- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.041
Ne zaman öğrendin canım ya hayırlı olsun14 subatti geçti hamileyim şuanda
Farketmez ben forumlarda okudum gittikçe koyulaşmış regle yakın 5 6 gun önce oğrenen bile varAaa gerçekten mi?
Hemen çıkmaz ama gene kaldiysam bi 5 gün falan geçsin sonra yaparim
Canım ben iki oğlumu da adetten 5 gün önce öğrenmiştim.tam koyu renk çıkmasa bile net şekilde pembe çıkıyorFarketmez ben forumlarda okudum gittikçe koyulaşmış regle yakın 5 6 gun önce oğrenen bile var
O yumurtlamayla alakalı erken yumurtlarsan dollenirse testte erken çıkarCanım ben iki oğlumu da adetten 5 gün önce öğrenmiştim.tam koyu renk çıkmasa bile net şekilde pembe çıkıyor
Tabiki haklısınız.ama ben iki oğlumda da 13.Gün yumurtlamistim.O yumurtlamayla alakalı erken yumurtlarsan dollenirse testte erken çıkar
28 günRelg döngun kaç gun
Himm yapayim bende o zaman sen yapiyormusun? 2.cizgi koyulaşıyor dimi?Farketmez ben forumlarda okudum gittikçe koyulaşmış regle yakın 5 6 gun önce oğrenen bile var
Ovulasyon testindemi?Canım ben iki oğlumu da adetten 5 gün önce öğrenmiştim.tam koyu renk çıkmasa bile net şekilde pembe çıkıyor
Canım ya belli olmuyor çok küçük goremedimTesti yaptiktan birkac saat sonra boyle bir sonuc cikti hamile olabilir miyim sizce
Hayır gebelik testindeOvulasyon testindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?