bilemiyorum almak istemiyor onsuz bazen biraz cekiyo birakiyo sinirleniyor agliyor bende agliyorum sonra kafayi yememe az kaldi neden gogsumu almihor ya![]()
Kaklanla emzirmek zor oluyor canim gittigin yerlerde sorun oluyor fln bir de memenin kokusunu tadini almasini oneriyolar.. Ayrica gogsumdeki yaralarda gecmiyor kalkan kullandigim surece cok uzun surermis gecmesi oyle diyor doktorlar.. AmaCanım Kalkanla emsin ozaman üzme kendini sonuçta anne sütü emiyor önemli olan o bence
Anladım canım. Benimde hala yara çok fena acıyor hiç geçmeyecek gibi bide benim bıdık gaz sancısından dolayı sürekli emmek istiyor o yüzden doktorun verdiği kremide süremiyorumKaklanla emzirmek zor oluyor canim gittigin yerlerde sorun oluyor fln bir de memenin kokusunu tadini almasini oneriyolar.. Ayrica gogsumdeki yaralarda gecmiyor kalkan kullandigim surece cok uzun surermis gecmesi oyle diyor doktorlar.. Ama
Bizim findik alisti kocamann ucu var tabi benum gogus uclarim hala kucucuk
Lanoil iceren kremleri sirebilirsin canim onlarla direk emzirebiliyirsun.. Bir de ben bu konuyu cok cok arastirdim goguslerim kaniyordu benim iki gundur aventin koruyucu gogus kalkanini aldim gogus pedi takmayi biraktim onlari takiyorum ve inanilmaz rahatlatti beni mutlaka almalisin. Yaralarin iyilesmesinin kaynagi kuru kalip hava almasi yapabiliyorsan evde gogusleri ac havalandir ben yapamadim onu cunku sutum cok akti bu avent cok ise yaradi bendeAnladım canım. Benimde hala yara çok fena acıyor hiç geçmeyecek gibi bide benim bıdık gaz sancısından dolayı sürekli emmek istiyor o yüzden doktorun verdiği kremide süremiyorum
Sma gold tadı iyi değil o nedenle memeyi tercih ediyor.bizde de aynı derin uyku yok hiç durmuyor hep sallıyoruz kucakta Beşikte ayakta. hep gaz sancısı yada kabızlık gibi süt yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz acaba mama kullananlar ne kullanıyor kızlar
Makineyle sağarak çıkar göğüs ucunu cnm. Kocaman yapar makine o arada sağdığın sütü verirsin 1-2 gün böyle yaparsan yaran iyileşir ucu da çıkarKaklanla emzirmek zor oluyor canim gittigin yerlerde sorun oluyor fln bir de memenin kokusunu tadini almasini oneriyolar.. Ayrica gogsumdeki yaralarda gecmiyor kalkan kullandigim surece cok uzun surermis gecmesi oyle diyor doktorlar.. Ama
Bizim findik alisti kocamann ucu var tabi benum gogus uclarim hala kucucuk
bizde de aynı derin uyku yok hiç durmuyor hep sallıyoruz kucakta Beşikte ayakta. hep gaz sancısı yada kabızlık gibi süt yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz acaba mama kullananlar ne kullanıyor kızlar
ay evet ya her mamayı deneyerek gidiyoruz evolvia aptamil hipp şimdi sma sanki isteksiz içiyor bu mamayı bu sma yı sevmedi diye düşündüm bende tadı kötü demek ve ilk defa bu mama da bu kadar kabızlık oldu sanki aptamil conformil önerdi doktorSma gold tadı iyi değil o nedenle memeyi tercih ediyor.
