2017 Son Kilo Gunlugum...

Selam kızlar ilk gününüz nasıl geçti? Ben geç yattım ve geç kalktım o yüzden fazla yemek yeme fırsatım olmadı biraz spor yaptım şimdi de akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum
Ben diyet moduna degildim pek bugün Ben de çok geç yattım,çok geç kalktım ,kahvaltıda bayağı kalorili şeyler yedim, akşam yemeğinde dengeledim. Ama aksam sufle yedim çayla bir bugünü saymadım diyetten

Kizlar araniza katıla bilirmiyim. Kilo 66.3 boy 1.69 biraz geciktim sanırım

Katilabilirsin tabi ki.

Kizlar ben de sabah cok kalorili degildi yalniz aksama dogru sapittim. Daha dogrusu yemekten sonra tatli ihtiyaci duydum. O yuzden bir dilim kek yedim. Meyveyi birakmadigim surece bu insulin direncinden kurtulamayacagim galiba ama pes etmedim .

Pes etmek yok tabii. Stevia kullansaniz? Şeker yerine olur mu ki hani onunla tatlı yapsaniz mesela?

Bende de aynı sorun var. Bütün gün güzel gitti spor da yaptım ama akşam kurabiye yedim. Hep şu tatlı isteği beni deli ediyor

Pes etmek yok tabii. Stevia kullansaniz? Şeker yerine olur mu ki hani onunla tatlı yapsaniz mesela?

Bir kac gun daha veriyorum kendime. Aslinda tatli yemek istemiyorum. Cok cok mecbur kalirsam.

Bende de aynı sorun var. Bütün gün güzel gitti spor da yaptım ama akşam kurabiye yedim. Hep şu tatlı isteği beni deli ediyor

Insulin direncin mi var?

Ben kendime ince bir bileklik alacağım. Sağ koluma takıp hep elim tatlıya gittiğinde ne için uğraştığımı hatırlamak için.

Bir kac gun daha veriyorum kendime. Aslinda tatli yemek istemiyorum. Cok cok mecbur kalirsam.

Insulin direncin mi var?
Öyleymiş vallahi.. her 4 saate bir yemeğe çalışıyorum yani aralarda hiç yoksa tatlı krizine giriyorum

Hapı falan yok mu o direncin ? Tedavisi vs,yani insan ömür boyu tatlısı,meyvesiz nasıl yaşar ki :/ gecmis olsun ikinize de hanımlar.

Sagol.

Bir ilac var , diyabet hastalarina verilen. Dogru beslenme ile cozulemeyecek bir sey degil yani.

Yok iste omur boyu degil. Ben 4 ayda kurtulmustum sonra yedigim dondurmalar, meyveler, tatlilar etkilemiyordu beni. Tabi ki porsiyonlar kucuk olmak sartiyla ta ki cola icene kadar. Sonrasi corap sokugu
gibi geldi.

Diaformin galiba ,annem kullanıyor. Aslında benim de dikkat etmem lazım, ailede hemen herkes şeker hastası. Anne babam da dahil. Ben korkumdan baktiramiyorjm uzun zamandır sekerime. Cesaret edersem baktiricam,İnsülin direncine de baktiricam. Ben diyetisyene gitmiştim geçen sene, devlet Hastanesi'ne. Diyetisyen galiba sende İnsülin direnci var demişti. Bir diyet listesi yazdı günde 7 dilim ekmegim vardı. Ama hiç tatlı yoktu,bal bile yoktu bir kaşık. Çok sinirlenmistim, 7 dilim ekmek yazdi ,bir kaşık pekmez bile yazmadı diye. Kadın kendince doğru bir şey yapmış meğer ,şimdi anlıyorum :)
TVde izlemistim,bir doktor tatlı ihtiyacını kesmek için ceviz yiyin demişti. İkisi de beyinde aynı bölgeyi mı calistiriyormus neymiş, o nedenle ceviz yemek bastiriyormus bu ihtiyacı. Belki işinizi görür, bir deneyin isterseniz.

Ne sahi mi ? gecen de listeye alinmayup hirslanmistim. ben burayi takip ederim. Önümüzdeki aya 65 girerim listeye bak

Bu kez kilo alacaksin bence.

Ceviz badem yiyorum ama insulin direnci baska bir sey. Meyve yiyince tetikliyor mesela. Mandalina yedim cok masum bir sey aslinda. Ondan sonra yemek yedim. Tatli yemeden duramadim.

Tetikleyeni biliyorsun da birakmak isime gelmiyor su ara meyveyi . Sadece mandalina yerim zaten meyvelerden.

Dikkat etmek gerek tabi. Herkes seker hastasi olabilir . Tip II.

Subata kadar cozerim bu isi. Gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…