2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gün aşırı yapılması daha iyiymiş ama bilmiyorum hergün yapılması gerwkiyosa hergün yapalım yeterki olumlu sonuç alalım hayırlısıyla
Gün aşırı daha iyi kızlar hergun yapılırsa spermlerin kalitesi düşüyor. Bir de sperm en az 48 saat yaşıyor

Ya yemin ederim kafayı yicem bu ovulasyon testleriyle bide anlayabilsem anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica ediyorum
Canim kafayi yiycek bisey yok :) ikiside ayni koyulukta deilse yum donemi deildir.tonlarini bukadar takma.aldigimiz siviya gore deisebiliyor.onemlo olan cift cizgiyi ayni koyulukta yakalamak

Kızlar bu meryem ana otu nasıl bi şey aktar da bulabilir miyiz bi de nasıl yapılıyo anlatabilir misiniz bu yöntemle hamiş olan var mı

Hanımlaaaar Meraba
Ben 1.5 yıllık evliyim bir duş gebelik geçirdim 3 haftalıkken düştü ve neredeyse üzerinden 6-7 ay geçti

Doktora gittim klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bebiş bekliyorum bu ay 3 gün sonra kesinleşicek o zamana kadar regl olmazsam.Miğden bulanmaya ve sol kasık ağrım başladı

Bu durumda olan varmı birbirimize yardımcı olalım küçük yumoş elli bir bebiş istiyorummmmmm

Merhaba
Benimde bat 4mart
Hsg cektirdim bu ay
Kasiklarimda baya agri var
Cektiren var mi
Boyle agri yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…