- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
senin ilacın beyazları östrofemdeki gibi östrojen içeriyor,kahverengiler ise progesteron içeriyor.Bu dkhapı gibi değil bunu kullanıp doğal yollardan gebe kalmayı deneyebilirsiniz diyen doktorlar var.Östrofemdden accuk daha masum gibi sankiCanım bu ilaçta estrofem benzerı bır ılacmıs daha önceden bunu kullanıyorlarmıs doktor bu Kez estrofem yerıne bunu deneyelım dedı bu ılacın içindeki acık renklıler içiliyormus rahim kalınlastırmada bıtınce tekrardan alıcam ayrıca nar suyunu duzenlı olarak hic denemedım umarım bende işe yarar Senin tedavin nasıl
Kaç gün oldu alalı canım rahim kalınlığı kaçta suan? Bu arada ben sadece beyazları alıyorum canım. Sen daha önce kullandın mı bu ilacı?senin ilacın beyazları östrofemdeki gibi östrojen içeriyor,kahverengiler ise progesteron içeriyor.Bu dkhapı gibi değil bunu kullanıp doğal yollardan gebe kalmayı deneyebilirsiniz diyen doktorlar var.Östrofemdden accuk daha masum gibi sanki. Ben günde 6 östrofem alıyorum şuanda .
erken gebelik testinde yanılma oluyor mu çok emin değilim ama standart gebelik testlerinde hata olabiliyor.Erken gebelik kitleri ,50 betahcg ve sonrası için çalışıyor genellikle...Ağrı jelden de olabiliyor sanırım ,inşallah jelden değildir seninki ...BundandırArkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?
Ben de kullandım bu ilacı evet.Ben normal birer tane içmiştim.Kaç gün oldu alalı canım rahim kalınlığı kaçta suan? Bu arada ben sadece beyazları alıyorum canım. Sen daha önce kullandın mı bu ilacı?
Rahim kalınlastırma amacıyla mı kullanmıstın canım etkısı olmadı mı sende?histeroskopi yaptırdın mı ? Bu arada sen kac estrofemle tedavıye basladın ve kontrolun ne zaman. inş. bu kez kontrolde mutlu sona ulaşırız.Ben de kullandım bu ilacı evet.Ben normal birer tane içmiştim.
Östrofemi 8 gündür kullanıyorum kaç mm bilmiyorum henüz kontrole gitmedim.Kontroldeböyle olur muyuz acaba?
Uzun süre östrofem kullandığım iki tedavide östrofemi bıraktığımda uzun süre regli kanaması gelmeyince progynova yı vermişti doktorum.Kanamayı söktürmek içindi sanırım vermesi.Ancak kk de kalınlaştırma amaçlı verildiğini de okumuştum.Ben iki kez histeroskopi oldum .Yapışıklık görülmedi.İkinci histeroskopimi geçen ay oldum.İkinciyi olma nedenimle polip ve miyom olmuştu.Doktorlar kabul etmese de ben yoğun olarak kullandığımız bu östrojenlerden oluştuğunu düşünüyorum.Rahim kalınlastırma amacıyla mı kullanmıstın canım etkısı olmadı mı sende?histeroskopi yaptırdın mı ? Bu arada sen kac estrofemle tedavıye basladın ve kontrolun ne zaman. inş. bu kez kontrolde mutlu sona ulaşırız.
Baska ilaç kullandınız mı ?Kızlar Perşembe günü transferim oldu benimde :) bu arada östrafemle 6. Gün rahim kalınlığına 5.5, 11. Gün 9.5 transferim 18. Gün oldu
Bende 9. Gun yatim cikmadi bu gun 10.gun test gunum 3 martta bu tarihe kadar yapmicamArkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?
Banaydı sorun değil mi? Alıntı yapmamışsın ben de soruyu üstüme alındımBenim kontrolünde çarşamba günü, gecen hafta çarşamba başladım içmeye 3 ile başladım bende gecen ay histeroskopi oldum bi problem yok dendi kazıma yapıldı kalınlasmayı arttırmak amacıyla, öncekinde 7,5-8 arası da kaldı senin kalınlık kaçta kaldı?
Sana sormuştum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bu kez yüzümüz gülecek...Banaydı sorun değil mi? Alıntı yapmamışsın ben de soruyu üstüme alındım.benim tedavilerin birinde 6,5 ta kaldı ,diğerinde 6,5 a dayandı ancak 6,5 tan 4 mm e geriledi.Benim histeroda da çizikler atıldı kalınlaşmayı ve tutunmayı uyarmak için ...Bakalım ne olucüü ümit etmek zor benim eski tedavideki rakamlarla .
pardon sizi alıntılamışımBende 9. Gun yatim cikmadi bu gun 10.gun test gunum 3 martta bu tarihe kadar yapmicam
kalınlaşma için başka birşey kullanmadım. öztrafemle brlikte transferden 1 hafta önce progestan kullanmaya başladım bir de kendi özel durumlarımdan dolayı aspirin ve kortizon kullandım.Baska ilaç kullandınız mı ?
Gerçekten üzücü bende erken gebelik testin de negatif gördüm dün hani 9. Gün ama dua ediyorum yanlıştır salı günü kan tahlili yaptırıcam ama hiç bir belirti yok. Kan tahlilini burdan da paylaş olur mu9.gün kanda 2.7 çıktı bugün 12. Günüm gidip tahlil yaptıracağım ama hiç ümidim yok 2. Denememdi ve 2 tane 5. Gün embriyosu konulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?