2017 Son Kilo Gunlugum...

Bana bu sayfayı ilk terk edecek sizmisiniz gibi geliyo,ben daha aylarca sürünürmüsüm gibi buralarda Keşke dünyada şeker diye bir şey olmasaydı, tatlı ihtiyacı olmazdı, hepimiz tığ gibi olurduk

Haftaya iş başlıyor çok zorlanıcam :/ çocuklara kahvaltı hazırlıyoruz sonra öğle yemeği geliyor sonrada akşam yemeği hazırlıyoruz. Bide öyle iştahlı yiyorlar ki canım çekiyor

Haftaya iş başlıyor çok zorlanıcam :/ çocuklara kahvaltı hazırlıyoruz sonra öğle yemeği geliyor sonrada akşam yemeği hazırlıyoruz. Bide öyle iştahlı yiyorlar ki canım çekiyor
Azcik yersin sende canım, sağlıksız şeyler değildir zaten çocuklara hazirladiklariniz. Bir şey olmaz o kadardan bence,zaten bana kalori sayımı mantıklı gelmiyor. Metabolizmayı yavaşlatıyor kaloriden kısmak bana göre. Onun yerine yediklerimizi değiştirmek daha mantıklı geliyor, bence yanı :))

Kızlar bugün nasıl geçti ? Ben gün içinde kepekli makarna,çorba yedim ,yoğurt da tabii.kahvalti yapmadım . Birkaç çatal mozaik pasta yedim,keşke yemeyeydim ama annem yapınca az yemek lazım dedim :)) şimdi ufak muz ve az biraz ananas yiyorum. Şeker diyetine niyetlendim ,paketli her şeyi kaldiricam evdeki inşallah .

Ooh ananas çok iyi biliyormusun. Ben bikere 3 gün diyet yapmıştım arkasından da 1 ananas yedim az bişey, ertesi gün kilom inanılmaz azalmıştı. O günden beri ananası çok seviyorum. Ananas zayıflarken yenile bilen en yararlısı bence bide mandalina biz bugün restauranta gittik.. biraz bişeyler yedim ama azar azar hepsinden

Çok güzel de çok pahalı ya of :/ ben tam adapte olamıyorum su sağlıklı beslenmeye ama hadi bakalım :)

Çok güzel de çok pahalı ya of :/ ben tam adapte olamıyorum su sağlıklı beslenmeye ama hadi bakalım :)
Ben 1 şubata kadar 4 kilo vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.. sadece 1 kilo verirsem çok üzülürüm vallahi. Pahalı orası doğru..

Ben 1 şubata kadar 4 kilo vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.. sadece 1 kilo verirsem çok üzülürüm vallahi. Pahalı orası doğru..
Ketojenik diyetle olabilir canım bir incele istersen,protein ihtiyacını mantarla giderebilirsin , ketosise girmek hızlı yağ yakıyor diyorlar bir incele istersen

Kizlar ben 20 gunde 2,5 kilo yagdan verdim. Hep birlikte daha cok vercez insallah
Benim ilk kilom 60kg dı aslında onu da 3 günde 58 yaptım sonrada hep 58 kg da kaldım. İyi kilo vermişsin ama ben en az 4 kg 30 günde düşündüm :/ daha az verirsem çok üzülürüm vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…