- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Tamam canim ama ben bunu daha onceleride duymistum hamileliktede soylediler bana ama bi hicaya sormak en mantiklisiBen yaşıyorum aynı sorunu hiç bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi resmen mide bulantımda oldu bugün neden böle oldum bilmiyorum
Sağol cnm bilgi verdiğin için hocaya sorduğunda bana da yazar mısın ben ilk defa duydum
normal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde
Markası bilindik değil . 8 tlik olandan istiyorm diyosn onlar sana veriyo canim hatta onda bile kampanya yapmışsa 5 liraya dusmustuBi koltukaltı ölçer de ben almak istiyorum aldığın ürünün adını vs verir misin?
Bencede sürekli değişim halindeyiz geçicidir die tahmin ediyorum doktor normal der bi açıklama bekleme ztnİnşallah haftamızın özelliğidir. Yarın doktoruma soracağım da benim doktor da bir tuhaf ağzından, ağzından lafı cımbızla alıyorum.
Ben hurmanın rahim açıcı özelliğini duydumda bu bebeğin damağına sürmeyi duymamışdım hoca bilir dediğin gibiTamam canim ama ben bunu daha onceleride duymistum hamileliktede soylediler bana ama bi hicaya sormak en mantiklisi
Geçer inşallah canım ama geçmezsede hiç düşünme normal doğumu içini rahat tut korkma olacağına varır herşeySelam kızlarçok endişeli olduğum bir durumum var maalesef . Allah izin verirse Şubat da kızımı kucağıma alicam ama çok korkmaya başladım doğumdan. Nedeni ise vajinada oluşan yaralarım bu yaralar hep mantar enfeksiyonu denilen zıkkım yüzünden oluştu hepp . Ve daha tam da geçmedi . Gecmezse normal doğuma m yapamiuacagimi söyledi doktorum . Bebegime Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir mis çıkarken. Ne kadar korksamda sağlıklı olduğu için doğal olarak normal doğum istiyorum ama isteee uff valla kötü hissediyorum hep .
Dinlendiğinde veya uzandığında geçiyo mu ağrıKızlar suan ara ara Kanıma ağrı giriyor bu ne anlamadım gaz olabilir mi ya. Kasık ta bi ağrı hissetmiyorum. Tam olarak hani bağırsakları bozulur ağrı olur ya öyle. Korkma m gerekiyor mu
Pozisyon değiştir eğer hafifleme vs oluyorsa korkma Ağrı'lar hem karnında sertleşme hem beline bıçak gibi giriyorsa süre tut...Kızlar suan ara ara Kanıma ağrı giriyor bu ne anlamadım gaz olabilir mi ya. Kasık ta bi ağrı hissetmiyorum. Tam olarak hani bağırsakları bozulur ağrı olur ya öyle. Korkma m gerekiyor mu
Suan 15 dk dir uzanıyor geçmedi henüz . Açıkçası bn pek dinlemiyor kendime habire is çıkarıyorum ondan olabilir miDinlendiğinde veya uzandığında geçiyo mu ağrı
Pozisyon değiştir eğer hafifleme vs oluyorsa korkma Ağrı'lar hem karnında sertleşme hem beline bıçak gibi giriyorsa süre tut...Kızlar suan ara ara Kanıma ağrı giriyor bu ne anlamadım gaz olabilir mi ya. Kasık ta bi ağrı hissetmiyorum. Tam olarak hani bağırsakları bozulur ağrı olur ya öyle. Korkma m gerekiyor mu
Geçer inşallah canım ama geçmezsede hiç düşünme normal doğumu içini rahat tut korkma olacağına varır herşey
Ne belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sankiPozisyon değiştir eğer hafifleme vs oluyorsa korkma Ağrı'lar hem karnında sertleşme hem beline bıçak gibi giriyorsa süre tut...
Selam kızlarçok endişeli olduğum bir durumum var maalesef . Allah izin verirse Şubat da kızımı kucağıma alicam ama çok korkmaya başladım doğumdan. Nedeni ise vajinada oluşan yaralarım bu yaralar hep mantar enfeksiyonu denilen zıkkım yüzünden oluştu hepp . Ve daha tam da geçmedi . Gecmezse normal doğuma m yapamiuacagimi söyledi doktorum . Bebegime Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir mis çıkarken. Ne kadar korksamda sağlıklı olduğu için doğal olarak normal doğum istiyorum ama isteee uff valla kötü hissediyorum hep .
Ne belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sanki
Bugün çok yorduysan ondan da olabilir aynı haftadayız artık ağırlaşdığımız için en ufak bişeyde vucüt yoruluyo yani doğum ağrıları olduğunu sanmıyorum ama izle kendini panik yapmaNe belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sanki
Aynen bende normal istiyorum ama olmıycakmış gibi bi his var o yüzden takılmamaya çalışıyorum yavrumu kucağıma alayımda hayırlısıylaAyy ne bilim ya . Valla çok garip birşey bu insan sasiriyor tek kendini dusunemiyorsun ki
Evet ben bu bi ay boyunca yani doguma kadar hurma alip gunde iki uc tane yicem bakalim insaAllah normal dogum olur saglicakla gelir kuzularimziBencede sürekli değişim halindeyiz geçicidir die tahmin ediyorum doktor normal der bi açıklama bekleme ztn
Ben hurmanın rahim açıcı özelliğini duydumda bu bebeğin damağına sürmeyi duymamışdım hoca bilir dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?