- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.961
Hayır cnm negatifMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz. 1 senedir doğal yolla olmadı. Bütün testler tahliller hepsi temiz çıktı. Aslında bir sene de çok fazla takip çizelge yumurtlama dönemi vs takibimiz olmadı. Eşimin de benim de arada seyahatlerimiz oldu. Bu aydan itibaren düzenli bir takibe ve ilişkiye başladık. Bat 16 Mart.
Şimdi adetim hiç düzenli değildir. kimi zaman 28 kimi zaman 30 kimi zaman 35 günde oluyorum. Sadece erken yumurtluyorum. bugün adetimin 13. günü ve muhtemel yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
Teşekkürler inşallah tutar. Çalışmalarımızı yaptık yapıyoruz da daha.bakalım bu ay neler olacakHoşgeldin canim. Akintinin bol oldugu gunler ilişki olsun. Bir de gün asiri yap umarim tutar:)
Yani10. gun pozitif görünüyor ama bende bilmiyorum
34 dediğiniz tahmini kaçıncı gün oluyo bide sabah ve akşam yaptınız sanırımEki Görüntüle 1958811
Kızlar 34u şimdi yaptım. Dün de ilişki oldu ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Ve bacaklarim agriyor. Bacaklarim her adet olacağım zaman agrir. Yumurtaligim ilk kez agriyor neden olabilir sizce?
Şimdi baktım resmin altınada yazdım ama burayada yazıyım 34. Test tahmini hangi güne denk geldi bide sabah akşam test yaptınız sanırımDaha var cnm benim testlerime baksana bende kafayı yicektim meğerse daha varmis. 10 kere test yaptım. Diğer sayfada var
Hergun 1 tane yaptım. 34 dediğim bugündü. Adetimin ilk gününden itibaren 34 gundu bende duzensizlik var.Yani
34 dediğiniz tahmini kaçıncı gün oluyo bide sabah ve akşam yaptınız sanırım
Resmin altına yazmam onemli değil canım istersen 1.syfaya yaz sadece en son sayfada görünür yazdıkların:)Şimdi baktım resmin altınada yazdım ama burayada yazıyım 34. Test tahmini hangi güne denk geldi bide sabah akşam test yaptınız sanırım
Anladım benimki düzenlidir bazen 28 bazen 30 oluyo o yüzden teste başvurdum ama anlamıyorum sinirim bozuluyoHergun 1 tane yaptım. 34 dediğim bugündü. Adetimin ilk gününden itibaren 34 gundu bende duzensizlik var.
Bende çok isyan ettim canım neredeyse 6 7 testim aynı cikmisti. Testler bozuk diye bile düşündüm ama sonra koyulasti 2 gun sonra tekrar yapAnladım benimki düzenlidir bazen 28 bazen 30 oluyo o yüzden teste başvurdum ama anlamıyorum sinirim bozuluyo
İnş ben anlamıyorum anlaşılan hergün sizden yardım isticem şimdiden başınızı şişireceğim için özür dilerim ...Bende çok isyan ettim canım neredeyse 6 7 testim aynı cikiyodu. Testler bozuk diye bile düşündüm ama sonra koyulasti 2 gun sonra tekrar yap
Evet farkettim 33. Günü baya koyu ben testlere devam .....Esmer sadece 2 defa 33 yazıyor ya onu sabah ve akşam yaptım dikkatli bak en koyu olduğu zamanlar
Aynen cnm sen yapmaya devam et elbet koyulasacakEvet farkettim 33. Günü baya koyu ben testlere devam .....
Ne demek tatlim ya olur mu istedigin zaman sor:)İnş ben anlamıyorum anlaşılan hergün sizden yardım isticem şimdiden başınızı şişireceğim için özür dilerim ...
Eklimisiniz derken anlamadım yaniSiz eklimisiniz? Esmer58
Yaa evet ben de denedim beş tane test yaptım 3 günde kimisi silik kimisi koyu hiç anlamadım ama hiç tam net kırmızısı olmadıİnş ben anlamıyorum anlaşılan hergün sizden yardım isticem şimdiden başınızı şişireceğim için özür dilerim ...
Gün aşırı yapılması daha iyiymiş ama bilmiyorum hergün yapılması gerwkiyosa hergün yapalım yeterki olumlu sonuç alalım hayırlısıylaBir de biz de adet sonrası her gün ilişki oluyor gün aşırı değil
Aminnn.biz bu ay ilk kez deniyoruz bakalım. Üstüne bir de grip oldum. Bir yığın ilaç. Açdoktor adet günün geçmediği sürece ilacın zararı olmaz diyorGün aşırı yapılması daha iyiymiş ama bilmiyorum hergün yapılması gerwkiyosa hergün yapalım yeterki olumlu sonuç alalım hayırlısıyla
İnş sıkıntı olmadan hayırlısıyla bbeğinize kavuşursunuzAminnn.biz bu ay ilk kez deniyoruz bakalım. Üstüne bir de grip oldum. Bir yığın ilaç. Açdoktor adet günün geçmediği sürece ilacın zararı olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?