- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben diyet moduna degildim pek bugünSelam kızlar ilk gününüz nasıl geçti? Ben geç yattım ve geç kalktım o yüzden fazla yemek yeme fırsatım olmadı biraz spor yaptım şimdi de akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum
Günlük sahibi ben değilim ama bence katılabilirsiniz, sizin benden az yolunuz var ne guzelllKizlar araniza katıla bilirmiyim. Kilo 66.3 boy 1.69 biraz geciktim sanırım
Kizlar araniza katıla bilirmiyim. Kilo 66.3 boy 1.69 biraz geciktim sanırım
Ben diyet moduna degildim pek bugünBen de çok geç yattım,çok geç kalktım ,kahvaltıda bayağı kalorili şeyler yedim, akşam yemeğinde dengeledim. Ama aksam sufle yedim çayla bir bugünü saymadım diyetten
Pes etmek yok tabii. Stevia kullansaniz? Şeker yerine olur mu ki hani onunla tatlı yapsaniz mesela?Katilabilirsin tabi ki.
Kizlar ben de sabah cok kalorili degildi yalniz aksama dogru sapittim. Daha dogrusu yemekten sonra tatli ihtiyaci duydum. O yuzden bir dilim kek yedim. Meyveyi birakmadigim surece bu insulin direncinden kurtulamayacagim galiba ama pes etmedim .
Bende de aynı sorun var. Bütün gün güzel gitti spor da yaptım ama akşam kurabiye yedim. Hep şu tatlı isteği beni deli ediyorKatilabilirsin tabi ki.
Kizlar ben de sabah cok kalorili degildi yalniz aksama dogru sapittim. Daha dogrusu yemekten sonra tatli ihtiyaci duydum. O yuzden bir dilim kek yedim. Meyveyi birakmadigim surece bu insulin direncinden kurtulamayacagim galiba ama pes etmedim .
Pes etmek yok tabii. Stevia kullansaniz? Şeker yerine olur mu ki hani onunla tatlı yapsaniz mesela?
Bende de aynı sorun var. Bütün gün güzel gitti spor da yaptım ama akşam kurabiye yedim. Hep şu tatlı isteği beni deli ediyor
Öyleymiş vallahi.. her 4 saate bir yemeğe çalışıyorum yani aralarda hiç yoksa tatlı krizine giriyorumBir kac gun daha veriyorum kendime. Aslinda tatli yemek istemiyorum. Cok cok mecbur kalirsam.
Insulin direncin mi var?
Öyleymiş vallahi.. her 4 saate bir yemeğe çalışıyorum yani aralarda hiç yoksa tatlı krizine giriyorum
Hapı falan yok mu o direncin ? Tedavisi vs,yani insan ömür boyu tatlısı,meyvesiz nasıl yaşar ki :/ gecmis olsun ikinize de hanımlar.Isimiz zor. Insulin direncinin dusmani tatli . Yememek gerekiyor, meyve dahil .
Hapı falan yok mu o direncin ? Tedavisi vs,yani insan ömür boyu tatlısı,meyvesiz nasıl yaşar ki :/ gecmis olsun ikinize de hanımlar.
Yettim 69.8Tartilsana. 72 mi 69 mu
Ne sahi mi ?Gec kaldin listede yoksun.
Diaformin galiba ,annem kullanıyor. Aslında benim de dikkat etmem lazım, ailede hemen herkes şeker hastası. Anne babam da dahil. Ben korkumdan baktiramiyorjm uzun zamandır sekerime. Cesaret edersem baktiricam,İnsülin direncine de baktiricam. Ben diyetisyene gitmiştim geçen sene, devlet Hastanesi'ne. Diyetisyen galiba sende İnsülin direnci var demişti. Bir diyet listesi yazdı günde 7 dilim ekmegim vardı. Ama hiç tatlı yoktu,bal bile yoktu bir kaşık. Çok sinirlenmistim, 7 dilim ekmek yazdi ,bir kaşık pekmez bile yazmadı diye. Kadın kendince doğru bir şey yapmış meğer ,şimdi anlıyorum :)Sagol.
Bir ilac var , diyabet hastalarina verilen. Dogru beslenme ile cozulemeyecek bir sey degil yani.
Yok iste omur boyu degil. Ben 4 ayda kurtulmustum sonra yedigim dondurmalar, meyveler, tatlilar etkilemiyordu beni. Tabi ki porsiyonlar kucuk olmak sartiyla ta ki cola icene kadar. Sonrasi corap sokugu
gibi geldi.
Ne sahi mi ?gecen de listeye alinmayup hirslanmistim. ben burayi takip ederim. Önümüzdeki aya 65 girerim listeye bak
Diaformin galiba ,annem kullanıyor. Aslında benim de dikkat etmem lazım, ailede hemen herkes şeker hastası. Anne babam da dahil. Ben korkumdan baktiramiyorjm uzun zamandır sekerime. Cesaret edersem baktiricam,İnsülin direncine de baktiricam. Ben diyetisyene gitmiştim geçen sene, devlet Hastanesi'ne. Diyetisyen galiba sende İnsülin direnci var demişti. Bir diyet listesi yazdı günde 7 dilim ekmegim vardı. Ama hiç tatlı yoktu,bal bile yoktu bir kaşık. Çok sinirlenmistim, 7 dilim ekmek yazdi ,bir kaşık pekmez bile yazmadı diye. Kadın kendince doğru bir şey yapmış meğer ,şimdi anlıyorum :)
TVde izlemistim,bir doktor tatlı ihtiyacını kesmek için ceviz yiyin demişti. İkisi de beyinde aynı bölgeyi mı calistiriyormus neymiş, o nedenle ceviz yemek bastiriyormus bu ihtiyacı. Belki işinizi görür, bir deneyin isterseniz.
Bu kez kilo alacaksin bence.
En birinci olacam. En en en birinci. Icimdeki beni ortaya cikaracam.
Yaglarimin arkasinda durmaktan sikildim.
Onu bir başardıkmı daha kolay olurIsimiz zor. Insulin direncinin dusmani tatli . Yememek gerekiyor, meyve dahil .
En birinci olacam. En en en birinci. Icimdeki beni ortaya cikaracam.
Yaglarimin arkasinda durmaktan sikildim.
Onu bir başardıkmı daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?