Hastanelerinizle konustunuz mu doğum konusunu fiyatlar nasıl aslında hangi ilde olduğumuzu ve fiyatı soyleyebilirz karşılaştırma açısından benimki istanbul normal 1500 sezeryan 2000 ve eğer mesai dışında doğum olursa kendi doktorum için ekstra 350
Canım benim böbrek taşım var o yüzden sürekli su içiyorum günde en az 2 litre ama sabah senin yazını okudum dışarı çıkmıştık eşimle çokda soğukta durmadım ama birşeyler yerken sanki böyle ağzıma çok büyük lokma almışım gibi bir his oldu çiğnerken zorlandım eve geldim birşeyler yedim hala aynı olmazsa yarın gideceğim doktoraCnm dıkkat et cunku bende ilk tatsızlık dılımın sağ tarafında hafıf sıslık oluştu hıc aklıma gelememişti ama Bu baslangıcmıs belkı senin ödem de olabılır bol su ıc eğer geçmezse doktora gıt ıstersen cunku ben rüzgara bağlıyordum ama Bır arkadasım antalya da olmasına rağmen doguma Bır hafta kala yaşamış başımıza gelmeden bılmıyoruz ama yaygın Bır seymıs onemlı olan bağışıklığımızın yüksek olması guzel beslenme düzenlı uyku
Acaba bende mr çektirsem mi bir de canm dr sana ne ilaç verdiCnm dıkkat et cunku bende ilk tatsızlık dılımın sağ tarafında hafıf sıslık oluştu hıc aklıma gelememişti ama Bu baslangıcmıs belkı senin ödem de olabılır bol su ıc eğer geçmezse doktora gıt ıstersen cunku ben rüzgara bağlıyordum ama Bır arkadasım antalya da olmasına rağmen doguma Bır hafta kala yaşamış başımıza gelmeden bılmıyoruz ama yaygın Bır seymıs onemlı olan bağışıklığımızın yüksek olması guzel beslenme düzenlı uyku
Cnm stres yapma ilk doktor kbb yonlendırıyor zaten orta kulak ıltıhabı da tetıklıyormod benim onlar normal cıkınca beyınden kaynaklı mı dıye norolojı ıstedı sonuçlar şükür temız çıktı sonra rüzgardan kaynaklı dedıler aklında bulunsun ben bunlar olurken yüzüm de hafıf uyuşma hissetmeye başlamıştım hareketlerı var onları dene dudağını tam buzebılıyormısım ıslık calma gıbı bugun güzelce dınlen basını sıcak tut malum havalar soguk dıkkat etmek gerekıyorAcaba bende mr çektirsem mi bir de canm dr sana ne ilaç verdi
İnşallah haftamızın özelliğidir. Yarın doktoruma soracağım da benim doktor da bir tuhaf ağzından, ağzından lafı cımbızla alıyorum.Ben yaşıyorum aynı sorunu hiç bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi resmen mide bulantımda oldu bugün neden böle oldum bilmiyorum
Sağol cnm bilgi verdiğin için hocaya sorduğunda bana da yazar mısın ben ilk defa duydum
canını sıkma başka bi doktora daha git ölçümler çok yanılıyor boşuboşuna üzülme yinede süt kaşar yumurta yoğurt ceviz yemeye devam et
Yararlı yiyecekler yememissin dir.ballisut ceviz fındık . ne bulursan ye .toplasin kendinj
Benim canım ama ne durumda şu anda hiç bilmiyorum bir iki haftadır çok stresliyim iştah da hiç kalmadı.teşekkür ediyorum kızlar ilginiz için.. bu ikinci dr gittiğimiz.. yararlı şeyler yemeye çalışıyorum sürekli.. hergün mutlaka sütümü yumurtamı yogurdumu meyvemi kuruyemişimi tüketiyorum.. hiç ihmal etmedim.. gebeliğin ilk zamanlarında hiçbişey yiyemezken bile zorla bi yumurta yemeye çalışıyordum bebek mahrum kalmasın diye..
birileri vardı böyle bebeği geriden giden nasıl düzelmişti onların bebeklerinin gelişimi??
Kızların dedıklerını bende cok dıydum Cnm muz kasar pekmez sut cevız Bır de yemek yedıkten sonra sol tarafına yatmayı onerıyorlar bılgın olsun protein ağırlıklı beslenmek bebeğe ıyı gelıyormus stres de yapma lutfenteşekkür ediyorum kızlar ilginiz için.. bu ikinci dr gittiğimiz.. yararlı şeyler yemeye çalışıyorum sürekli.. hergün mutlaka sütümü yumurtamı yogurdumu meyvemi kuruyemişimi tüketiyorum.. hiç ihmal etmedim.. gebeliğin ilk zamanlarında hiçbişey yiyemezken bile zorla bi yumurta yemeye çalışıyordum bebek mahrum kalmasın diye..
birileri vardı böyle bebeği geriden giden nasıl düzelmişti onların bebeklerinin gelişimi??
Hastanelerinizle konustunuz mu doğum konusunu fiyatlar nasıl aslında hangi ilde olduğumuzu ve fiyatı soyleyebilirz karşılaştırma açısından benimki istanbul normal 1500 sezeryan 2000 ve eğer mesai dışında doğum olursa kendi doktorum için ekstra 350
Bi koltukaltı ölçer de ben almak istiyorum aldığın ürünün adını vs verir misin?Pişmeyen rulo olan sanırım.tamam canim .adini vermiyim dedim.tesekkurler bir tek o kaldı yapmadığım.bir tarif var cok güzel yumsak oluyo tavsiye ederim.oozelden atarim baglantiyi.
Birde ben ateş ölçeri 8 tl lik koltuk altı olan ateş ölçeri aldım.kuzenimin yeni bebesi oldu o onerdi
soluna yatıyorsun demi canım oda etkili diyorlar birkaç arkadaş vardı kordonda yaşlanma kireçlenme sorunu yasayanlar
Benim canım ama ne durumda şu anda hiç bilmiyorum bir iki haftadır çok stresliyim iştah da hiç kalmadı.
Doktorum geride çıktığında bol bol dinlen demişti. Sabah yumurta zeytin kaşar normal kahvaltıyı yaptım, kan ilacını portakalla aldım, bir iki saat sonra muzla süt. Hatta bir ara badem muz süt ceviz kaju blenderdan geçirip içtim. Yemekleri eşim yapıyor o da genellikle protein ağırlıklı yapar. Öyle 13 günde 560 gr almıştı minik ama şu anda ne alemde bilmiyorum hiç.
Kızların dedıklerını bende cok dıydum Cnm muz kasar pekmez sut cevız Bır de yemek yedıkten sonra sol tarafına yatmayı onerıyorlar bılgın olsun protein ağırlıklı beslenmek bebeğe ıyı gelıyormus stres de yapma lutfen
https://m.joker.com.tr/kampanyalar/?campaignId=2118 Arkadaşlar lansinoh ürünlerde %25 indirim var haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?