- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.981
1.sayfada bebek isteyenler ekli de oradaEklimisiniz derken anlamadım yani
Gün aşırı daha iyi kızlar hergun yapılırsa spermlerin kalitesi düşüyor. Bir de sperm en az 48 saat yaşıyorGün aşırı yapılması daha iyiymiş ama bilmiyorum hergün yapılması gerwkiyosa hergün yapalım yeterki olumlu sonuç alalım hayırlısıyla
Bende ilk kez deniyorum cnm:)Aminnn.biz bu ay ilk kez deniyoruz bakalım. Üstüne bir de grip oldum. Bir yığın ilaç. Açdoktor adet günün geçmediği sürece ilacın zararı olmaz diyor
Evet ekliyim bat 16 mart orayı diyosanız eğer1.sayfada bebek isteyenler ekli de orada
İnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ben soğan suyu ve incir kürünüde yapıyorum bakalım hayırlısıBende ilk kez deniyorum cnm:)
Canim kafayi yiycek bisey yok :) ikiside ayni koyulukta deilse yum donemi deildir.tonlarini bukadar takma.aldigimiz siviya gore deisebiliyor.onemlo olan cift cizgiyi ayni koyulukta yakalamakYa yemin ederim kafayı yicem bu ovulasyon testleriyle bide anlayabilsem anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica ediyorum
Hayirlisi cnmİnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ben soğan suyu ve incir kürünüde yapıyorum bakalım hayırlısı
Ayyy hadi bakalım inşallah hayırlısıyla nasip olurBende ilk kez deniyorum cnm:)
Sağ kasığımNeren ağrıdı?
Hele şükür şöyle batiyla birlikte yazan oldu:)) hemen ekliyorumAyyy hadi bakalım inşallah hayırlısıyla nasip olurbu arada ben listede ekli değilim benim bat 12 mart teldeki programın dediğine göre ama geçen ya 4 gün gecikmişti
Benimde sagSağ kasığım
Hayirlisi tatlim marta insallahŞubat benim de yalan oldu.regl oldum.hatta 9 gün surdu
Bende suan yasiyorun kaşık agrisiMerhaba
Benimde bat 4mart
Hsg cektirdim bu ay
Kasiklarimda baya agri var
Cektiren var mi
Boyle agri yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?