2017 Şubat Anneleri

3
EliF hosgeldin, donusun muhtesem olmus,ama burda herkes banlanmadi hatirlatirim bizler burdayiz cok sukur....ve her daim takipteyiz aklinda olsun
Dönüş um muhteşem derken :) kimseden bişey sakladigim yok olanı söyledim :) öyle olmuş olsa zaten buraya bisey yazmazdim

Doğuma 3 hafta kala başlanır.son 3 hafta yani...

Canim tuzu kaldır stresi kaldır limon iç arada açık çay iç ödemi alır. Ekmek hamurdan uzak dur. Diyet yap... Geçmiş olsunn

Hoşgeldin giiiiii
Hoşbuldum canim :)

Kizlar su perina masaji ne ben fransiz kaldim o konuya aydinlatir misiniz beni

Dönüş um muhteşem derken :) kimseden bişey sakladigim yok olanı söyledim :) öyle olmuş olsa zaten buraya bisey yazmazdim
Haklısın canım sen hak etmedin bunları değmezlermiş oysa sen onlar için hesabından vazgeçtin, internet paketin yoktu paket aldın, pazardan geldin poset yerlestirmeden grup açtın

Haklısın canım sen hak etmedin bunları değmezlermiş oysa sen onlar için hesabından vazgeçtin, internet paketin yoktu paket aldın, pazardan geldin poset yerlestirmeden grup açtın
Sevinç cigim bence bulasmayalim birbirimize ne dersin :) noldu Ban in açılması mı size tuhaf geldi anlamadım :)

Iste olan derken o biraz farkli olmus,begenmediler derken farkli anlasilabilir,yanlis anlasilmalara mahiyet vermeyelim demek istedim anladigin uzere canimcimsorun yok son haftalarimiz guzel paylasimlar olsun insallah

Sevinç cigim bence bulasmayalim birbirimize ne dersin :) noldu Ban in açılması mı size tuhaf geldi anlamadım :)
Yok ya neden tuhaf gelsin en fazla yalvarmissindir lütfen banımı açın ben ettim siz etmeyin diye ya bu arada soylemeyi unuttum hani sen grupdan çıktın ya grup dagilmadibaşkası yönetici oldu otomatik olarak emeklerin boşa gitmedi haberin olsun

Teyzeler kızıma valiz aldık az önce Migros'tan önce hastane çantamız yapıcam, sonra da kendi valizi olur memlekete giderken gezmeye giderken falan
Çok tatlı bunlar ya :) ne kadar a aldın

Çok basitsin şuan ve gerçekten yaşını belli ediyosun biliyorum grubun dagilmadigini hadi git biraz orda dedikodu yap :)

Teşekkür ederiz teyzeler, 133 den 79,90 a düşmüştü tüm valizlerde %40 indirim var Migros ta bakmak isteyen olursa
Çok beğeniyom ben bunları fiyatı iyi düşmüş bebek için değil de kendim için. Bile seviyorum bakalım bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…