Bizim sıkıntımız Yok sma da cnm. Sma kullanan bebekler emmeyi bırakmıyor ama anne sütü daha tatlı olduğu için. Benim de süt miktarıyla ilgili sıkıntım var ama hergün daha iyiye gidiyoruz. Daha az mama alıyor her geçen gün ve kilo alımı artıyor, böyle böyle 6 ay bitecek bir şekilde :)ay evet ya her mamayı deneyerek gidiyoruz evolvia aptamil hipp şimdi sma sanki isteksiz içiyor bu mamayı bu sma yı sevmedi diye düşündüm bende tadı kötü demek ve ilk defa bu mama da bu kadar kabızlık oldu sanki aptamil conformil önerdi doktor
Ben uyuyabilen biri değilim, gündüz bir kere uyuyorum ama sırf süt içinSutu artiran en onemli sey su bence kizlar gerisi yalan bol bol sut icip bebisler her uyudugunda sizde uyuyup dinlenin
Senin iki tane canim daha yorucudur muhakkak bende gunduz bir sefer uyumaya calisiyorum cunku uyandigimda goguslerim catlicak gibi oluyor oglumda daha bi istahli emiyor gibime geliyor mutlu oluyorum..Ben uyuyabilen biri değilim, gündüz bir kere uyuyorum ama sırf süt için
Benim ilkinde de sütte sıkıntım olmuştu cnm sebebine psikolojik diyorlar sütüm yeterliymiş öyle diyorlar ama ben ilkinde çok zor günler atlatmıştım onun korkusu sanırım bendeki hala. Yoksa 2 gün önce aşıya gittik kilo alımı çok iyi kes mamayı dedi dr. Aslında verdiğimde günde 4 defa 2 yada 3 ölçek maksimum onu da bazen bitiriyor bazen kusuyor bazen de reddediyor. Fakat elimde değil çok panikliyorum o olmayınca. Dr a söz verdim keseceğim diye orda bi güven geldi bana dr süt yeterli filan diyince ama eve gelip akşam melis ağlayınca panik oldum yine sütüm hep gitti. Kendi dr umuzu aradık ne yapalım zorlayın mı kendimi diye. O da senin bebeğin anne sütüyle besleniyor korkma verdiğin mama onu sadece tatmin ediyor birşey olmaz o kadarcıktan ver dedi. Melisin kilosunda bir bebek öğünde 150 cc alırmış ve 8 öğün alırmış normalde süt olmazsa. Bıraktık biz de artık düşünmeyi :)Senin iki tane canim daha yorucudur muhakkak bende gunduz bir sefer uyumaya calisiyorum cunku uyandigimda goguslerim catlicak gibi oluyor oglumda daha bi istahli emiyor gibime geliyor mutlu oluyorum..
Seni cok iyi anliyorum canim bendede ayni evham var biz mama vermiyoruz ama surekli cocugu tartma ihtiyaci hissediyorum acaba doydumu diye esimin basinin etini yiyorum surekli emmek istiyor bebek acaba doymuyomu diye kendimi yiyorum.. kalkanla emzirme olayina mesela acayip taktim sanki onunla emince olmuyomus gibi emmeyi birakirmis gibi geliyo zaman gectikce gogsumdeki yarakara rahmgmen ugrasiyim alsin diye ama olmuyorBenim ilkinde de sütte sıkıntım olmuştu cnm sebebine psikolojik diyorlar sütüm yeterliymiş öyle diyorlar ama ben ilkinde çok zor günler atlatmıştım onun korkusu sanırım bendeki hala. Yoksa 2 gün önce aşıya gittik kilo alımı çok iyi kes mamayı dedi dr. Aslında verdiğimde günde 4 defa 2 yada 3 ölçek maksimum onu da bazen bitiriyor bazen kusuyor bazen de reddediyor. Fakat elimde değil çok panikliyorum o olmayınca. Dr a söz verdim keseceğim diye orda bi güven geldi bana dr süt yeterli filan diyince ama eve gelip akşam melis ağlayınca panik oldum yine sütüm hep gitti. Kendi dr umuzu aradık ne yapalım zorlayın mı kendimi diye. O da senin bebeğin anne sütüyle besleniyor korkma verdiğin mama onu sadece tatmin ediyor birşey olmaz o kadarcıktan ver dedi. Melisin kilosunda bir bebek öğünde 150 cc alırmış ve 8 öğün alırmış normalde süt olmazsa. Bıraktık biz de artık düşünmeyi :)
Bizimki canı isteyince uyuyor ama gece uykusu oturmaya başladı artıkKızlar uyku düzenini oturtabildiniz mi?
Ben uyku egitimi vermeyi cok istedim ama bebegim kolik oldugu icin şu an cok zor canım zaten 4.ayda egitim vermeye baslamak daha iyi diye yazıyor kaynaklarda şu an cok kasmana gerek yok bnce :)Kızlar uyku düzenini oturtabildiniz mi?