2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Ilk defa mı histeroskobi yapıldı size benim de beşinci gün kaliteli olan embriyolar tutunamadı

Bende de aynı sorun var , bu ay doğum kontrol hapı ve lucrin verildi , geçen ay e2 300 çıkmıştı. Ama 70 düşük aslında doktorum 100 e kadar yaaprım demişti.
Benim çoğu zaman 60-70 arasındadır E2 ,yüksek olabilir mi , o nedenle mi ilk transferimiz başarısız oldu diye düşünüyordum.Boş yere endişe etmişim.Doktorum 70 hatta 80 ne kadar E2 normal kabul edilir dedi. 80 nin üstünde olması kistten kaynaklı da olabilirmiş.

E2 degerine ne zaman bakılıyor doldurulmuş embriyo tedavisinde bakılıyor mu benim doktorum e2 doldurulmuş etki etmez yumurta toplamayacaz bakmaya gerek yok dedi burdanda hep e2 degerinden bahsediliyor

Bu kez tedavin nasıl canım? Bendede aynı problem var estrofwme basladınız mı

Başladık canım?İlaçları kullanıyorum ,henüz doktora kontrole gitmedim ...Bekliyorum

E2 degerine ne zaman bakılıyor doldurulmuş embriyo tedavisinde bakılıyor mu benim doktorum e2 doldurulmuş etki etmez yumurta toplamayacaz bakmaya gerek yok dedi burdanda hep e2 degerinden bahsediliyor
Aynen de doktorunun dediği gibi benim dr da sadece tüp bebek tedavisi öncesi ve sırasında e2 baktırırdı.Endometrium kalınlaştırma tedavisinde ya da öncesinde hiç E2 istenmedi.

Başka ilaç kullanıyormusun canım bende yarın gidicem doktora
Slm kızlar bende sabah gidicem doktora . Dondurulmuş embriyo transfer olucak. Bende e2 veriyorum. Estrofem kullaniyorum . 2. Denememiz olucak . İlk denememiz de estrofem , climara bant birde cirnone jel kullanmistim. Şuan sadece estrofem kullaniyorum. Allah herkese gonlundekini versin kızlar

Kızlar doktordan çıktım. Estrofem e devam ve dozu arttırıldı. Rahim durumu nasıl bilmiyorum ama 6.1 mm dedi kalınlığına. Cuma tekrar gidicem

Başladık canım?İlaçları kullanıyorum ,henüz doktora kontrole gitmedim ...Bekliyorum .Durumundan bahseder misin sen de?
Bende bu gün doktora gittim bu kez cyclo-progynova verdi daha önce estrofemle yeterı kalınlığa ulasmamıstı gunde 3 tane içiçem

Bende bu gün doktora gittim bu kez cyclo-progynova verdi daha önce estrofemle yeterı kalınlığa ulasmamıstı gunde 3 tane içiçem
C.progynovadan mı 3 tane içeceksin ,bunun yanında estrofemde kullanacak mısın? Nar suyu içmeyi denemiş miydin?Kimilerinde gerçekten epey kalınlaştıcı etki yaratıyor.

Yok canim zamani gelinceye kadar yapmayi dusunmuyorum. Zamanindan once test yapinca dogru sonuc almama ihtimali var ve etkilenmek istemiyorum. Allah guc versin beklemek zor.
Erken yapilan testler yaniltici oluyor.hadi hayirlisi insallah olumlu sonuclar aliriz seviniriz.tedaviyi nerede oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…