- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.941
Evet cnm bende duzensizlik var. Ama yumurta catliyorsa daha önce hiç böyle ağrı olmadı. Dünden beri kambur yürüyorum resmen. Kendimi hiç dinlemedim. Suan ilk defa böyle sağ yumurtaligim agriyor. Bende saskinimYumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???
Ayy canim inanamıyorum suam aynı anlattigin durumdayim ovulasyon testini yapmadan ilişki oldu sonra testte 2.cizginin koyulugunu gördüm bir daha da ilişki olmadı. Bende senin düşündüğünü düşündüm. Nasılsa spermin ömrü uzun. Elbet tutar dedim. Bi de yumurta catladigi zaman tuplerde sperm olması gerekiyormuş ki döllenme olsun. Yani yumurta catladiktan sonra ilişki olursa tutmama ihtimali var. Ama catlamadan önce ilişki olursa tuplerde spermler bekliyor olacak. Döllenme ihtimali daha yüksek olur. Ve benim aynı anlattığım gibi oldu. Ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Büyük ihtimal döllenme oldu öyle hissediyorum rabbim hayirlisini versinKızlar bide ne diycem ben geçen ay tam yumurlama gününe 1 gün kala ilişki oldu sonra adedime 3 gün kalana kadar beraber olamamıştık ve kimyasalda olsa gebe kalmıştım.yani diyorumki mantıken hani sperm vücutta 3 gün falan kalıyo ya yumurtalama ise sadece 12 saatte oluyomuş öyle okumuştum yumurtlamadan önce ilişki başlasa sperm nasıl olsa rahimde yumurta çatlayınca hemen döllenme daha kolay olurdu aslında.Benimki öyle oldu geçen ay heralde.Bide şekerler Marankinin bi videosunda dinlemiştim mart nisan mayısta iğdeler çiçek açar bu vakitler hamile kalmanın en çok olduğu vakitlerdir ve bu çiçeği hergün 7 tane falan incirin içine koyup yiyin bakın nasıl hamile kalıyosunuz demişti bence doğru çünkü ben kızımda 6 ay denedim nisanda hamile kalmıştım bu seferde mart olur inşallah
Hosbuldum canim.Hala yumurtlayamadim malesef ama 12 mart yazabilirsin canim bugunlerde yumurtlarsam ins.belirtilerim var cunku..pkodan dolayi duzensiz olunca batta bilinmiyorHosgeldiniz canum amin inşallah. Bat ne zamandı?
Tmm canim:) ekledimHosbuldum canim.Hala yumurtlayamadim malesef ama 12 mart yazabilirsin canim bugunlerde yumurtlarsam ins.belirtilerim var cunku..pkodan dolayi duzensiz olunca batta bilinmiyor
Ayyy inşAllah ne güzel söyledin öyleİnşallah tutunma lekesidir beybisii
boy aynı ben gebelikten önce 52 dim simdi 67 bende vermeye calısıyorumİlk çocuk boy 163 kilo 77 di 74 oldum
Hadi inşallah canım :) sen ovu testlerini nasıl yapıyorsun canım günün hangi saatinde internette okudum 2 saat idrarınızı tutup öyle yapın falan yazıyorAyy canim inanamıyorum suam aynı anlattigin durumdayim ovulasyon testini yapmadan ilişki oldu sonra testte 2.cizginin koyulugunu gördüm bir daha da ilişki olmadı. Bende senin düşündüğünü düşündüm. Nasılsa spermin ömrü uzun. Elbet tutar dedim. Bi de yumurta catladigi zaman tuplerde sperm olması gerekiyormuş ki döllenme olsun. Yani yumurta catladiktan sonra ilişki olursa tutmama ihtimali var. Ama catlamadan önce ilişki olursa tuplerde spermler bekliyor olacak. Döllenme ihtimali daha yüksek olur. Ve benim aynı anlattığım gibi oldu. Ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Büyük ihtimal döllenme oldu öyle hissediyorum rabbim hayirlisini versin
Evet bende tutup da yapiyorum kahvaltidan sonra falan Genel deHadi inşallah canım :) sen ovu testlerini nasıl yapıyorsun canım günün hangi saatinde internette okudum 2 saat idrarınızı tutup öyle yapın falan yazıyor
Hadi ins canim:)adet bitince belime kupa yaptıracamTurkuazKrampon ve sonra hemen yakı yapıştıracam . bal tarçın çörek ootu da yapıçam bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum
Dün ben testlerimi atmistimya akşam yaptığımda silik çıktı çatladı dedim ama gece bir ağrı tuttu ölüyordüm resmen kıvrandım ağrıdan eşim acile götürcekti o derece 1 saat sürdü geçti meğerse yumurta çatlamış sabah test yaptım tekrardan bu sefer dahada silikti yani siliklestiginde çatliyor ama tezime göre 1 gün sonra yani seninde yeni çatlıyor olabilir ağrıyı takip et cnm çok sinir bir durumEki Görüntüle 1958811
Kızlar 34u şimdi yaptım. Dün de ilişki oldu ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Ve bacaklarim agriyor. Bacaklarim her adet olacağım zaman agrir. Yumurtaligim ilk kez agriyor neden olabilir sizce?
