2017 Şubat Anneleri

Göğüs için bana bi krem önerir misiniz tecrübeli anneler...3 hafta kala başlayın deniyor benim de yaklaşık 3-4 haftam kaldı ..ben azıcık erken bekliyorum kızımı ..nedendir bilmiyorum ama

buarada bebege kilo aldiran en guzel sey muz ve tahin helvasi.. hergun 5 muz bi tabakta tahin helvasi göm gitsin bak nasil kilo aliyor... bide ben hic kilosunu kafama takmadim ama peynir muz ve tahin helvasi cok yiyorum... biraz kilo alcaz ama yapicak bisey yok.. zayif bebek daha zor.. bilmiyorum.belki bana hic zayif oldugu soylenmedigi icin kafama takmiyorum...belki bebegin zayif dese cook uzulurum... ne bilim ya rabbim yardimcimiz olsun.. cok bunaldim artik ...

evet canım 40 banyosu olayını yanlış anlamışım, arkadaşlar sağolsunlar çok güzel takıldılar ilk defa anne olucam tecrübesizim işte öğreniyoruz..

evet canım 40 banyosu olayını yanlış anlamışım, arkadaşlar sağolsunlar çok güzel takıldılar ilk defa anne olucam tecrübesizim işte öğreniyoruz..
Bende okudum sabahtan yazını ama Ban açılmamıştı yazamamistim ama bende sasirmistim 40 gün nasıl yıkanmaz bebek diye :) öğrencez hepsini de :)

merhaba hoşgeldin canım nasılsın? bebişin nasıl?
Hoşbuldum canim çok şükür agirlasmanin verdiği sıkıntılar işte hepinizde olanlar var bende de :) bebis te en son 32 de gitmistim iyiydi şükürler olsun tepinip duruyo içerde iyi heralde :)

32 hafta 2 günlük hamileyim kilosu 2272 kızlar nasıl ve 18 Şubat sezaryan dedi doktor

canım benim de 32+4 te 2300 gr dedi doktor..ve bebeğimin 3.800-4kg doğması bekleniyor,bu yüzden de normal doğumu pek önermedi doktor,yırtılma çok olurmuş sezaryan olcam ben de,doktor sana ne için sezaryan dedi ? senin tercihin miydi ?

Hehhhh soyle hay ağzına sağlık.benim demek istediğimde buydu iste.dogumdan 3 hafta önce baslaniyo dedim bende zaten.nasil uyaracak bir krem onu .zaten 3 hafta varken de uyarsın bir zahmet ki doğum kolay olsun.hemen sürer surmez alttan çıkacak değil ya bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…