2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Merhaba
Benimde bat 4mart
Hsg cektirdim bu ay
Kasiklarimda baya agri var
Cektiren var mi
Boyle agri yasayan oldu mu?
Ben 2 ay önce çektirmiştim canım çekilirken canımdan can gitmişdi nerdeyse.İlk gün hafif ağrılarım oldu daha sonra olmamıştı benim.

Kızlar iyi akşamlar..muhtemelen pazar ya da pazartesi bat tarihim, iki gün var ama benim gün hiç şaşmaz, kendimi çok mu dinliyorum bilmiyorum.inanılmaz göğüs ağrısı var, özellikle göğüs uçlarında, bide alttan devamlı su akiyor, inanılmaz derecede ıslak ..tabi diğer adet ağrıları da mevcut ya korkuyorum kırmızılar gelecek mi dersiniz ?? Bebis gelme ihtimali var mi sizce ? Bir akıl verin

Canım o kadar aynı kiiii bu belirtiler keske ayırt etmek mümkün olsa, inşallah bebistir..

Ama ben de gerginlik de var yanlış mı yapıyorum diye. Bir torba ilaç içiyorum. İlacı veren doktor şu aşamada zararı olmaz daha bir şey yok çünkü dedi gerçi. Ben hiç jinekoloğa da gitmedim

Bu ay iyi calistinizmi?:)

Ben 2 ay önce çektirmiştim canım çekilirken canımdan can gitmişdi nerdeyse.İlk gün hafif ağrılarım oldu daha sonra olmamıştı benim.

Aynen benimde öyle oldu maalesef
Sanirim bendeki adet agrisi
Erken gelicek gibi
Hsg sonasi hamilelik sansi artiyor diye cekindik ama bakalim
Siz neden cekindiniz hsg yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…