- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bana bu sayfayı ilk terk edecek sizmisiniz gibi geliyo,ben daha aylarca sürünürmüsüm gibi buralardaBu kez kilo alacaksin bence.
Ceviz badem yiyorum ama insulin direnci baska bir sey. Meyve yiyince tetikliyor mesela. Mandalina yedim cok masum bir sey aslinda. Ondan sonra yemek yedim. Tatli yemeden duramadim.
Tetikleyeni biliyorsun da birakmak isime gelmiyor su ara meyveyi . Sadece mandalina yerim zaten meyvelerden.
Dikkat etmek gerek tabi. Herkes seker hastasi olabilir . Tip II.
Subata kadar cozerim bu isi. Gorursunuz.
Benim diyet prigramim var ayrica fitnes+yuzme ye gidiyorum haftada 5 gün spor yani. Kürlerlede diyetimi destekliyorumGünlük sahibi ben değilim ama bence katılabilirsiniz, sizin benden az yolunuz var ne guzelllnasıl beslenmeyi planliyorsunuz,bir diyet var mı aklinizda
hadi inşallah arkadaşımhadi bakalim bor ay sobra 65 im insallah
Ek :bu nasil bir mesajdir. Anladiniz ama
hadi inşallah arkadaşım
Yüzde bimilyon zayiflarsin o zaman arkadaşım. Zayiflamamanin ihtimali yok,kilolara açık kapı birakmamissin hepsi gidecek zavallılarBenim diyet prigramim var ayrica fitnes+yuzme ye gidiyorum haftada 5 gün spor yani. Kürlerlede diyetimi destekliyorum
Yok ben hiç çıkmıyorum,baskulun olduğu odanın kaloriferleri kapalı.buz gibi oda valla gidesim gelmiyor hiç :)Kızlar tartılıyormusunuz? Ben tartılmadan duramıyorum sabahları
Hadi inşallahhadi bakalim bor ay sobra 65 im insallah
Ek :bu nasil bir mesajdir. Anladiniz ama
Azcik yersin sende canım, sağlıksız şeyler değildir zaten çocuklara hazirladiklariniz. Bir şey olmaz o kadardan bence,zaten bana kalori sayımı mantıklı gelmiyor. Metabolizmayı yavaşlatıyor kaloriden kısmak bana göre. Onun yerine yediklerimizi değiştirmek daha mantıklı geliyor, bence yanı :))Haftaya iş başlıyor çok zorlanıcam :/ çocuklara kahvaltı hazırlıyoruz sonra öğle yemeği geliyor sonrada akşam yemeği hazırlıyoruz. Bide öyle iştahlı yiyorlar ki canım çekiyor
Ooh ananas çok iyi biliyormusun. Ben bikere 3 gün diyet yapmıştım arkasından da 1 ananas yedim az bişey, ertesi gün kilom inanılmaz azalmıştı. O günden beri ananası çok seviyorum. Ananas zayıflarken yenile bilen en yararlısı bence bide mandalinaKızlar bugün nasıl geçti ? Ben gün içinde kepekli makarna,çorba yedim ,yoğurt da tabii.kahvalti yapmadım . Birkaç çatal mozaik pasta yedim,keşke yemeyeydim ama annem yapınca az yemek lazım dedim :)) şimdi ufak muz ve az biraz ananas yiyorum. Şeker diyetine niyetlendim ,paketli her şeyi kaldiricam evdeki inşallah .
Çok güzel de çok pahalı ya of :/ ben tam adapte olamıyorum su sağlıklı beslenmeye ama hadi bakalım :)Ooh ananas çok iyi biliyormusun. Ben bikere 3 gün diyet yapmıştım arkasından da 1 ananas yedim az bişey, ertesi gün kilom inanılmaz azalmıştı. O günden beri ananası çok seviyorum. Ananas zayıflarken yenile bilen en yararlısı bence bide mandalinabiz bugün restauranta gittik.. biraz bişeyler yedim ama azar azar hepsinden
Ben 1 şubata kadar 4 kilo vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.. sadece 1 kilo verirsem çok üzülürüm vallahi. Pahalı orası doğru..Çok güzel de çok pahalı ya of :/ ben tam adapte olamıyorum su sağlıklı beslenmeye ama hadi bakalım :)
Ketojenik diyetle olabilir canım bir incele istersen,protein ihtiyacını mantarla giderebilirsin , ketosise girmek hızlı yağ yakıyor diyorlar bir incele istersenBen 1 şubata kadar 4 kilo vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.. sadece 1 kilo verirsem çok üzülürüm vallahi. Pahalı orası doğru..
Hiç duymadım bir araştırayım merak ettimKetojenik diyetle olabilir canım bir incele istersen,protein ihtiyacını mantarla giderebilirsin , ketosise girmek hızlı yağ yakıyor diyorlar bir incele istersen
Benim ilk kilom 60kg dı aslında onu da 3 günde 58 yaptım sonrada hep 58 kg da kaldım. İyi kilo vermişsin ama ben en az 4 kg 30 günde düşündüm :/ daha az verirsem çok üzülürüm vallahiKizlar ben 20 gunde 2,5 kilo yagdan verdim. Hep birlikte daha cok vercez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?