2017 Şubat Anneleri

İki taneler ya sigamadilar demekki benimki de en son iyiydi :) tek başına o sigamadi bi yere ikizler napsin :) bobregimin oralarda kaburgalar da gezinip duruyor
kaburgana elini sokup tık diye ses çıkarttırıyor mu ? benimkiler tadilat yapıyor gibi takıduk tukuduk sesler çıkattırıyorlar kaburgalarımdan

ne güzel ikizler geliyor...
süpriz oldu ama alıştım artık rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Canım ben internetten sipariş verdim kalpli modeli bugün yarın gelir inşallah.
Hadi şimdiden hayırlı olsun, güzel uykulara vesile olsun :)))
Sağol canım Hangi siteden verdin canım inşallah sorunsuz gelir gülerek kullanırsın

Ya bende bunu cozememistim bu ara bazen rutin olmuyo ama bu haftadır fln arada bi çıt sesi geliyor gibi anlamadım ne olduğunu

bnm de göğsüme bi ağırlık çöküyor eziliyor sanki kalbim. nefes almak zorlaşıyor. bi de az once ütü yapiodum kalbim hizli hizli atti yattm bn de simdi

inşallah dediğiniz gibi olur tek temennim eşimden başka kimsenin eline bakmamak ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra hiç nazli bi kız olmadım hep güçlü olmaya çalıştım hep kendi başıma mücadele verdim ve bubkez de öyle olsun istiyorum ama hayırlısı artık akışına bıraktım inşallah Rabbim gönlümdekini nasip eder

Aradim dru nisan demek icin kirmizi yada pembe olmasi gerekiyo dedi ayni islaklik olursa carsambayi bekleme gel dedi randevu var carsmabaya bakalim daha erken insaAllah erken gelmez kizim dua edin olur mu
inşallah vakti saatinde sağlıcakla gelir bebeğin canım inşallah....

Hastanede 1 gub kalacaksin yeterlidir bence bende 10 tane koydum cunku. Canim kayseride hangi doktora gidiyorsun

Kızlar okadar dikkat ettim ama hasta oluyorum sanırım hiç halim yok göz kapaklarım düşüyo gribe ramak kaldı sanırım valla son zamanlar inşallah kızım etkilenmez

Dışarıdayken evi özlüyor insan evdeyken dışarıyı resmen 3 gündür evde mahsur kaldım kardan dolayı .Oğluşum için alışveriş yapmak geliyor hep aklıma nedense :)))

Perşembe gününden beri evdeyim, kar oynayanlara içim gidiyor çok heves ettim ama annemdeyim

bende simdi iceri girdim ama karda hareketlerim sinirli.. beni goren sok oldu zaten ne isi var sokakta diye ... ama napiyim 4 yasinda bir oglum var ve kara resmen asik iceri alamiyorum.. eve geldim gobegim buz tutmus... dondum ama karda kosmayi cok isterdim yuvarlanmayi... okadar heves ettimki... bide ben kari ilk gordugum zaman hemen agzima attim ne mantikla bilmiyorum ama resmen mutfak camindaki karlari yedim...

Hiç canını sıkma lütfen. Ben de annem müsade ederse doğumdan sonra direkt evime geçeceğim.
Sezeryandan sonra önemli olan ilk ayağa kalktıktan sonra kendini bırakmamak. Bol bol yürüyüş..
Ben ilk sezeryanda sadece ilk gün annemden destek istedim.
2.ci gün eve gelir gelmez kendim banyomu yapıp bir de çorba koymuştum ocağa :)
Sadece bebeği kaldırıp yatırırken bir kaç gün eşimden yardım istedim o kadar.
Sen de yanında eşin varken halledersin eminim. Zaten doğumdan sonra kırk yıllık anne gibi hissediyor insan kendisini.

Hastanede 1 gub kalacaksin yeterlidir bence bende 10 tane koydum cunku. Canim kayseride hangi doktora gidiyorsun

Haklısın canım. 1 gün için 10 tane yeterli geliyor bana da..

Ben Tekden'de Gülcan hanım'a gidiyorum.

Kızlar okadar dikkat ettim ama hasta oluyorum sanırım hiç halim yok göz kapaklarım düşüyo gribe ramak kaldı sanırım valla son zamanlar inşallah kızım etkilenmez

Aman çok dikkat et şimdiden.
Bol bol yatıp dinlenmeye çalış.
Gribe bi yakalanınca atlatması çok uzuyor. Ben 2 haftadir çekiyorum..
Çok geçmiş olsun

Kapisusunu ve tulunu aldm bunun disinda puseti icin tul ve ayakucu fiyonklar vsr onlardan aldm suslu kolonya sisesi ve cikolatasini da ekledm yeterli geldi bana bakalim
Gule gule kullan cnm Kapi susunu kendim yAptim bende tul aldim onla fiyonk yapsam elim degmiyor bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…