- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
HoşbuldumHoş geldin
Hoşbuldum canim :) yok onlar kendi takılmaya başladı banlandim ettim sonra beni beğenmedilerHoşgeldin:) nooldu wp devam mı hala:)
Göğüs için bana bi krem önerir misiniz tecrübeli anneler...3 hafta kala başlayın deniyor benim de yaklaşık 3-4 haftam kaldı ..ben azıcık erken bekliyorum kızımı ..nedendir bilmiyorum ama
Hoşbuldum canim :) yok onlar kendi takılmaya başladı banlandim ettim sonra beni beğenmediler
Garmastan da cok iyi gelmisti banaGöğüs için bana bi krem önerir misiniz tecrübeli anneler...3 hafta kala başlayın deniyor benim de yaklaşık 3-4 haftam kaldı ..ben azıcık erken bekliyorum kızımı ..nedendir bilmiyorum ama
almadıklarımız aynıymış canım.. tek fark ben emzik emmesinden yanayım şimdilik :)
bende gece boy pek alıcam yeterli olur sanırım..
PinkMermaid cnm sen zaten 40 banyosu olayını yanlış anladım demiştin dimi? yanlış anlaşıldın sanırım..
ben hava soğuk olsa bile hergün yıkamayı düşünüyorum. belki gün aşırı olabilir.. yıkanan bebek güzel uyur ve güzel uyuyan çabuk büyür...yaza doğuru küvetede gerek kalmaz annesinin kucağında babasınında yardımıyla banyoda yıkanırız :)
@TuRuNCu lansinoh göğüs ucu kremi hemen sipariş verilir :)
Bende okudum sabahtan yazını ama Ban açılmamıştı yazamamistim ama bende sasirmistim 40 gün nasıl yıkanmaz bebek diye :) öğrencez hepsini de :)evet canım 40 banyosu olayını yanlış anlamışım, arkadaşlar sağolsunlar çok güzel takıldılarilk defa anne olucam tecrübesizim işte öğreniyoruz..
Bence iyi benim de tam 32 de 2140 di :)32 hafta 2 günlük hamileyim kilosu 2272 kızlar nasıl ve 18 Şubat sezaryan dedi doktor
merhaba hoşgeldin canım nasılsın? bebişin nasıl?Merabalar Şubat anneleriiiiiiiiiiii
Oğlumu ilk 40 gün yıkamıştım. Neden yıkanmaması gerekiyor.?
Hoşbuldum canim çok şükür agirlasmanin verdiği sıkıntılar işte hepinizde olanlar var bende de :) bebis te en son 32 de gitmistim iyiydi şükürler olsun tepinip duruyo içerde iyi heralde :)merhaba hoşgeldin canım nasılsın? bebişin nasıl?
32 hafta 2 günlük hamileyim kilosu 2272 kızlar nasıl ve 18 Şubat sezaryan dedi doktor
darisi basimiza... dur bakim 18 subat cok gec degilmi ya ... 18 subat... simdi 33 ocak dort hafta 36 olur ... 18 de iste 39 oluyo ay gec geldi bana32 hafta 2 günlük hamileyim kilosu 2272 kızlar nasıl ve 18 Şubat sezaryan dedi doktor
Hehhhh soyle hay ağzına sağlık.benim demek istediğimde buydu iste.dogumdan 3 hafta önce baslaniyo dedim bende zaten.nasil uyaracak bir krem onu .zaten 3 hafta varken de uyarsın bir zahmet ki doğum kolay olsun.hemen sürer surmez alttan çıkacak değil ya bu çocukkızlar ihtiyatlı yaklaşanları gördükçe tereddüte düşünüyorum valla ne var ne yoksa hepsi hazır bizim küveti, bakım malzemeleri, burun aspiratrü, göğüs pompası, pedi vs. kalkanları hastane çantasına koydum hatta. sizinkiler yorum yapmıyor mu bilmiyorum ama göğüs kremi için doktorum 3 hafta önceki kontrolde başla dedi. o zamandan beri lansinoh kullanıyorum çok şükür bende daha çatlama olmadı çatlaklar için de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. her yerimi kremleyip yağlayıp dolanıyorum sabah akşam bende durum bukrem kullanmayanlar inşallah sıkıntı çekmezsiniz 1 ay önceden nemli tutmak göğüs ucunu yumuşatmak lazım diye biliyorum ben.
Maşallah çok çok güzel kilosu..32 hafta 2 günlük hamileyim kilosu 2272 kızlar nasıl ve 18 Şubat sezaryan dedi doktor
O zmn a kadarr büyük olcak demek bebek ondan sezaryan demiştirdarisi basimiza... dur bakim 18 subat cok gec degilmi ya ... 18 subat... simdi 33 ocak dort hafta 36 olur ... 18 de iste 39 oluyo ay gec geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?