2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???
Evet cnm bende duzensizlik var. Ama yumurta catliyorsa daha önce hiç böyle ağrı olmadı. Dünden beri kambur yürüyorum resmen. Kendimi hiç dinlemedim. Suan ilk defa böyle sağ yumurtaligim agriyor. Bende saskinim

Ayy canim inanamıyorum suam aynı anlattigin durumdayim ovulasyon testini yapmadan ilişki oldu sonra testte 2.cizginin koyulugunu gördüm bir daha da ilişki olmadı. Bende senin düşündüğünü düşündüm. Nasılsa spermin ömrü uzun. Elbet tutar dedim. Bi de yumurta catladigi zaman tuplerde sperm olması gerekiyormuş ki döllenme olsun. Yani yumurta catladiktan sonra ilişki olursa tutmama ihtimali var. Ama catlamadan önce ilişki olursa tuplerde spermler bekliyor olacak. Döllenme ihtimali daha yüksek olur. Ve benim aynı anlattığım gibi oldu. Ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Büyük ihtimal döllenme oldu öyle hissediyorum rabbim hayirlisini versin

Hadi inşallah canım :) sen ovu testlerini nasıl yapıyorsun canım günün hangi saatinde internette okudum 2 saat idrarınızı tutup öyle yapın falan yazıyor

Dün ben testlerimi atmistimya akşam yaptığımda silik çıktı çatladı dedim ama gece bir ağrı tuttu ölüyordüm resmen kıvrandım ağrıdan eşim acile götürcekti o derece 1 saat sürdü geçti meğerse yumurta çatlamış sabah test yaptım tekrardan bu sefer dahada silikti yani siliklestiginde çatliyor ama tezime göre 1 gün sonra yani seninde yeni çatlıyor olabilir ağrıyı takip et cnm çok sinir bir durum

Nasıl dayanabildin bu kadar beklemeye alkışlıyorum seni önceki adetlerin düzenli miydi düzenledi bence test yapıyor varsa cikar
Evliliğimin 6.senesınde hamıle kaldım oğluma her ay defalarca test yapardım o zamanlar dayanamıyordum ama şimdi öyle cokta olsun illa olsun modunda degılım evet bi bebegım daha olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorum ama cıddı bı cabamda yok adetlerim duzenli cok nadir senede bir iki adetim gununden once yada 2 gun sonra olmuştur az once test yaptım sonuc negatıf şimdi artık adet olmayı bekleyecegım sızlere bol şanslar

Ya yemin ederim kafayı yicem bu ovulasyon testleriyle bide anlayabilsem anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica ediyorum

Eklentiler

• 1488027958266-530080344.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz. 1 senedir doğal yolla olmadı. Bütün testler tahliller hepsi temiz çıktı. Aslında bir sene de çok fazla takip çizelge yumurtlama dönemi vs takibimiz olmadı. Eşimin de benim de arada seyahatlerimiz oldu. Bu aydan itibaren düzenli bir takibe ve ilişkiye başladık. Bat 16 Mart.

Şimdi adetim hiç düzenli değildir. kimi zaman 28 kimi zaman 30 kimi zaman 35 günde oluyorum. Sadece erken yumurtluyorum. bugün adetimin 13. günü ve muhtemel yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Himm olabilir cnm. Şimdi çarşıdan geldim yolda soğuk soguk terledim. Dizlerimin bağı çözüldü bayilacaktim az daha

Neren ağrıdı?

Hoşgeldin canim. Akintinin bol oldugu gunler ilişki olsun. Bir de gün asiri yap umarim tutar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…