2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bebek istediğim için doktora gitmiştim bir sorun varmı diyerekten testler yaptı tüplerim kapalıysa eğer açılsın diyerekten hsg oldum.

Çok sancılıydı benimki ve hsg çekimini yapan doktor daha sonuçlar çıkmadan temiz olduğunu söyledi biraz ilacıda fazla sıkmışlar.

Klomen kullandım bu ayda ardından çatlatma iğnesi vurdular salı gününe kadar hamile olup olmadığım belli olucak

İnsallah olur canim
Cok zor gercekten yasadiklarimiz

Aynen benimde öyle oldu maalesef
Sanirim bendeki adet agrisi
Erken gelicek gibi
Hsg sonasi hamilelik sansi artiyor diye cekindik ama bakalim
Siz neden cekindiniz hsg yi
Bebek istediğim için doktora gitmiştim bir sorun varmı diyerekten testler yaptı tüplerim kapalıysa eğer açılsın diyerekten hsg oldum.

Çok sancılıydı benimki ve hsg çekimini yapan doktor daha sonuçlar çıkmadan temiz olduğunu söyledi biraz ilacıda fazla sıkmışlar.

Klomen kullandım bu ayda ardından çatlatma iğnesi vurdular salı gününe kadar hamile olup olmadığım belli olucak

Kızlar yumurtlama her ay farklı taraftan mı olur. Benim geçen ay da sol kasık ağrıyordu bu ayda aynı?

Kızlar yumurtlama her ay farklı taraftan mı olur. Benim geçen ay da sol kasık ağrıyordu bu ayda aynı?

Bi sag bi sol galiba ama
Bende bi sag 2 sol sonra yine sag gibi sanki
Çünkü ovulasyon testinde LH yukselmedigi zaman sagdan yumurtladigimi anliyorum
Ritmik degil bende

Kızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
Kızlarr ben geldimm okudum bütün yazdıklarınızı inşallah tutar canım bu ay hissiyat cok önemli gerçekten benimde su uzayan akintim günlerdir bitmedi daha hala geliyor sürekli ıslaklık hissediyorum 3 tane çamaşır degistirdim bugün

Bugunu degerlendirseydin cnm sen ovu yapiyormusun tatlım?

evet cnm beni tam eklememissin üzüldüm
Ay cnm olur mu hiç yaa bat tarihini bilmedigim için öyle yarım bıraktım başka bilmedigim bi kaç arkadas daha var onlarinkide bos. Genelde soruyorum bat tarihlerini ama bazıları cevap vermiyorlar bende sürekli bat tarihi sormaktan yoruldum. Etiketledigim zaman bildirim geliyor bat yazıldığını görüp batlarini söylesinler diye öyle yaptım çok kalabalık olduk takip edemiyorum 2 kere ekledigim bile oluyor üzülme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…