- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.001
InşaALLAH canım :)Kızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
İnşallah sonra deneyimlerini paylaşırsın bizle bol bol :)Kızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
Kızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
Amin cnm insallah eğer hamile kalırsam çok sevinirim. Kizimi 1 sene aradık. 2.yi ister istemez hamile kalmış olucam hayirlisi allahimİnşallah sonra deneyimlerini paylaşırsın bizle bol bol :)
Aynen:))hahahahaaha buraya yazıyorum gibi oldu inşallah canım ben de çok ümitliyim ya şu yumurtlamayı bi denk getirebilsem
Insallah ama simdi benim regl 9 gun surdu vede erken geldi 5 gun..ben nasil hesaplicam yeni bat tarihimi kafam karisti vallahiHayirlisi tatlim marta insallah
Ben 2 ay önce çektirmiştim canım çekilirken canımdan can gitmişdi nerdeyse.İlk gün hafif ağrılarım oldu daha sonra olmamıştı benim.Merhaba
Benimde bat 4mart
Hsg cektirdim bu ay
Kasiklarimda baya agri var
Cektiren var mi
Boyle agri yasayan oldu mu?
İnşallah cnm buğunu unutmayalim seninle ayni günde yumurtladikKızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
Canım o kadar aynı kiiii bu belirtiler keske ayırt etmek mümkün olsa, inşallah bebistir..Kızlar iyi akşamlar..muhtemelen pazar ya da pazartesi bat tarihim, iki gün var ama benim gün hiç şaşmaz, kendimi çok mu dinliyorum bilmiyorum.inanılmaz göğüs ağrısı var, özellikle göğüs uçlarında, bide alttan devamlı su akiyor, inanılmaz derecede ıslak ..tabi diğer adet ağrıları da mevcut ya korkuyorum kırmızılar gelecek mi dersiniz ?? Bebis gelme ihtimali var mi sizce ? Bir akıl verin
Hadi inşallah.Ben de çok yorgunum ama gripten sanırım.Yalnız grip mirip denemeden her gün çalışıyorumKızlar bence suan dollenmem gerçekleşiyor bu mesajimi unutmayin büyük ihtimal hamile kalicam rabbim hayirlisini versin:)
Ovulasyon testi alsana canim.Insallah ama simdi benim regl 9 gun surdu vede erken geldi 5 gun..ben nasil hesaplicam yeni bat tarihimi kafam karisti vallahi
Bu ay iyi calistinizmi?:)Kızlar iyi akşamlar..muhtemelen pazar ya da pazartesi bat tarihim, iki gün var ama benim gün hiç şaşmaz, kendimi çok mu dinliyorum bilmiyorum.inanılmaz göğüs ağrısı var, özellikle göğüs uçlarında, bide alttan devamlı su akiyor, inanılmaz derecede ıslak ..tabi diğer adet ağrıları da mevcut ya korkuyorum kırmızılar gelecek mi dersiniz ?? Bebis gelme ihtimali var mi sizce ? Bir akıl verin
Evet cnm sen ben ve melike aynı günde yumurtladik:)İnşallah cnm buğunu unutmayalim seninle ayni günde yumurtladik
Bu ay iyi calistinizmi?:)
Canım senin dediklerinin aynısı bende de oluyo ama yanında benim biraz baş donmelerimde oluyo hafif halsizlik ara sıra benimde bat 1 mart bakalım ne olacakYumurtlama günlerini degerlendirdik CNN
Testlere devam edecenmi ben her gun yapacam yine koyulaşinca gebelik var demekmişyaEvet cnm sen ben ve melike aynı günde yumurtladik:)
Ben 2 ay önce çektirmiştim canım çekilirken canımdan can gitmişdi nerdeyse.İlk gün hafif ağrılarım oldu daha sonra olmamıştı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?