- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
kaburgana elini sokup tık diye ses çıkarttırıyor mu ?İki taneler ya sigamadilar demekkibenimki de en son iyiydi :) tek başına o sigamadi bi yere ikizler napsin :) bobregimin oralarda kaburgalar da gezinip duruyor
süpriz oldu ama alıştım artıkne güzel ikizler geliyor...
Sağol canım Hangi siteden verdin canım inşallah sorunsuz gelir gülerek kullanırsınCanım ben internetten sipariş verdim kalpli modeli bugün yarın gelir inşallah.
Hadi şimdiden hayırlı olsun, güzel uykulara vesile olsun :)))
Ya bende bunu cozememistim bu ara bazen rutin olmuyo ama bu haftadır fln arada bi çıt sesi geliyor gibi anlamadım ne olduğunukaburgana elini sokup tık diye ses çıkarttırıyor mu ?benimkiler tadilat yapıyor gibi takıduk tukuduk sesler çıkattırıyorlar kaburgalarımdan
süpriz oldu ama alıştım artıkrabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
işte kaburganın olduğu yere elini ayağını sokuyor keratalarYa bende bunu cozememistim bu ara bazen rutin olmuyo ama bu haftadır fln arada bi çıt sesi geliyor gibi anlamadım ne olduğunu
bnm de göğsüme bi ağırlık çöküyor eziliyor sanki kalbim. nefes almak zorlaşıyor. bi de az once ütü yapiodum kalbim hizli hizli atti yattm bn de simdiKızlar sol göğüsümde sızlama var, sabahtan beri geçmiyor. Kolumda ağrıyor. Soluma yattığımdandır diyorum kolum ama göğüs? O da süt topluyor diye mi? kalp ağrısı olmasından korkuyorum sizde oluyor mu sızlama tarzı ağrılar?
Evet ya can acitiyo ama o ses ayrı tuhaf geliyodu bana demekki oluyomusişte kaburganın olduğu yere elini ayağını sokuyor keratalarbazen ikisi aynı anda yapıyor yerimde hopluyorum
35. hafta mı senin?Evet ya can acitiyo ama o ses ayrı tuhaf geliyodu bana demekki oluyomus
34+5 im canım çarşamba tam 35+0 oluyorum35. hafta mı senin?
oy maşallah az kalmış hayırlı kolay doğumlar yaparsın inşallah34+5 im canım çarşamba tam 35+0 oluyorum
Amin ecmain canım inş Rabbim hepimizi de sağlıkla hayırlısıyla kurtarıroy maşallah az kalmış hayırlı kolay doğumlar yaparsın inşallah
inşallah dediğiniz gibi olur tek temennim eşimden başka kimsenin eline bakmamak ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra hiç nazli bi kız olmadım hep güçlü olmaya çalıştım hep kendi başıma mücadele verdim ve bubkez de öyle olsun istiyorum ama hayırlısı artık akışına bıraktım inşallah Rabbim gönlümdekini nasip ederİlk doğumunuz mu?
Özendirmek gibi olmasın ama en yakın 3 arkadaşım da epidural sezeryan yaptılar ve ertesi gün hepsi ayaktaydı. Gelişen teknoloji ile mi ilgili bilemiyorum ama anneler daha çabuk toparlanıyor artık yatak döşek yatan hiç görmedim çevremde sezeryan sonrası.
Hayırlısı olsun sizin ve herkes için.
Benim de 37. haftada belli olacak , çatı muayenesinden sonra.
inşallah vakti saatinde sağlıcakla gelir bebeğin canım inşallah....Aradim dru nisan demek icin kirmizi yada pembe olmasi gerekiyo dedi ayni islaklik olursa carsambayi bekleme gel dedi randevu var carsmabaya bakalim daha erken insaAllah erken gelmez kizimdua edin olur mu
Günaydınlar..
Kayseriye de nihayet kar geldi..
2 gündür yine kendimi çok yorgun hissediyorum. Vucudumun her yeri sızlıyor. Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
İmkanım olsa akşama kadar yataktan çıkmam ...
Yemek yapmak ve yemek büyük eziyet. Mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum.
İştahı açık olanlar ,ne güzel canınız istiyor ve yiyebiliyorsunuz.
Ben hala yemek kokularından tiksiniyorum.
Tost yapmak ,tavada yumurta kırmak kokusundan dolayı işkence gibi geliyor bana.
Tek sevdiğim portakal suyu ve çeşitli meyveler ..
Neyse ,daha fazla şikayet etmeyeyim.
Kendimi bazen çok çekilmez hissediyorum
Hastane çantamı nihayet hazırladım.
Aklıma sadece bebek bezi sayısı takıldı. Kaç tane koymak gerekir acaba ?
10 tane koydum ama yeterli mi bilemiyorum.
Normalde zayifti iki hafta once baya korkmustum son iki haft kilo aldi bukadr. Seker etkiliyomu kiHaftana göre kilosu önde sanırım canım ondan demiştir şekerine bakalım diye
inşallah dediğiniz gibi olur tek temennim eşimden başka kimsenin eline bakmamak ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra hiç nazli bi kız olmadım hep güçlü olmaya çalıştım hep kendi başıma mücadele verdim ve bubkez de öyle olsun istiyorum ama hayırlısı artık akışına bıraktım inşallah Rabbim gönlümdekini nasip eder
Hastanede 1 gub kalacaksin yeterlidir bence bende 10 tane koydum cunku. Canim kayseride hangi doktora gidiyorsun
Kızlar okadar dikkat ettim ama hasta oluyorum sanırım hiç halim yok göz kapaklarım düşüyo gribe ramak kaldı sanırımvalla son zamanlar inşallah kızım etkilenmez
Gule gule kullan cnm Kapi susunu kendim yAptim bende tul aldim onla fiyonk yapsam elim degmiyor bi turluKapisusunu ve tulunu aldm bunun disinda puseti icin tul ve ayakucu fiyonklar vsr onlardan aldm suslu kolonya sisesi ve cikolatasini da ekledm yeterli geldi bana bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?