Evliliğimin 6.senesınde hamıle kaldım oğluma her ay defalarca test yapardım o zamanlar dayanamıyordum ama şimdi öyle cokta olsun illa olsun modunda degılım evet bi bebegım daha olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorum ama cıddı bı cabamda yok adetlerim duzenli cok nadir senede bir iki adetim gununden once yada 2 gun sonra olmuştur az once test yaptım sonuc negatıf şimdi artık adet olmayı bekleyecegım sızlere bol şanslarNasıl dayanabildin bu kadar beklemeye alkışlıyorum seni önceki adetlerin düzenli miydi düzenledi bence test yapıyor varsa cikar
10. gun pozitif görünüyor ama bende bilmiyorumYa yemin ederim kafayı yicem bu ovulasyon testleriyle bide anlayabilsem anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica ediyorum
Himm olabilir cnm. Şimdi çarşıdan geldim yolda soğuk soguk terledim. Dizlerimin bağı çözüldü bayilacaktim az dahaDün ben testlerimi atmistimya akşam yaptığımda silik çıktı çatladı dedim ama gece bir ağrı tuttu ölüyordüm resmen kıvrandım ağrıdan eşim acile götürcekti o derece 1 saat sürdü geçti meğerse yumurta çatlamış sabah test yaptım tekrardan bu sefer dahada silikti yani siliklestiginde çatliyor ama tezime göre 1 gün sonra yani seninde yeni çatlıyor olabilir ağrıyı takip et cnm çok sinir bir durum
Daha var cnm benim testlerime baksana bende kafayı yicektim meğerse daha varmis. 10 kere test yaptım. Diğer sayfada varYa yemin ederim kafayı yicem bu ovulasyon testleriyle bide anlayabilsem anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica ediyorum
Neren ağrıdı?Dün ben testlerimi atmistimya akşam yaptığımda silik çıktı çatladı dedim ama gece bir ağrı tuttu ölüyordüm resmen kıvrandım ağrıdan eşim acile götürcekti o derece 1 saat sürdü geçti meğerse yumurta çatlamış sabah test yaptım tekrardan bu sefer dahada silikti yani siliklestiginde çatliyor ama tezime göre 1 gün sonra yani seninde yeni çatlıyor olabilir ağrıyı takip et cnm çok sinir bir durum
Hoşgeldin canim. Akintinin bol oldugu gunler ilişki olsun. Bir de gün asiri yap umarim tutar:)Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz. 1 senedir doğal yolla olmadı. Bütün testler tahliller hepsi temiz çıktı. Aslında bir sene de çok fazla takip çizelge yumurtlama dönemi vs takibimiz olmadı. Eşimin de benim de arada seyahatlerimiz oldu. Bu aydan itibaren düzenli bir takibe ve ilişkiye başladık. Bat 16 Mart.
Şimdi adetim hiç düzenli değildir. kimi zaman 28 kimi zaman 30 kimi zaman 35 günde oluyorum. Sadece erken yumurtluyorum. bugün adetimin 13. günü ve muhtemel yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?